یکی از اعضای فراکسیون دیپلماسی اقتصادی مبتنی بر مقاومت و همسایگان گفت: “مجلس شورای اسلامی همه کارها را انجام داده است تا زمینه را برای رشد و شکوفایی خلاقیت بیشتر ایجاد کند و با ارائه حمایت قانونگذاری متخصص به این موضوع پی ببرد. بنابراین ، از طریق تجدید نظر در قانون قدیمی حمایت از شرکت های دانش ، پس از مشورت و مشورت های کارشناسی ، قانون جدید حمایت از دانش و شرکت های خلاق و نوآور به نمایندگان ارائه شد.
نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: مشاغل دانش بنیان ، بنگاه های خلاق و استارتاپ ها بستر مناسبی برای درون زایی اقتصاد ، توسعه اقتصاد مقاومتی و رفع نیازهای تکنولوژیکی کشور ، یافتن پاسخ های تکنولوژیکی و محصولات و خدمات با تکنولوژی بالا هستند. به مورد نیاز صنایع و عرضه به تولیدکنندگان.
سیاهکلی تاکید کرد: بر این اساس ، در قانون جدید که ژنرال های آن تصویب شده است ، تلاش شده است تا از شرکت های خلاق و مبتکر نیز حمایت شود. به جوانان خلاق و مبتکر کشورمان کمک می کند تا با فراغت و حمایت بیشتر به اهداف خود برسند. یکی از مسائلی که قبلاً مانع رشد بنگاه های خلاق و دانش بنیان شده بود ، موضوع همکاری آنها با نهادهای عمومی و نهادهای دولتی و اجرایی بود.
وی ادامه داد: زمینه فعالیت شرکت ها در زمینه مشاغل دیجیتال و فضای مجازی ، بازی ، اسباب بازی و سرگرمی ، صنایع دستی ، گردشگری و میراث فرهنگی ، صنایع سمعی و بصری ، طراحی ، یادگیری ، چاپ ، گیاهان دارویی و طب سنتی ، هنرهای تجسمی و نمایشی ، و غیره. صنایع خلاق و فرهنگی محسوب می شوند. همه این مناطق کشور دارای پتانسیل ایجاد ارزش افزوده بالا از طریق ابزارهای خلاقیت و نوآوری و تنوع بخشیدن به سبد اشتغال کشور است.
یکی از اعضای کمیته صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در مورد نقش مثبت بنگاه های دانش بنیان و خلاق در پیشبرد استراتژی رسانه ای و فرهنگی نظام ، افزود: با توجه به حضورم در پست های مدیریتی ، هر موقعیتی که با طیف وسیعی از شرکت ها کار می کند ممکن است در عمل چندان سازنده نباشد ، اما قوانین تشویقی را به تصویب برسانید و مدیران را آزاد بگذارید تا با شرکت های فناوری و خلاقیت کار کنند ، به تدریج می تواند تأثیرات بسیار مثبتی داشته باشد.
وی ادامه داد: “این شرکت ها ، چون معمولاً سابقه تاسیس زیادی ندارند ، اغلب در مناقصه های رقابت با شرکت های بزرگ و قدیمی شکست خورده اند.” پارلمان سعی کرد دست رهبران دولتی را برای همکاری بیشتر با بنگاه های خلاق و دانش بنیان در زمینه های مختلف ، از جمله بحث مناقصه و مزایده ، در تصویب قوانین مناسب باز کند.
سیاهکلی در مورد سیاست ها و اسناد بالادستی گفت: امید است به لطف تلاش جوانان کشور و حمایت مسئولان ، در این سال تولید ، پشتیبانی و برچیدن ، هر روز تعداد موانع خلاقیت و تولید کاهش می یابد و تعداد بسته ها کاهش می یابد. “پشتیبانی اضافه می شود. فقط در این صورت است که می توان پایه های اقتصادی را در برابر نقشه های دشمنان تقویت و تقویت کرد. شخصاً ، من از هیچ تلاشی برای حمایت از این جوانان ، چه در در سطح ملی یا در حوزه انتخابیه.
این عضو شاخص قانونگذاری در مورد ظرفیت های قابل توجه شهرهای قزوین ، آبیک و البرز گفت: “ظرفیت های زیادی در این زمینه وجود دارد ، به ویژه در زمینه گیاهان دارویی ، کشاورزی ، مواد معدنی و فناوری های پیشرفته. شرکتهای صنعتی در این بخش از کشور همچنین می توانند محصولات جدیدتری با فناوری پیشرفته تر با همکاری شرکتهای خلاق و دانش بنیان تولید کنند. حمایت از جوانان و نخبگان در این بخش از کشور آثار و برکات ملی و ملی را به همراه خواهد داشت. شخصاً ، به همراه دیگر همکاران عزیز ، سعی داریم توجه مقامات را به این ظرفیت های عظیم منطقه ای جلب کنیم و انتظار داریم سطح همکاری و پشتیبانی افزایش یابد.
به گفته معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در روز شنبه ، لطف الله سیاهکلی ، نماینده مردم قزوین ، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی ، به امکانات افزود: کشور یک نیروی انسانی جوان و خلاق و پویا است که دارای قلب گروه ایران اسلامی است و به دنبال فرصتی برای ایجاد شغل و ارزش افزوده از طریق کارآفرینی و ایجاد ثروت ، علاوه بر خدمت به کشور است.
وی گفت: تکیه بر درون در بحث اقتصادی فقط یک شعار نیست و دارای موضوعات و گفتمان های فراوان ، پشتوانه های منطقی و علمی است. اگر هزاران کسب و کار خلاق و دانش بنیان به همراه چند هزار استارتاپ نوآورانه فعال شوند ، می توان یک جریان اقتصادی کاملاً جدید و قدرتمند را بر اساس خلاقیت ، فناوری و دانش راه اندازی کرد. در حال حاضر این موسسات و مشاغل و نخبگان جوانان کشور فعالیتهای بسیار چشمگیر و تحسین برانگیزی را انجام داده اند. اما هنوز پتانسیل عظیمی وجود دارد که باید مورد توجه قرار گیرد.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز