به گزارش ای بی اس نیوز ، به گفته کارشناسان ، صنایع می توانند نقش اساسی در سازماندهی و هدایت نیروی کار فعال جامعه به عنوان موتورهای مولد اقتصاد داشته باشند و راه را برای توسعه کشورهای صنعتی از جمله استان گلستان هموار کنند. به
کارشناسان علوم و توسعه نقش غیرقابل انکار صنعت را به عنوان نیروی محرکه توسعه اقتصادی در هر کشوری می شناسند و تاکید می کنند که اهداف راهبردی کشور باید بر اساس تقویت اقتصاد صنعتی ملی با استفاده از آخرین یافته ها و دستاوردهای علمی و فناوری باشد. در شرایط کنونی کشور ، واحدهای تولیدی باید بتوانند بدون نگرانی و با حمایت کامل نهادهای ذیربط از گذرگاه های سخت عبور کنند تا به معنای واقعی توسعه اقتصادی کشور دست یابند.
بر اساس گزارش نوامبر 2010 سازمان صنایع کوچک و شهرهای صنعتی ایران و شرکتهای تابعه استانی آن با 501 شهر و 322 منطقه صنعتی و سه منطقه ویژه اقتصادی فعال ، 77 شهر و منطقه صنعتی تخصصی ، 6 شهر فناوری ، 37 فناوری و شرکت و مراکز خدمات کار ، 2 مجتمع فناوری اطلاعات و خدمات نرم افزاری ، 87863 قرارداد منعقد شده و بهره برداری از 46413 واحد صنعتی و 3055 واحد کارگاهی ، اشتغال مستقیم 935.557 نفر را در سراسر کشور فراهم کرد.
این آمار بالغ بر 1200 واحد صنعتی در استان گلستان در زمینه صنایع و صنایع تبدیلی کشاورزی است که 97٪ آنها صنایع کوچک و متوسط هستند.
1800 واحد تولیدی در کشور متعلق به بانک ها است
به گفته معاون تسهیل تولید و رفع موانع تولید و معاون وزیر تولید ، علی رغم سرمایه گذاری های بزرگ در صنعت کشور ، 16 بانک هنوز مالک 1793 واحد تولیدی هستند. ‘اقتصاد و توسعه منطقه ای در آگوست امسال.
بر اساس آمار موجود ، این واحدهای تولیدی توسط 16 بانک کشور خریداری شده و بانک کشاورزی شماره 1 ، بانک ملی با واحدهای خریداری شده در رتبه 2 و بانک ملت شماره 3 کشور است.
بابک دین پرست افزود: «با پیگیری های انجام شده ، مراحل لازم توسط هیئت پولی و اعتباری برای حل مشکلات این واحدها تدوین و اعلام شده است و بانک ها هیچ بهانه ای برای حفظ این صنایع ندارند. به احیای این واحدها کمک کنید. “
علاوه بر این ، واحدهای متعلق به بانک و راکد و نیمه تمام را اختصاص داده و تسهیلات سرمایه در گردش را به ستاد “تسهیل و رفع موانع تولید” و “اقتصاد مقاومتی” در سه سال گذشته با توجه به تعیین سالانه “تولید” ارائه دهید. رونق “،” جهش “تولید” و “تولید ، پشتیبانی و برچیدن” توسط رهبر معظم انقلاب ، در حال حاضر در اولویت است و این ستاد در استانها فعال است و قطعنامه هایی برای رونق واحدهای نیازمند تصویب و عملیاتی می شود. از بودجه و پشتیبانی غیر بانکی به
اما در این میان ، کندی روند تخصیص واحدهای در اختیار بانکها در استانها باعث شد تا تحقیقات و بازگشت این واحدها به ویژه توسط دادگاهها در قالب اقتصاد مقاومتی انجام شود که با ورود آیت الله رییسی سرعت بیشتری گرفت. در قوه قضائیه انتخاب وی در رأس قوه مجریه اقدام جهادی قطعاً به بازگشت به تولید این واحدها کمک خواهد کرد.
سعید عمرانی ، دبیر ستاد اقتصاد مقاومتی قوه قضائیه در گفت و گو با ای بی اس نیوز در گرگان گفت: 🙂 نمی توان ادامه داد و این سیستم نیاز به اصلاح دارد ، “به طوری که کار شفاف باشد و وضعیت نصب مشخص شود.
برای اقتصاد کشور بسیار بد است
از این پس تسریع در فروش واحدهای خریداری شده توسط بانک های عامل در گلستان یکی از خواسته های مسئولان دستگاه های اقتصادی استان است ، زیرا معتقدند تعطیلی 31 واحد تولیدی که چندین سال است آماده بهره برداری شده اند. خسارات جدی به استان وارد کرده و حتی رونق اقتصادی کشور را در پی داشته است.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی گلستان در این زمینه گفت: 31 واحد تولیدی مستقر در شهرها و مناطق صنعتی با ظرفیت ایجاد 600 شغل متعلق به بانک های استان است. امسال این شرکت قصد دارد این واحدها را با همکاری دستگاه های مربوطه بسازد.
رضا شاهمرادی در گفت و گو با خبرنگار ای بی اس نیوز افزود: کل سرمایه گذاری انجام شده در این واحدهای تولیدی 228 میلیارد ریال است که سال ها به دلیل بدهی بانکی به صاحبان آنها رونق تولید نداشته است.
وی با اشاره به عدم قطعیت این واحدها و تاثیر آنها بر رونق اقتصادی استان و حتی کشور ، گفت: با پیشنهاد این شرکت ، یکی از جلسات اقتصاد مقاومتی استان به تسریع راه حل اختصاص یافت. از مشکل مشکل این تعداد واحد توسط بانک های استان خریداری شده است. قطعنامه ای در این زمینه برای حل آن به تصویب رسید.
اجرای قطعنامه محاصره اقتصاد مقاومتی
به گفته وی ، این واحدهای تولیدی ظرفیت بازگشت به چرخه تولید و رونق اقتصادی استان را دارند و مشکل آنها با اجرای حل و فصل محاصره اقتصاد مقاومتی توسط دستگاههای ذیربط حل می شود. همکاری بانکهای عامل
وی ادامه داد: “این شرکت در تعیین وظیفه تسریع کرده و بازگشت این واحدها را تسهیل کرده و اخیراً مشکلات و مسائل مالکان این واحدها را به رئیس کل دادگستری استان اطلاع داده است.
رئیس سازمان صنعت ، معدن و تجارت گلستان گفت: بازده واحدهای تملک شده توسط بانک های عامل در استان می تواند از ظرفیت این سرمایه گذاری ها برای ایجاد فرصت های شغلی و توسعه اقتصادی مطلوب استان استفاده کند.
کار با این واحدها تسریع شده است
حسین طلوعیان افزود: در این راستا با فعال سازی کارگاه اقتصاد مقاومتی در مرکز استان و حتی گسترش آن به شهرها به منظور تسریع در روند ، اقدام خوبی از سوی دادگستری استان انجام شده است. واحدهای تولیدی خریداری شده توسط بانکهای عامل استان. “
وی گفت: انتظار می رود با سرعتی که دادگستری استان برای ساخت این واحدهای تولیدی در نظر گرفته است ، مشکل بدهی بانکی صاحبان این واحدها به بانک های عامل در اسرع وقت برطرف شود.
رئیس کل دادگستری گلستان در دیدار اخیر خود با مدیران بانک های استان و صاحبان تعدادی از این واحدهای تولیدی تاکید کرد: تملک واحدهای تولیدی باید آخرین گام برای دریافت مطالبات بانک ها باشد و اگر واحدی به دست آورد ، نباید بسته شود
تملک 31 واحد تولیدی گلستان به اقتصاد استان آسیب می زند
حیدر آسیابی با اشاره به اینکه مالکیت 31 کارخانه توسط بانک های استان به قیمت اقتصاد کشور و استان تمام می شود ، افزود: آنچه در آینده با سران بانک ها برگزار می شود ، پیگیری می کنیم. و راه حل متناسب با فعالیت این واحدها را پیاده سازی کنید.
وی خطاب به بانکهای عامل استان گفت: «مصوبات جلسات ستاد اقتصاد مقاومتی استان برای رونق تولید ، قانونی شدن و اجرای آن توسط بانکهای فعال ضروری است.
روشهای بد بانکی و موانع تولید
معاون دادستان کل و دبیر ستاد اقتصاد مقاومتی قوه قضائیه گفت: “بسیاری از موانع تولیدی و اقتصادی کشور با روش های نادرست بانکی مرتبط است و در بسیاری از موارد این روشها اساس ارائه خدمات است. “
سعید عمرانی در دوم اکتبر سال جاری به خبرنگار گرگان گفت: “مگر اینکه تغییری اساسی در مقررات بانکی ایجاد شود و به نظر برخی افراد و رهبران ، هیچ اتفاق خاصی رخ نخواهد داد. در بخش بانکی.
وی خاطرنشان کرد: در شرایط کنونی بانک ها ، بستن قراردادهای یک جانبه ، دریافت ضمانت های اضافی از قانون و عدم ارائه قرارداد به طرف مقابل ، از جمله مشکلات عمده این بخش است که در این زمینه 20 موانع بانکی در گلستان شناسایی شده است.
وی گفت: قوه قضائیه مصمم است این قانون و قوانین را در اسرع وقت اصلاح کند زیرا بسیاری از این قوانین مردم را در دندانه های خود خرد کرده است.
به گفته کارشناسان ، ستاد تسهیل و رفع موانع تولید از نظر اجرا و ضمانت محکم ترین ساختار را دارد که مصوبات آن در حمایت از بخش تولید بسیار مثر است.
در این ستاد ملی 22 عضو کابینه حضور دارند که در واقع یک دولت کوچک برای تسهیل و گره گشایی از فعالان اقتصادی است.
با این حال ، علاوه بر فعالیت کارگروههای ستادی برای تسهیل و رفع موانع تولید توسط دولت و کارگروه اقتصاد مقاومتی از طریق عدالت در استانها ، آموزش و فعالیت اتاق فکر دائمی در قالب دولتهای کوچک در استانها توسط دولت سیزدهم می تواند مشکلات واحدهای تولیدی را تسریع کرده و از تملک واحدها توسط بانک ها جلوگیری کند.
کارگروه موانع و تسهیل تولید استان گلستان از سال 95 فعالیت خود را آغاز کرده است.
گلستان دارای بیش از 1200 واحد صنعتی در زمینه صنایع و صنایع تبدیل مجدد کشاورزی است که 97 درصد آن صنایع کوچک و متوسط است.
استان گلستان دارای 24 شهرداری ، منطقه صنعتی و منطقه ویژه اقتصادی (شهر اترک هزار هکتار) با مساحت 2041 هکتار است.