جهاد کشاورزی مازندران: شیوع بیماری در تیرماه 10 درصد در روز افزایش یافت – اخبار اقتصادی ای بی اس نیوز
محمد جعفری معاون توسعه بازرگانی و صنعتی جهاد کشاورزی مازندران در گفت وگو با خبرنگار ای بی اس نیوز، اظهار داشت: اعلام دولت مبنی بر افزایش قیمت مرغ تولیدکننده را به سمت تولید رغبت می کند و با توجه به افزایش قیمت تمام شده، مشکلات کارگری، انرژی و … وجود دارد. برای مرغدار، افزایش درآمد میل به جوجهگذاری را افزایش میدهد.
وی ادامه داد: بر اساس گزارش معاونت امور دام در تیرماه روزانه 10 درصد افزایش جوجه ریزی داریم که امیدواریم با ادامه این روند جوجه ریزی را افزایش دهیم.
معاون توسعه بازرگانی و صنعتی جهاد کشاورزی مازندران تمام تلاش ما را تداوم تولید دانست و گفت: تامین جوجه به مازندران به تنهایی بر عهده ما نیست. به برخی از استان ها مانند کرمان جوجه فرستاده ایم اما تمام تلاش خود را می کنیم تا از مازندران جوجه تهیه کنیم و البته با توجه به روندی که در زمان جوجه ریزی پیش آمد نمی توانیم به تهران جوجه بفرستیم.
جعفری درباره قیمت مصوب مرغ گفت: قیمت کتبی به ما اعلام نشد اما شفاهی قیمت ۷۳ هزار تومان بود که پس از آن قیمت مصوب ۷۸ هزار تومان را اعلام کردند.
وی با بیان اینکه مازندران یکی از استان های بزرگ تولید کننده مرغ در کشور است، گفت: مازندران بیش از 11 درصد تولید مرغ کشور را دارد و در ماه های بعد از عید در برخی از روزها تا هزار تن مرغ زنده به کشتارگاه ارسال می کنیم و با توجه به مسئولیت تامین مرغ به تهران به بیش از 70 قطعه مرغ زنده رسیده ایم.
وی افزود: بر اساس مسئولیتی که داریم برای عرضه مرغ به تهران، 15 تن به بازارها، 150 تن به فروشگاه های تهران و مرغ زنده را به کشتارگاه های تهران بر اساس نسبت ارسال می کنیم.
جعفری درباره تامین مرغ مازندران گفت: در مازندران نیاز روزانه ما بین 220 تا 250 تن است، اما در پایان هفته نیازها افزایش می یابد و در تعطیلات شلوغ تا 500 تن مرغ در استان توزیع می کنیم. ما در مازندران کمبود مرغ ندیده ایم و هر جا که متوجه کمبود شده ایم آن را تحت پوشش داریم.
absnews