حمله DDoS تلاشی برای قرار دادن منابع شبکه فراتر از دسترس کاربران مجاز است. یا به طور کلی می توان گفت که مهاجمان به صراحت سعی می کنند از دسترسی کاربران مجاز به خدمات خاصی جلوگیری کنند. در واقع، هرگونه حمله علیه دسترسی به عنوان حمله انکار سرویس در نظر گرفته می شود. اگرچه هدف و انگیزه حمله DoS میتواند متفاوت باشد، اما معمولاً شامل تلاش برای قطع یا تعلیق موقت یا دائمی خدمات میزبان متصل به اینترنت است.
پاسخ کیفبه حملات در مسکو
absnews
روسیه در گذشته هرگونه حمایت از حملات سایبری را رد کرده است و هیچ وزارتخانه یا مقام اوکراینی به درخواست رسانه ها برای اظهار نظر پاسخ نداده است.
“سرویس دولتی برای ارتباطات ویژه و حفاظت اطلاعات اوکراین” یا Derzhspetszviazok سرویس اطلاعات فنی و امنیتی اوکراین است که تحت کنترل رئیس جمهور اوکراین است. این سرویس در سال 2006 تاسیس شد و مسئولیت حفاظت از دارایی های اطلاعاتی دولت در شبکه های داده و همچنین ارائه ارتباطات دولتی، سیستم ارتباطات محرمانه ملی و حفاظت رمزنگاری و فنی از اطلاعات دولتی را بر عهده دارد.
گفته می شود مهاجمان از حملات بلاک چین (DDoS) برای هدایت حجم زیادی از ترافیک به سایت های اوکراینی استفاده کرده اند تا آنها را غیرفعال کنند. اما اوکراین نیز در پاسخ به این سایت اعلام کرد که سایت ها همچنان در برابر این حملات مقاومت می کنند و از دسترس خارج نشده اند و اوکراین هم در میدان جنگ و هم در فضای مجازی در مقابل این حملات مقاومت خواهد کرد.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری ای بی اس نیوز ، سرویس دولتی ارتباطات ویژه و حفاظت اطلاعات اوکراین در صفحه توئیتر خود نوشت: هکرهای روسی به طور مداوم به منابع اطلاعاتی اوکراین حمله می کنند. این سازمان می گوید وب سایت های متعلق به رئیس جمهور، پارلمان، کابینه، وزارت دفاع و وزارت کشور از جمله اهداف هکرها بوده اند.
اوکراین همچنین از هکرهای زیرزمینی خود خواسته است تا از زیرساخت های مهم خود دفاع کنند و عملیات جاسوسی سایبری را علیه نیروهای روسی راه اندازی کنند و ظاهراً وب سایت های روسی مورد حمله DDoS قرار گرفتند.
این سازمان در توییت دیگری در حساب توییتر خود با استناد به آمار حملات سایبری و هکرهای روسی نوشت: «در 15 فوریه، حملات DDoS گسترده علیه منابع اوکراینی آغاز شد». از آن زمان تاکنون، اوکراین حدود 2800 حمله را متحمل شده است.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز