جمعه , ۲ خرداد ۱۴۰۴

حقیقت پور: لایحه تعارض منافع نباید به سند چشم انداز ختم شود

منصور حقیقت پور در گفت وگو با ای بی اس نیوز، با اشاره به تصویب لایحه تعارض منافع در مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: این قانون مترقی در تمام دنیا اجرا می شود و من تعجب می کنم که چرا این قانون را نادیده گرفته و تصویب کرده ایم. سال هاست، اما در عین حال باید از این تغییر رویه استقبال کرد و اجرای چنین قانونی را در ساختار اداری کشور پذیرفت.

این نماینده سابق مجلس گفت: همکاری لازم در سه قوه برای اجرا، نظارت و پیگیری لایحه تعارض منافع باید در اولویت قرار گیرد تا این قانون از جمله سند چشم انداز و سایر موارد صرفاً روی کاغذ نباشد.

وی با تاکید بر اینکه اجرای این قانون به ارتقای کیفی امور اداری و اقتصادی کمک می کند، یادآور شد: همه باید در سه قوه دست به دست هم بدهند و اجرا، کنترل و نظارت بر این طرح را در اولویت قرار دهند تا این قانون نیز سند پسند داشته باشد. چشم انداز و بیشتر، فقط روی کاغذ نیست. باید در خود مجلس ترتیبی داده شود که نمایندگانی که در امور اقتصادی کار کرده اند یا در هیئت مدیره شرکت ها و کارخانه های تولیدی یا صنعتی عضویت داشته باشند در کمیسیون های مربوط به همان امور عضویت نداشته باشند تا شاهد نباشیم. تضاد منافع در مجلس

این معاونت یادآور شد: دولت باید در این زمینه از اجرای صحیح این قانون برخوردار باشد و به گونه ای عمل کند که نتایج الحاق این لایحه به ساختار دستورات اداری و قانونی ما به گونه ای متجلی شود که ما می تواند تفاوت آشکار و آشکاری در بهبود عملکرد مدیران نهادها، سازمان ها و ادارات دولتی ایجاد کند. من الان نمی توانم در مورد دولت آقای رئیسی قضاوت دقیقی داشته باشم و آیا می تواند در این زمینه کارنامه قابل قبولی از خود به جای بگذارد. باید منتظر ماند و دید این دولت چگونه کار می کند.

حقیقت پور با بیان اینکه مجلس باید بعد نظارتی خود را برای اجرای این قانون تقویت کند، افزود: شرایط اداری ما و وضعیت اقتصادی کشور ایجاب می کند که بعد از آن مجلس به اجرای آن توجه کافی داشته باشد.تصویب این لایحه و به آن عمل کنید تا آنجا که ممکن است، هیچ کس نمی تواند از موقعیت خود برای هدایت اجرای وظایف خود سوء استفاده کند.

انتهای پیام/

وی افزود: در انجام کارها باید به موضوع جلوگیری از تضاد منافع توجه کرد. افرادی که در موقعیت تصمیم گیری قرار دارند و سود و زیان آنها در انجام وظایف یا کسب و کار در ارتباط است، باید از چنین شرایطی مستثنی شوند و قانون باید به گونه ای اعمال شود که به طور کامل از آنها جلوگیری شود. مورد علاقه . . . با این حال، نباید فراموش کرد که این موارد هرگز از بین نمی روند، اما حداقل می توان از شدت آن کاسته شد.

درباره محمدصادق مجدی

پیشنهاد ما به شما

شروع برنامه برای استفاده از 6000 موتورسیکلت تاکسی و برقی در تهران

معاون رئیس جمهور از شروع برنامه جایگزینی 6000 تاکسی و موتور سیکلت با موتور سیکلت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *