اخبار سیاسی روز

جلسه پرسش و پاسخ با وزیر در پارلمان عراق درباره حملات ایران و ترکیه

به گزارش ای بی اس نیوز، ارتش ترکیه اخیرا عملیات نظامی خود را علیه نیروهای پ ک ک در شمال عراق آغاز کرده است. ایران همچنین گهگاه حملاتی را علیه پایگاه های نیروهای مخالف یا مراکز تهدید در خاک عراق انجام می دهد که عمدتاً به دلیل عدم پاسخگویی دولت مرکزی عراق در قبال فعالیت های ضد ایرانی در خاک عراق است.

ایران اخیراً موشکی را به سمت یک مرکز راهبردی متعلق به رژیم صهیونیستی در اربیل شلیک کرد که مورد انتقاد برخی جریانات عراقی قرار گرفته است، در حالی که مقامات جمهوری اسلامی ایران بارها از فعالیت های رژیم صهیونیستی و برخی گروه های مخالف انتقاد کرده اند. به مقامات داخل بغداد و اقلیم کردستان از داخل عراق هشدار داد.

سعید خطیب زاده، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران روز دوشنبه ۲۳ اسفند در یک نشست خبری گفت: تهدیدی برای ایران باشید. تهدیدی برای کشور ثالث نیست. رژیم صهیونیستی بارها در داخل عراق ناامنی ایجاد کرده است. تجمعات ضدانقلاب در اقلیم کردستان و گروه های تروریستی در این منطقه برگزار شد. در طول سال گذشته چندین بار به دولت مرکزی عراق هشدار داده شده است. پنهانی و آشکارا تاکید شده که اجازه ندهند مرزهای عراق برای ایران مرز ناامن باشد.

حکیم الزاملی، نایب رئیس پارلمان عراق در ابتدای این نشست در سخنانی گفت: حسن الآذری، عضو کمیسیون روابط خارجی و رئیس فراکسیون صدر، خواستار تشکیل جلسه ای برای بررسی اقدامات این کشور شد. برخی از کشورهای همسایه به ویژه ایران و ترکیه. امضا کردند.

absnews

به گزارش ای بی اس نیوز، به نقل از شفق نیوز، در این دیدار که فواد حسین وزیر امور خارجه عراق و نزار الخیرالله معاون وزیر امور خارجه عراق نیز حضور داشتند، نمایندگان مجلس از وزیر امور خارجه خواستند درباره حملات ایران و ترکیه به خاک عراق توضیح دهد. .

وی در پاسخ به این سوال که منظور این گروهک ها چیست، گفت: حزب دمکرات کردستان ایران و پایگاه آنها در کوی سنجق در اقلیم کردستان که یک امر عمومی است و هیچکس نمی تواند آن را انکار کند و همچنین پژاک و بنابراین، ما در وهله اول از مقامات اقلیم کردستان و عراق می خواهیم که به فعالیت این گروه ها پایان دهند.

پارلمان عراق امروز با حضور وزیر امور خارجه این کشور تشکیل جلسه داد تا درباره حملات نظامی ایران و ترکیه به خاک عراق بحث و تبادل نظر کند.

ایرج مسجدی، سفیر ایران در بغداد نیز در پاسخ به سوالی به الشرقیه گفت: در دیدار با سرپرست وزارت خارجه عراق در این باره توضیح دادم و گفتم دولت عراق از نظر ما کاملا مورد احترام است، اما شما حذف کنید. امنیت. نگرانی جمهوری اسلامی ایران، از یک سو نباید با هم دوست باشیم و از سوی دیگر اقداماتی انجام شود که امنیت ایران را به خطر بیندازد. مثلاً گروه های مخالف جمهوری اسلامی ایران در کردستان چه می کنند؟ پایگاه هایی دارند و مدام در اقلیم کردستان در حال تردد هستند. بدتر از همه این است که این گروه ها وارد ایران می شوند و تدابیر امنیتی را اعمال می کنند و سپس به منطقه باز می گردند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا