سرلشکر موسوی ادامه داد: مدیریت در دوره جدید نسبت به گذشته بسیار پیچیده تر و دشوارتر شده است، بنابراین در دانشگاه فرماندهی و ستاد و فرماندهی ارتش باید آمادگی و ظرفیت فرماندهی را در سطوح بالا بیاموزید. در عرصه کار، دیگر با جنگ نظامی مواجه نیستیم». ما با جنگی مواجه نیستیم که فقط نظامی باشد و عملیات روانی داشته باشد، امروز با یک جنگ ترکیبی مواجه هستیم که همه مولفه های قدرت با قوانین و ویژگی های خاص خود درگیر آن هستند. مثلا جنگ اقتصادی، جنگ فرهنگی و جنگ رسانه ای را با هم می بینید، گاهی همه اینها با هم جمع می شود و جنگ رسانه ای با پشتوانه اقتصادی، فرهنگی و نظامی را می بینید که حداقل یکی از این مولفه ها تغییر می کند.
فرمانده کل ارتش تاکید کرد: آینده ارتش و ارتش آینده از این دانشگاه می گذرد.
وی ادامه داد: به همین دلیل چندی پیش سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یکی از این شناورها را توقیف و سپس در مکانی امن رها کرد و چند روز پیش نیروی دریایی ما در منطقه ماموریت با دو ناو آمریکایی مواجه شد و این دو فروند از کشتیها از منطقهای عبور میکردند که میتوانست روی امنیت سایر کشتیهای آن منطقه و نه فقط ایران تأثیر بگذارد و آنها را در منطقه امن رها میکردند و آمریکاییها با یک واسطه مطلع میشدند که کشتیهایشان در منطقه خاصی هستند. به آنها هشدار داده شد که به قوانین بین المللی احترام بگذارند.
فرمانده کل ارتش درباره برنامههای آموزشی ارتش گفت: برنامههای آموزشی ارتش در دانشگاهها و آموزشکدهها دائماً به صورت برنامهریزی شده انجام میشود و افسران، پایگاه و دانش را تقویت میکند تا بتوانند به انجام برسند. ماموریت های خود را در محیط پیچیده امروز و فردا انجام دهند.
وی تصریح کرد: اگر فرماندهان قدرت تصرف و اشراف را نداشته باشند و توانایی مدیریت این مؤلفه ها را نداشته باشند، قطعاً در این شرایط جنگ ترکیبی نمی توانند موفق شوند، بنابراین کار شما بسیار پیچیده تر و دشوارتر از کار مدیریتی است. بودن.
سرلشکر موسوی درباره برخورد ناوشکن جماران با قایق های هدایت شونده آمریکایی در دریا و ادعای آمریکایی ها گفت: آمریکایی ها گاهی حقوق ملت ها را نادیده می گیرند و با تهاجم و بطالت خود حقوق بین المللی را پذیرفته اند. این کشتیهای بدون سرنشین که به نمایندگی از نیروی دریایی آمریکا در دریاها مشغول به انجام مأموریت هستند، صرف نظر از اینکه این منطقه محل عبور کشتیهای دیگر است و میتواند خطراتی را برای عبور ایمن از سایر کشتیها ایجاد کند. کشتی ها، آنها را آزاد کنید و از آنها محافظت کنید. توجه لازم را به آن نمی کنند.
فرمانده کل ارتش مهمترین دوره ارائه شده در ارتش جمهوری اسلامی ایران را دوران تحصیل در دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش دانست و افزود: گرچه سایر دروس نیز مهم و پرکار است. دوره دافوس که جایگاه ویژه ای دارد، مبنای حرکت آینده ارتش، نظام و انقلاب است. تاثیر زیادی دارد و باید با این دید به این دوران نگاه کرد و برای ثانیه ها و لحظه هایش برنامه داشت و از هر لحظه آن استفاده کرد.
وی با اشاره به اهمیت دوره دانشگاه فرماندهی و ستاد کل ارتش «آجا» برای ارتقای سطح کیفی و توان مدیریتی ارتش، افزود: منطق و تجربه نشان میدهیم که مسئولان و مسئولان ما در جمهوری اسلامی ارتش ایران باید دلیلش را دیده باشد که بعد از مدتی به نیروها و سازمان ها فرصت اجرای این طرح را دادیم. از این پس دستور دادیم که هیچکس که دوره دافوس را گذرانده به سمت مدیریت و فرماندهی منصوب نشود، مگر در موارد استثنایی و استدلال به قدری قوی باشد که بر آن غلبه کند.
وی افزود: ما به صورت 24 ساعته دائماً شاهد پرواز هواپیماهای امنیتی در آسمان هستیم که دائماً در آسمان کشور پرواز می کنند. نیروی پدافند هوایی کشور به طور مستمر آسمان اقصی نقاط کشور را رصد می کند و در صورت داشتن کوچکترین ورود غیرمجاز با این ورودی مواجه خواهد شد.
سرلشکر موسوی با اشاره به حضور دانشجویان خارجی در ستاد و دانشگاه فرماندهی ارتش گفت: استقبال شما عزیزان را داریم و از حضور شما عزیزان در این دانشگاه بسیار خرسندیم و امیدواریم این تعاملات با کشورهای دوست و همسایه گسترده تر شود. . و روز به روز عمیق تر ما این تعاملات را برای تحقق اهداف مقدس اسلام و سربلندی پرچم خداوند متعال و سربلندی ملتهای منطقه و ارتشهای منطقه مفید میدانیم و اراده قوی برای توسعه و توسعه آن داریم. آن را عمیق کنید. .. ما انجام می دهیم.
فرمانده کل ارتش تاکید کرد: نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران نیز در آب های آزاد باب المندب دریای سرخ، حفظ و حراست از منافع جمهوری اسلامی ایران را بر عهده دارد. ، اقیانوس هند و دریای عرب و باز نگه داشتن خطوط کشتیرانی و نفتکش ها که هر بار خبر درگیری های آن دیده می شد و به گوش و نظر ملت ایران می رسید.
وی گفت: تمرینات هوایی نیز با بحث طرفین و گفتگوی خوبی که با فرمانده پاکستان داشتیم مورد بحث قرار گرفت. همه این تعاملات باید در ادارات ذیربط کشور که در ستاد کل نیروهای مسلح مافوق ما هستند بررسی شود و در این مورد و نحوه تعیین سطح و مصوبات ستاد کل تصمیم گیری شود. این تمرینات باید دنبال شود.
سرلشکر موسوی گفت: از جمله مراکزی که این رویدادها را در منطقه و بین المللی در حوزه تهدیدات و جنگ بررسی و بررسی می کنند، دانشگاه ها و مراکزی هستند که بالاترین مرجع تاکتیکی در نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران هستند. ستاد فرماندهی و ارتش دانشگاه که سیستم است انجام این مطالعات و پیگیری های جدید بسیار پیشرفته و خوب است.
فرمانده کل ارتش در خصوص جنگهای جدیدی که در سطح بینالمللی در حال وقوع است، افزود: این موضوع یکی از اقدامات همیشگی دانشگاهها و دستگاههای اطلاعاتی است و وظیفه آنها نظارت مستمر بر حوادثی است که در اطرافشان رخ میدهد. . و مرتبط با آنها یا اتفاقاتی که ممکن است در آینده به آنها مربوط شود، همه چیز را رصد می کنند تا تهدیدی برای منافع ملی، استقلال و تمامیت ارضی کشور نباشد و از طرفی این اتفاقات درس هایی برای آنها داشته باشد. ما که مدام در حال نظارت هستیم.
وی گفت: رزمایش بزرگ مشترک پهپاد طی دو هفته گذشته یکی از این تمرینات است و در آینده نزدیک شاهد تمرین زمینی نیز خواهیم بود و پس از آن این مجموعه تمرینات ادامه خواهد داشت.
وی دوران تحصیل در دانشگاه فرماندهی و ستاد کل ارتش را فرصتی برای تغییر افسران و درجه داران ارتش دانست و گفت: حضور در دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش و بهره مندی از دانش غنی بزرگان اساتید توانمند این دانشگاه و استفاده از شرایط تحصیل در این دانشگاه انتظار می رفت می تواند منجر به تغییرات زیادی در رده های افسری و ارتش شود.
به گزارش خبرنگار دفاعی ای بی اس نیوز، سرلشکر عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش در حاشیه مراسم افتتاحیه سال تحصیلی جدید در دانشگاه ارتش داووس در پاسخ به این سوال که برای تقویت چه اقداماتی انجام شده است. ارتش در منطقه به منظور حفظ صلح و ثبات گفت: یک سری برنامه ریزی ها و اقداماتی است که به طور مداوم معمولا در زمین، دریا و هوا در نیروی هوایی و وزارت دفاع انجام می شود. همانطور که می دانید نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران در بخش هایی از مرزهای شرقی و غربی کشور مستقر هستند.
فرمانده کل ارتش درباره توقیف این شناورهای آمریکایی خاطرنشان کرد: توقیف آنها به نفع ما نیست و ما فقط کار بین المللی و حقوق بشری انجام می دهیم تا شناورهای عبوری از این منطقه حفظ شوند و توقیف آنها سودی ندارد. ما ما تمام تلاش خود را برای کمک به ایمنی انجام می دهیم.
علاوه بر این، سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش امروز (یکشنبه) در مراسم آغاز سال تحصیلی جدید دانشگاه فرماندهی و فرماندهی ارتش، ضمن عرض تسلیت برای شهادت امام سجاد (ع) گفت: آغاز سال تحصیلی جدید را به شما دانش آموزان تبریک می گویم.
سرلشکر موسوی بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی را مورد تاکید قرار داد و گفت: فرمانده معظم کل قوا در پاسخ به نامه جوانان دلسوز ارتش گفتند; من از شما انتظار ندارم مشکلاتی را ببینید و به فرماندهی عمومی گزارش دهید، من از شما سربازان انتظار دارم برای روزی آماده شوید که من بتوانم روی شما حساب کنم.
فرمانده کل ارتش خطاب به دانشجویان گفت: نگران مسئولیتی که می خواهید برعهده بگیرید، نباشید، بلکه دغدغه شما این باشد که هر چه بیشتر برای فردا آماده باشید و مطمئن باشید که سایر امورتان حل می شود. . ، شما دانش آموزان باید بهترین نقش ممکن را ایفا کنید. و آمادگی بیشتری برای اجرای اعلامیه مرحله دوم انقلاب اسلامی داشته باشیم تا بتوانیم افسران و ارتشی آماده و شایسته برای ظهور باشیم.
سرلشکر موسوی در خصوص دیدار با فرمانده نیروی هوایی پاکستان گفت: در حوزه دریا، هوا و برخی مناطق زمینی با پاکستانی ها روابط آموزشی و تعاملات خوبی داریم و روابط خوبی با این دو کشور برقرار است.
سرلشکر موسوی گفت: علاوه بر این برنامه های آموزشی، آمادگی ها، ذخایر در نقشه های تحقیقاتی برای اینکه بتوانیم همیشه به روز باشیم و از تهدیدات دشمنان عقب نمانیم، مدام در حال انجام است و البته این اقدامات امری همیشگی است. و در صورت نیاز تمریناتی نیز انجام می شود و برای اجرای آموخته ها تجهیزات جدید، روش های جدید و متناسب با تهدیدات جدید و رصد دشمنان ساخته می شود تا بدانیم چگونه باید در برابر آنها آماده شویم.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز