حضور 500 شرکت فناور در الکامپ/ راه اندازی مراکز توسعه فناوری های مرتبط با هوش مصنوعی
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور ایجاد مراکز توسعه فناوری مرتبط با هوش مصنوعی در ماه های آینده را از برنامه های کشور برای توسعه این فناوری برشمرد و افزود: این مراکز به امکانات مناسب برای توسعه این فناوری مجهز هستند. محققان توسعه فناوری ها از جمله هوش مصنوعی
به گزارش ای بی اس نیوز، دکتر روح الله دهقانی فیروزآبادی در حاشیه بازدید از بیست و ششمین نمایشگاه الکامپ در جمع خبرنگاران، با اشاره به برگزاری اکسپوی الکامپ و با بیان اینکه این رویداد پررونق تر از سال های گذشته بوده است، آن را مرهون حضور متخصصان دانش و دانش دانست. شرکت های فناوری
وی تعداد بنگاه های دانش بنیان حاضر در نمایشگاه الکامپ را 500 بنگاه عنوان کرد و یادآور شد: شرکت های خارجی در این دوره از نمایشگاه حضور دارند که دلیل آن شکل گیری روابط B2B بین بنگاه ها، طرف های ایرانی و خارجی است.
دهقانی فیروزآبادی دنیای اقتصاد دیجیتال را دنیایی بدون مرز توصیف کرد و ادامه داد: به این ترتیب می توان با تمام دنیا ارتباط گسترده ای ایجاد کرد به این امید که عدالت، رشد و تعالی انسانی در سراسر جهان با کمک این شرکت ها
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور در خصوص پیشرفت کشور در زمینه هوش مصنوعی خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات جدی جمهوری اسلامی ایران پیشرفت در حوزه هوش مصنوعی است. از این رو پژوهشگران زیادی در این زمینه در کشور وجود دارد ضمن اینکه برنامه ریزی هایی برای تحقق توسعه این حوزه انجام شده است.
V راه اندازی مراکز توسعه فناوری هوش مصنوعی در ماه های آینده وی از دیگر برنامه های کشور برای توسعه این فناوری یاد کرد و افزود: این مراکز به امکانات مناسب برای توسعه فناوری ها از جمله هوش مصنوعی برای محققان مجهز شده است.
وی خاطرنشان کرد: قطعا حرکت و توسعه هوش مصنوعی از نظر علمی و فناوری یکی از برنامه های جدی معاونت علمی است.
توسعه یک مرکز هوش مصنوعی
معاون علمی رئیس جمهور، قطب های فناوری را در حوزه های مختلف فناوری از جمله هوش مصنوعی پیش بینی کرد و گفت: هاب ها نیز با حوزه های علوم شناختی، مواد، میکروالکترونیک و … مرتبط هستند.
وی تاکید کرد: ما متقاعد شده ایم که بهترین روش توسعه، ایجاد محتوای ملی است که در آن همه بازیگران اکوسیستم نوآوری تعریف شده باشند. بنابراین همه برنامه های ما در بعد ملی است.
دهقانی فیروزآبادی این قطب ها را فراتر از آزمایشگاه های ملی دانست که با ایجاد زیرساخت ها و فضاهای کاری، شرایط برای پژوهش محققان در حوزه فناوری های راهبردی فراهم می شود.
همکاری با چین
دهقانی فیروزآبادی در خصوص همکاری با چین گفت: چین دوست و شریک ایران است و توافقنامه همکاری محکمی با این کشور منعقد شده است.
دستیار علمی رئیس جمهور ادامه داد: بنابراین چین یکی از کشورهای مهم برای همکاری است و شرکت های متعددی از این کشور نیز در نمایشگاه الکامپ حضور دارند.
همکاری با جهان عرب
دهقانی فیروزآبادی با اشاره به اتفاقات اخیر در توسعه روابط با جهان عرب گفت: این اقدامات برای ما ارزشمند است، زیرا معتقدیم اشتراکات زیادی بین ما و جهان عرب وجود دارد و اینها اشتراکات مذهبی و فرهنگی است.
وی افزود: از سوی دیگر همسایگی با این کشورها از دیگر موارد مشترک ایران با کشورهای عربی حوزه خلیج فارس است. بنابراین ما علاقه مند به سرمایه گذاری مشترک و تعریف پروژه های مشترک هستیم.
انتهای پیام