اخبار سیاسی روز

حلقه های میانی باید بروند مشکلات کشور را حل کنند

رئیس مرکز مطالعات راهبردی ریاست جمهوری ادامه داد: جمهوری به این معنا نیست که مردم فقط در انتخابات مورد توجه دولت قرار بگیرند و در سایر رویدادها نادیده گرفته شوند، بلکه جمهوری به معنای آن است که بتوانیم کشور فعلی و ساری را به معنای واقعی کلمه مردمی سازی کنیم.

محمدصادق خیاطیان روز سه شنبه در نشست با روسای سازمان های مردم نهاد منتخب استان فارس، با اعتقاد به اینکه گفتار دولت سیزدهم سخنرانی عدالت و جمهوریت است، گفت: گفتار باید برگرفته از فطرت از شخص و عملکرد و عملکرد گذشته او باشد. به افراد با این ویژگی و شناخت رویکرد; ویژگی های فطری آن باید قابلیت گفتمان شدن را داشته باشد و برای همه قابل اعتبار و مقبول باشد.

خیاطیان ادامه داد: برای ارائه راهکار و برآورده شدن انتظارات خود باید به ادبیات مشترک و یکپارچه دست یابیم و سپس سازوکار جدیدی را تعریف کنیم.

وی بر ضرورت گسترش گفتمان دولت و رواج گفتمان در عرصه های مختلف تاکید کرد و گفت: تبیین جهت گیری های رهبر معظم انقلاب و تبدیل جهت گیری های ایشان به راهبردها، راهبردها و اقدامات راهبردی یکی از رسالت های مهم کانون است. “.

خیاط ها گفتند: باید الگوی مناسب و مشخصی تعریف شود. البته این مدل یک مدل منحصر به فرد نخواهد بود و هر استانی با توجه به شرایط خود ممکن است مدل مناسب خود را داشته باشد. ادبیات مشترک و انتظارات مشترک زمینه های مشترک ایجاد می کند.

خیاطیان افزود: میزان عملیاتی شدن حضور مردم در عرصه های مختلف اجتماعی، اقتصادی و غیره عمومی کشور و تعیین نقش مردم در این حوزه ها نیز بسیار حائز اهمیت است.

رئیس مرکز مطالعات راهبردی ریاست جمهوری با بیان اینکه نقش آفرینی اقشار مردمی با جدیت بیشتری قابل پیگیری است، گفت: یکی از ابتکارات و ویژگی های توانمندی افراد خط شکن بودن آنهاست. در واقع خط شکن بودن و پیشرو بودن از ویژگی های حلقه های میانی است و می شنویم که حلقه های میانی با خط شکنی به سراغ مشکلات کشور می روند.

وی گفت: با وجود اینکه شاهد فعالیت گروه های مختلف مردمی در کشور هستیم، اما به دنبال کارکرد مناسب تری از نقش مردم در عرصه های مختلف هستیم. ما نباید در فضای تئوری و برنامه بمانیم، بلکه باید وارد فضای عملیات شویم.

وی گفت: مرکز راهبردی یک مرکز فکری است نه یک مرکز عملیاتی و اجرایی، ما به دنبال الگوبرداری و استفاده از تجربیات افرادی هستیم که در حوزه عملیاتی فعالیت می کنند. در واقع مرکز راهبرد به عنوان یک اتاق فکر به دنبال انجام اقدامات لازم برای الگوسازی حضور مردم در عرصه های مختلف است.

این مقام مسئول ادامه داد: در نظر داریم با استفاده از پیشنهادات افرادی که در حوزه عملیاتی مشغول به فعالیت هستند، با ارائه مدلی مشخص، شرایط حضور مردم در صحنه های مختلف و استفاده حداکثری از ظرفیت حلقه های میانی را فراهم کنیم. “

وی بر لزوم الگوسازی در نهادهای سیاست گذار تاکید کرد و گفت: سیاست گذاران و حلقه های میانی برای رسیدن به نقطه مشترک ابتدا باید به چارچوب مشخصی برسند و ادبیات مشترکی داشته باشند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا