حرم امام (ره) و اشراف – ایسنا

1. زندگی دنیوی امام، چه در دوران رهبری و چه قبل از آن، حداقلی و بسیار ساده بود. به گواه منزل ایشان در جماران یا نجف و قم. امام به عنوان یک رهبر همواره زندگی خود را با قشر فرودست جامعه یکی می دانست و یکی از دلایل محبوبیت خود نزد مستضعفان جامعه همنوایی با آنان بود.
پ.ن: انتساب ساخت این بنا به خاندان امام هم نادرست است و ظلمی است مانند شعار دادن در حرم امام در حجت الاسلام سید حسن خمینی.
absnews
3. آیا امام به دنبال رفاه مردم نبودند؟
پاسخ را باید در وعدههای امام جست، وعدههایی که ایشان در ایجاد رفاه فراگیر برای مردم از مسکن، آب، برق و… نشان دادند. شخصیت امام فقط یک مبارزه تک بعدی نبود، آرمان گرایی امام با رفاه عمومی مردم منافاتی نداشت.
پیروی از آرمان امام اگر وظیفه رهبران جمهوری اسلامی است. تحقق و تحقق وعده های امام به مردم مهمتر است. به استقلال و «آزادی»؛ به «جمهوری اسلامی»؛ نه “شرقی” و نه غربی; برای ایجاد رفاه عمومی؛ مراقبت از فقرا و کاهش فاصله طبقاتی.
اگر این دو عکس را دیده اید، پیشنهاد می کنم این چند خط را بخوانید.
وزیر ارتباطات دولت قبل در یادداشتی با عنوان «حرم امام و اشراف» به اعتقادات اهل سنت و شیعه پرداخت.
2. سنی ها و شیعیان نیز مانند ایرانیان و عرب ها، دیدگاه های متفاوتی نسبت به حرم دارند. قبر اولیای خدا از نظر شیعیان محل تقریب با خداوند است که برخی آن را با وهابیت اشتباه می گیرند و برخی به اشتباه شیعه را مشرک می خوانند. اگر به داستان اصحاب کهف در قرآن اشاره کنیم، ساختن مسجد بر قبور اولیای خدا یکی از ادیان توحیدی جاهلی بوده است. بنابراین مقایسه دو مقبره دو مذهب اساساً مقایسه ای همگن نیست و مقایسه حرم امام با مسجدی در این کشور به صحت نزدیکتر است.
در فرهنگ ایرانی، قبور و مقبره ها همواره برای تکریم و تکریم متوفیان مرسوم بوده است. مقبره های کوروش کبیر، حافظ، سعدی و… نمونه ای از این دست است.
اما نکته آخر اینکه اگر امام حدس می زد که یارانش قصد دارند چنین بنایی بر سر قبرش بسازند، شک ندارم که آن را تحریم می کردند، همان طور که شاگرد عزیزش سردار سلیمانی…
به گزارش ای بی اس نیوز، آذری جهرمی نوشت: در شبکه های اجتماعی عکسی دست به دست می شد که مقبره یکی از شیوخ کشورهای عربی را با قبر امام مقایسه می کند. برخی از تصاویر در مقایسه با برخی از بناهای ایرانی کاملتر و قابل مقایسه با ساختمانی در این کشور بود.
در عکس بیت امام را با اقامتگاه مرحوم شیخ بزرگوار تشبیه کرده اند؟