سایر موضوعات

حل مشکلات کشور روش های بدیع می خواهد نه تکرار!

معاون سیاست گذاری و توسعه علمی، فناوری و معاونت اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور گفت: در این راستا یکی از رسالت های این معاونت سوق دادن شرکت های دانش بنیان به ارائه راهکارهای نوآورانه است و در این زمینه، معاونت علمی هم ابزار دارد.

الیاسی این همکاری با وزارت بهداشت را مثال زد و گفت: در زمان شیوع کرونا اقلام پزشکی مورد نیاز شناسایی و با مشارکت شرکت های دانش بنیان حل شد.

معاون سیاست گذاری و توسعه معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری افزود: در بخش مزایای سواحل مکران باید مسائل رانندگی این حوزه تعریف شود و اگر بپذیریم ایران یک کشور است. کشور دریایی، برای توسعه منطقه، تأسیس شرکت های دانش بنیان و تأسیس ما نیازمند دانش هستیم.

انتهای پیام

الیاسی تاکید کرد: معتقدیم حل مشکلات مزمن نیازمند راه حل های ابتکاری است نه تکراری. برای حل همه مشکلات کشور از آلودگی هوا گرفته تا خشکسالی و توسعه کشاورزی راه حل های فناورانه و نوآورانه ای دارند که باید از آنها بهره برداری کنیم.

وی سواحل مکران را فرصت مناسبی برای توسعه بازار کسب و کارهای دانش بنیان و فعالیت های نوآورانه برشمرد و ادامه داد: برای این منظور باید اولویت ها و رویکردها مشخص باشد و ما به عنوان معاونت علمی تلاش کنیم تا توسعه برنامه های این منطقه منفعت محور است تا بتواند مشکلات را حل کند. چالش ها موثر هستند.

وی افزود: بر اساس این ابزارها در صورت داشتن اولویت متقاضی، همکاری سه جانبه بین متقاضی، بنگاه دانش بنیان و معاونت علمی ایجاد می شود و با ایجاد طرح کلان ملی، کشور ظرفیت ها برای حل چالش ها بسیج خواهد شد.

وی با بیان اینکه ظرفیت های قانونی نیز در این راستا ایجاد شده است، یادآور شد: در قانون حمایت از بنگاه های دانش بنیان از این نوع بنگاه ها حمایت شده است اما در قانون جهش های تولید مبتنی بر دانش، دانش – قرار است از اقتصاد پایه حمایت شود و برای آن حمایت لازم است: دولت و مجلس و تجارت های بزرگ مانند بانک ها و بورس ها هستند.

معاون سیاست گذاری و توسعه علم، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه معتقدیم حل چالش های مزمن نیازمند راه حل های ابتکاری است نه راه حل های تکراری، گفت: الگویی برای حل چالش های کشور تعریف کرده ایم. آمادگی ما در این زمینه همکاری داریم.

وی افزود: یکی دیگر از مصوبات قانون تولید دانش بنیان این است که به بانک ها اجازه سرمایه گذاری در طرح های نوآورانه و دانش بنیان داده شده است.

به گزارش ای بی اس نیوز، دکتر مهدی الیاسی امروز در چهارمین همایش ملی توسعه سواحل مکران که در قالب وبینار برگزار شد، گفت: هدف توسعه مکران ایجاد یک سازمان رقابتی بین المللی منطقه ای است که بتواند مشکلات مردم محروم را حل کند. .

وی با تاکید بر اینکه معاونت علمی آمادگی استفاده از این الگو را برای حل چالش های کشور دارد، گفت: توسعه دریا پایه نیز از اولویت های معاونت علمی و بخشی از صندلی این معاونت است. در این زمینه فعال شده است.

الیاسی ادامه داد: در قانون جهش تولید دانش بنیان ظرفیت های قانونی خوبی ایجاد شده است تا نهادهایی که نهادهای توسعه ای دارند در حوزه های دانش بنیان سرمایه گذاری کنند و آمادگی داریم طرح های دانش بنیان را معرفی کنیم که امکان جذب سرمایه را داشته باشد. به موسساتی که سرمایه گذار را معرفی می کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا