یکشنبه , ۴ خرداد ۱۴۰۴
شرایط بورس برای بازگشایی نماد شرکت های اقدامات حقوقی استانی - اخبار بورس |  بورس - اخبار اقتصادی تسنیم

جنگ اوکراین چگونه نظام غذایی جهانی را تهدید می کند – اخبار دنیای اقتصاد – اخبار اقتصادی ای بی اس نیوز

به گزارش خبرگزاری ای بی اس نیوز به نقل از بلومبرگ، در حالی که حمله روسیه به اوکراین یکی از بزرگترین مناطق کشاورزی حاصلخیز جهان را تهدید می کند، سیستم غذایی جهانی در معرض تهدید است. در اینجا به آخرین تحولات و تأثیرات آنها خواهیم پرداخت:

کشتی های حامل غلات از دریای آزوف، آبراهی بین روسیه و اوکراین که به دریای سیاه متصل می شود، طفره می روند. تهاجم روسیه در ابتدا عرضه گندم و روغن های گیاهی جهان را مختل کرد زیرا کشتیرانی در منطقه مختل شد. ترس از ایمنی خدمه و هزینه های بیمه باعث شده است که شرکت های کشتیرانی از ارسال به روسیه و اوکراین خودداری کنند. روسیه و اوکراین با هم یک چهارم تجارت جهانی گندم و یک پنجم فروش ذرت جهان را به خود اختصاص می دهند.
absnews 25

حمل و نقل دریای سیاه

تورم غذا
جنگ در اوکراین بر منطقه اصلی تولید غلات اروپا تأثیر می گذارد که به معنای افزایش قیمت مواد غذایی در سراسر جهان و تشدید بحران گرسنگی است. سازمان ملل متحد هشدار داده است که با اختلال در تجارت و برداشت محصول در آینده، قیمت مواد غذایی 22 درصد دیگر افزایش خواهد یافت.
گندم، ذرت و برنج بیش از 40 درصد کالری جهانی را تشکیل می دهند. افزایش قیمت حمل و نقل، تورم انرژی، آب و هوای بد و کمبود نیروی کار تولید را دشوارتر کرده است. جنگ در اوکراین قیمت ها را افزایش می دهد و گرسنگی را به سطوح بی سابقه ای می رساند.
سیاست حمایت از تولید ملی
دولت ها اقداماتی را برای حفظ ذخایر مواد غذایی در خانه انجام داده اند که باعث طولانی شدن تورم مواد غذایی می شود. مجارستان، اندونزی و آرژانتین از جمله کشورهایی هستند که صادرات محصولات کشاورزی از گندم گرفته تا روغن پخت و پز را در تلاش برای کاهش قیمت های داخلی و حمایت از عرضه ملی غذا پس از بحران، تهاجم روسیه به اوکراین و ترس از کمبود مواد غذایی محدود کرده اند. روسیه با اعلام قصد خود برای محدود کردن تجارت برخی مواد خام، وضعیت را تشدید کرده است.

کودهای کشاورزی
همه چیز مربوط به تولید مواد غذایی گران شده است. روسیه به عنوان تامین کننده عمده کودهای کشاورزی، تولیدکنندگان داخلی را مجبور به کاهش صادرات خود کرده است. در نتیجه نگرانی ها در مورد کمبود این محصولات در بین کشاورزان افزایش یافته است. تصمیم روسیه بازارهای جهانی را بی ثبات می کند. کشاورزان برزیلی، بزرگترین واردکنندگان کود در جهان، در حال حاضر برای به دست آوردن این محصولات با مشکل مواجه هستند. ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه اعلام کرد که کشورش کودهای کشاورزی را فقط به کشورهایی که روابط دوستانه با روسیه دارند عرضه می کند.
قیمت سوخت مورد نیاز کشاورزان برای گرم کردن انبارها، نصب تجهیزات کشاورزی و تولید مواد غذایی نیز در حال افزایش است.

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *