انتهای پیام/
می توانید این پیام را ویرایش کنید
“… اما چیزی که اشکال دارد مهاجرت است.” 26/08/1300 این جمله را می توان محور بحث اخیر رهبر معظم انقلاب در موضوع هجرت نخبگان کشور دانست. محوری که در جاسوسی های اخیر انگلیس، آمریکا و عربستان کاملا به حاشیه رفته و به معضلی جزئی تبدیل شده است. نشانه اصلی محکومیت اخیر، ترجیح شخصی افراد برای انتخاب محل زندگی یا تحصیل نیست، بلکه نیات سازمان یافته و شبه سازمان یافته ای است که در قالب یک ماشین تبلیغاتی عظیم سعی در بستن روزنه امید و فعالیت دارند. . در کشور و در نهایت هدایت و اخراج نخبگانی که به صورت حرفه ای در خارج از کشور زندگی و کار می کنند و جامعه ایرانی را از استعدادهای ایرانی تخلیه می کند.
این را برای صفحه اصلی پیشنهاد دهید
* صفحات درخشان تاریخ از استاد حسابی تا شهید شهریاری
اما صفحات کتاب تاریخ قرن گذشته ما چندان تاریک نیست. مردان و زنانی بوده اند که نه در برابر کوری سنگین آینده ایران تسلیم شده اند و نه از مسئولیت تاریخی خود غفلت کرده اند. چهره هایی که بر خلاف دنیای روشنی که برایش تعریف می کردند مطمئن بودند اما امید به هر چیزی جز بازو و زانو وهم و سرابی بیش نیست از «محمود حسابی» و «محمد قریب» و «جلال آل احمد». خطاب به مصطفی چمران، عباس بابایی و منصور ستاری به دیگر مردمی که بار سنگین مسئولیت تاریخی شان باعث شده است برای ساختن آینده ایران به همه زرق و برق ها پشت کنند و در خون دادن تا این حد پیش رفته اند. مسعود علیمحمدی «و» مجید شهریاری «به» داریوش رضایی نژاد، مصطفی احمدی روشن «و» محسن فخری زاده.
و در این میان انتقاد اصلی به زمانی برمی گردد که روزنه های نور و امید را بر مردم به ویژه نخبگان کور می کند و در یک همدستی کمتر به مسیر همواری استعمار تبدیل می شود: «… اما آنچه هست. هجرت غلط است 1400/08/26 سخنان مفتضح اخیر به همین جنبه از ماجرا اشاره دارد؛ چهره ای که گاه حتی در مجامع علمی کشور و نان در خورش غفلت از مسئولیت تاریخی در ساختن ایران لانه می کند و نفوذ می کند. کشور و جامعه ای که بیش از دو قرن زیر پرچم استعمار رنج کشیده و هر بار که تصمیم می گیرد روی پای خود بایستد داغ استعمار شده است، این سوالی محدود به دوران اسلامی نیست. جمهوری: بررسی تاریخ غم انگیز کشور در قرن اخیر گواه روشنی بر این ادعاست.
گاهی تصمیم شخصی است و گاهی جریان سنگینی است که در خدمت استعمار است. موضوعی که در بیانات اخیر رهبر معظم انقلاب به صراحت به آن اشاره شده است و این دو موضوع از یکدیگر جداست: «یک وقت دانشجو میخواهد در کشوری بر اساس نیازش تحصیل کند. نیازها یا بحث خانوادگی او این مشکلی نیست؛ منظورم این است که من چند بار گفته ام که مانعی نیست. 1300/08/26 ممکن است افراد به هر دلیل موجه یا غیرموجه از کشور خارج شوند، اما در اختفای ذهن و شخصیت خود فراموش نمی کنند که در چه بستر اجتماعی و فرهنگی و در کدام جامعه و مردم رشد کرده اند. محیطی مساعد برای تعالی و توسعه فراموش نکردن این سوال بسیار ارزشمند است: “مهم این است که فراموش نکنیم که او مدیون کشورش است و درس بخواند و برگردد…” 1400/08/26
به گزارش گروه سیاسی ABSNEWS، پایگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر آثار رهبر معظم انقلاب در گزارشی به موضوع تحریف بخشی از بیانات اخیر مقام معظم رهبری پرداخت. رهبر در دیدار با نخبگان علمی.
در این میان، اگر هست، ملامتی است بر آثار سیستماتیک دو قرن استعمار که همواره ایران و ایرانیان را دست خالی گذاشته است. برای آنها فرقی نمی کند که قاجارها در راس کار بودند یا پهلوی ها در خدمت استعمار بودند یا جمهوری اسلامی که تصمیم به عبور از گردنه استعمار گرفتند. آنها با هر چیزی که بوی اعتیاد نمی دهد مخالفند. و عجیب اینکه طنز ماجرا اینجاست که رسانههایی که زمانی رمز کودتا علیه دولتهای مستقل این کشور را پخش میکردند، تبدیل به تریبونی برای درک افرادی شدهاند که از علم و استعداد ایرانی در درجه اول برای مردم، تاریخ و جامعه این کشور استفاده میکنند. کشور، آنها خواهان و مخالف “مهاجرت” هستند.
چه شد که قانون اساسی که هدف اصلی آن «عدالت» و «تأسیس قوه قضائیه» بود و با کمک روشنفکرانی که مسئولیت سفارت خارجی را برعهده داشتند، به کودتای 1299 انگلستان پایان داد. چه شد که سرنیزه جبر رضاخانی با کمک روشنفکران به روشنگری منتهی شد و سرانجام در سپتامبر 1931 به دستور یک انگلیسی بر فراز موریس در آفریقای جنوبی پرتاب شد – رضاخان میرپنج نمونه عالی شد – و چه شد که کودتای 28 اوت 1943 منشأ مداخله سیاسی غرب – این بار به رهبری ایالات متحده – در تاریخ بینالملل شد تا گفتمان سرنیزه هر جنبش مستقل و آزادیخواهانه در غرب را کور کند.
* حرف اصلی را از دست ندهید
این گزارش که تحریف مهاجرت نخبگان توسط رهبر معظم انقلاب را ادامه حمایت از استعمارگران در ایران می داند، به شرح زیر است:
نامه های بالا فقط نشانه ای است برای گم نکردن راه، اگر نگوییم هر ایرانی آزاده ای چه در داخل و چه در خارج از ایران که خود را مدیون مردم و جامعه و تاریخ می داند، احمدی درخشان، شهریار، حسابدار و نسبی در شخصیت ایشان – و مهم است که به تعبیر رهبر انقلاب، این مدیون مردم و کشورشان است.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز