حیدری در ادامه با بیان اینکه موضوع اصلی هزینه های مزرعه تا محصول نهایی اجاره است ، گفت: تا زمانی که مشکل اجاره در شهرهای بزرگ حل نشود ، هرگونه نوآوری شما به مشتری جدید می رسد. بنابراین ، موضوع تامین مستقیم شهرهای بزرگ با همکاری شهرداری ها باید ضروری باشد.
مراد محمدی ، کارشناس گروه وظیفه کشاورزی در سایه ، گفت که وضعیت کنونی سازمان تعاون روستایی یک میلیون مایل از وضعیت مترقی آن فاصله دارد. برنامه های استراتژیک بلند مدت و بلند مدت. “
علیرضا رضاپور رئیس کارگروه دولت در سایه روستاها و عشایر ، عدم فعالیت تعاونی های روستایی را برجسته کرد و گفت: برای خروج از این وضعیت باید براساس شاخص ها عمل کنیم.
یکی از اعضای شورای عالی امنیت ملی خطاب به رئیس سازمان تعاون روستایی گفت: “نتایج آزمایش ها و مطالعات خود را در اختیار شما قرار می دهیم و البته شما را به همان نسبت دنبال می کنیم و مطالبه می کنیم.” امیدواریم هر روز شاهد موفقیت و نتایج بهتر شما باشیم.
وی لزوم عدم دخالت دولت در تعیین هیئت مدیره و مدیر کل سازمانها و اتحادیه های کشاورزی را موضوعی ضروری خواند و تصریح کرد: آنها فکر نمی کنند این موضوع باید حل شود.
وی در این زمینه افزود: “ما این را وظیفه خود می دانیم ، همانطور که برنامه ها و نکات را در همه امور کشور به دولت ارائه کرده ایم ، اکنون نیز برنامه های آماده شده را به ادارات ، سازمان ها و حتی به سازمان ها ارائه می دهیم. معاونین نمایندگی ها تا انشاءالله بتوان از آنها استفاده کرد. “
دبیر کارگروه روستاهای دولت سایه و عشایر بر اهمیت استفاده از کارگاه های قابل حمل در صنایع تبدیلی تأکید کرد و گفت: “این کارگاه ها را می توان در هر مکانی به صورت متحرک مستقر کرد و محصولات مختلفی را از محصولات کشاورزی تولید کرد”.
وی همچنین به تشکیل برخی اتحادیه ها و تعاونی ها با اهداف خاص اشاره کرد و گفت: چتر تعاونی ها و اتحادیه ها باید جامع باشد و اکثریت جمعیت هدف آن را پوشش دهد.
در ادامه جلسه ، “آقا” ، رئیس کارگروه کشاورزی دولت در سایه ، گفت که سازمان تعاون روستایی باید کانال اجرایی کلیه فعالیت های کشاورزی باشد و خاطرنشان کرد: قانون افزایش بهره وری راه را برای این امر باز کرد. موضوع و کلیه فعالیتهای برگزاری بر اساس این قانون باید به سازمانهای بخش کشاورزی واگذار شود.
وی ادامه داد: وزیر کشاورزی دولت دهم به سمت واگذاری شرکت خدمات حمایتی به تعاونی روستایی رفت که پس از سال 92 کنار گذاشته شد و به سمتی رفت که قانون افزایش بهره وری اعمال نشد.
محمدی ، تصریح کرد که محصولاتی مانند سیب ، پرتقال ، پسته ، زعفران و … نقاط قوت کشور ما هستند ، گفت: “بدون سازماندهی خوب ، این مزایا به یک مشکل تبدیل شده است و هر ساله کشاورزان و تولیدکنندگان ، به جای افزایش بهره وری ، انرژی خود را صرف از بین بردن آنها می کنند. از مراجع ذیصلاح
عضو شورای تشخیص فرصت در ادامه بر لزوم استفاده از ظرفیت های تخصصی با دانش و تجربه تاکید کرد و خاطرنشان کرد: باید منابع انسانی نیز وجود داشته باشد.
رضاپور ادامه داد: “یکی از دلایلی که هزینه محصولات بسته بندی افزایش می یابد این است که سی تا چهل درصد محصولات بسته بندی نمی شوند. تجربه ای که داشتیم این بود که در روستای مهیار واقع در جنوب استان اصفهان ، محصول بسته بندی و در کارگاهی فرآوری شد. به عنوان مثال ، اگر بخواهیم بادمجان ها را بسته بندی کنیم ، بادمجان های بد شکل و تغییر شکل یافته را خرد کرده و سرخ می کنیم و پس از بسته بندی به فروشگاه ها و جالب توجه ، محصولاتی که از آن فرآوری می کنیم ، تقسیم می شود. بیش از بادمجان درجه یک می فروختند. این طرح آماده است و می توانیم آن را در اختیار سازمان تعاون روستایی قرار دهیم.
وی با ابراز امیدواری مقامات جدید دولتی از تجربیات و مطالعات انجام شده در سال های اخیر استفاده کند ، گفت: از این فعالیت ها می تواند مساعدت مناسبی را به مسئولان سازمان تعاون روستایی ارائه دهد.
وی افزود: “همکاران ما به طور مفصل روی این موضوعات کار کرده و ظرفیت واقعی ایجاد اشتغال در بخشهای مختلف کشاورزی مانند ماهیگیری ، باغداری و غیره را تعیین کرده اند و همچنین راهکارهایی را برای دستیابی به وضعیت بهتر پیشنهاد کرده اند. به شیوه ای تخصصی “
جلیلی گفت: اگر در سازمان تعاون روستایی از راهنمایی ، پشتیبانی و نظارت صحبت می کنیم ، شاخص ارزیابی تعداد مشاغل ایجاد شده توسط این فرآیند در سال است؟
آقای کشاورزی افزود: کشاورزی باید بر سه رکن استوار باشد. یکی شبکه تولید مویرگی انعطاف پذیر است که در آن تعاونی ها می توانند یکی از بازیگران اصلی باشند. گام بعدی حمایت از فعالیت های کشاورزی از طریق نظام مهندسی و دامپزشکی است و رکن سوم بحث مالی است که در آن نقش صندوق های سرمایه گذاری توسعه ای برجسته است.
وی با بیان اینکه رئیس جدید سازمان تعاون روستایی با دو چالش بزرگ روبرو است ، اظهار داشت: سازمان امور استخدامی سالهاست به دنبال تعطیلی سازمان تعاون روستایی به دلیل کسری بودجه است و دلیل آن این است که در این سازمان هزینه ها زیاد و درآمد کم است. این نیز به دلیل قیمت دستوری است.
همکاری با شهرداری ها و اتخاذ سیاست های جدید قیمت گذاری
تعاونی روستایی از وضعیت خود بسیار دور است / آنچه نیست برنامه است!
آقای حیدری ، متخصص در زمینه کشاورزی ، سپس نظرات خود را ارائه کرد.
اشتغال و تغییر ؛ استراتژی برنامه های پیشنهادی دولت سایه در کشاورزی
وی ادامه داد: “اگر شرکت های حمایتی وارد شوند ، تولیدکننده سیب می تواند خود یک کارگاه کوچک داشته باشد و مجبور نباشد سیب های صنعتی خود را در کنار جاده بیندازد و یک کیلو پانصد تومان به ترک ها بفروشد و آنها این کار را خواهند کرد. همان را بسته بندی کرده و برای ما ارسال کنید.
جلیلی با اشاره به اهمیت حمایت دولت از کشاورزان گفت: حمایت از کشاورزان به دنبال احقاق حقوق اولیه آنها خواهد بود. اگر 25 درصد از جمعیت کشور در مناطق روستایی زندگی می کنند ، باید متناسب با این جمعیت از نقدینگی حمایت و مشاوره ارائه شود.
سازمان تعاونی های روستایی مسئول بخش خصوصی تعاونی های روستایی است که ماموریت اصلی آن ایجاد تعامل بین تعاونی های کشاورزی و کشاورزان با نهادهای دولتی است.
یکی از اعضای کارگروه کشاورزی کارگروه موازی با اشاره به امکانات لجستیکی سازمان تعاون روستایی مانند انبارها و سیلوها ، از عدم اعتماد سازمان تعاونی های روستایی به سازمان های بخش کشاورزی انتقاد کرد. بنابراین ، بسته به امکانات مناسب در اختیار سازمان ، با برنامه ریزی مناسب ، می توان به بهبود بازار محصولات کشاورزی کمک کرد.
پروژه های پیشنهادی کارگروه روستاها و عشایر در زمینه توزیع و سیستم عامل: از حمایت تجاری تا کارگاه های سیار برای صنایع تبدیلی
عضو شورای تشخیص فرصت در ادامه بر اهمیت افزایش ارز در بخشهای مختلف سازمانهای دولتی تاکید کرد و گفت: ضعف سالهای گذشته را برطرف کرده و با کنار گذاشتن معیارهایی مانند ارزش گذاری ارز ، پیشرفت ملموسی حاصل خواهد شد. بنابراین یکی از رویکردها این است که به عنوان مثال ، وزارت کشاورزی بگوید که چون ما روغن کمی می فروختیم و بودجه پایینی می دادیم ، من نمی توانستم بذر ، سم و کود وارد کنم ، بنابراین انتظار بیشتری از ما نداشته باشید ، اما روش دیگری به این معنا که ما امسال تحت تحریم بودیم یا نفت نمی خواستیم. برای فروش ، ارز ما باید از محل صادرات محصولات کشاورزی تهیه شود.
وی ادامه داد: این سه مجموعه باید توسط سه مجموعه دیگر پشتیبانی شوند. شبکه مویرگی با بسیج مهندسین کشاورزی پشتیبانی می شود و باشگاه کشاورزان جوان نیز می تواند در این زمینه ایفای نقش کند. در بحث وجوه حمایتی و تامین مالی ، ما باید مأموریت مزارع کارآمد را در سیستم بازنویسی کنیم و این مزارع را به سمتی ببریم که سرمایه گذاری آنها مiveثر باشد. به عنوان مثال ، تولید شیر در ابتدای انقلاب می توانست کارآمد باشد ، اما امروزه این مزارع باید اساس تولید باشند ، زیرا قرار بود مزارع وارد بحث مرغ آریان شوند.
انتهای پیام /
م در پایان صحبت های خود عدم به موقع بودن تعاونی روستایی از نظر فناوری را از دیگر مشکلات این سازمان عنوان کرد و راه اندازی مجدد سرویس پژوهشی این سازمان را یکی از راهکارهای ضروری برای رفع این ضعف دانست. به
وی دلیل عدم موفقیت تعاونی های ایران را دیدگاه صرفاً اقتصادی آنها و عدم توجه به زیرساخت های اجتماعی و فرهنگی هر منطقه دانست و گفت: نیاز به احیای تعاونی ها وجود داشت. ما این مدل را در خدمت شما هستیم.
گام به گام برای بهبود روش در سازمان تعاون روستایی
وی با بیان اینکه شبکه وسیعی از ظرفیت ها وجود دارد ، اما هیچ راه حلی برای سیستم عامل و سیستم توزیع تهیه نشده است ، گفت: 3 برنامه برای سیستم توزیع و بهره برداری داریم. یکی از این پروژه ها ایجاد شرکت های کمک تولید است. این شرکت ها می توانند در همه چیز از آموزش و اطلاعات گرفته تا صدور مجوز ، تأمین مالی ، پردازش و بسته بندی ، بازاریابی ، پردازش و عملاً کل زنجیره مشارکت داشته باشند.
به گزارش گروه سیاسی ABSNEWS ، نشست مشترک کارگروه کشاورزی دولت در سایه با رئیس جدید سازمان تعاون روستایی در دفتر سعید جلیلی برگزار شد.
عضو شورای عالی امنیت ملی در این جلسه با بیان اینکه اصل نتیجه گرفتن از کار است ، گفت: “همه ما باید سعی کنیم به دولت کمک کنیم ، به طور کلی و جزئیات و بخش ها. واسطه ها ، انتخاب های مناسب و اتخاذ مکانیسم های مناسب »برای دستیابی به الزامات لازم در زمان مقرر.
آقاي در ادامه مسائل سياستگذاري در بخش كشاورزي را برجسته كرد و گفت: زماني كه ارز 3000 تومان بود ، زعفران ايراني هر كيلو 3000 تومان ارزش صادرات داشت. ارز ، که 30 هزار تومان شد ، ارزش صادراتی زعفران به سیصد دلار کاهش یافت. در حالی که تولید بیش از هشتاد درصد زعفران جهان در ایران است و قیمت ها را تغییر می دهیم ، این قیمت گذاری کاملاً اشتباه و برخلاف روال بازار جهانی بود.
کارشناس کارگروه کشاورزی دولت سایه یکی دیگر از مشکلات سازمان تعاونی روستایی را مستقل بودن تصمیمات آن دانست و گفت: “مشکل دیگر عدم تعریف مناسب از رابطه سازمان ، تعاونی روستایی و وزارت جهاد است. ، که منجر به ناسازگاری شد. “
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز