وی افزود: در این شرایط است که این جریان ها تلاش می کنند تا انحصار قدرت را به دست بگیرند و اگر چنین کاری انجام شود، عراق با بن بست سیاسی مواجه می شود، باید به سمت یکدیگر سنگ پرتاب کنند تا متوجه شوند که باید با یکدیگر تعامل داشته باشند.” و وارد ساختار سیاسی عراق شوید.
این کارشناس مسائل بین الملل همچنین گفت: در صورت ادامه این روند نه تنها مشکلی حل نمی شود، بلکه با انتخابات آینده این مشکلات مجددا پابرجا خواهد ماند بدون اینکه مشکلی حل شود و یا اصلاح ساختاری داشته باشد.
آب شناس درباره اختلافات بین جریان ها نیز بیان کرد: اختلافات تنها به کردها برای ریاست جمهوری مربوط نمی شود، بلکه جناح مقتدی صدر نیز حاضر نیست بفهمد که به دنبال توتالیتاریسم است، هرچند تعداد آرای جریان صدر. نسبت به سایر جریان های شیعه کمتر است، اگرچه از نظر تعداد اکثریت مجلس را دارند، اما در واقع آنقدر که به نظر می رسد در عراق محبوبیت ندارند.
وی خاطرنشان کرد: در بین کردها و اهل سنت چنین تصوری از قدرت گرفتن وجود دارد که باید با یکدیگر تعامل داشته باشند و دولت اجماع ملی تشکیل دهند، نه جناحی که فکر می کند می توانند. در اختیار داشته باشید.
absnews
عماد آبشناس به ای بی اس نیوز گفت: متاسفانه مشکل در عراق این است که توطئه آمریکا بر جریان ها و جناح های سیاسی در عراق تاثیر گذاشته است.
یک کارشناس مسائل بین الملل گفت: جریان های عراقی باید اختلافات خود را کنار بگذارند، با یکدیگر تعامل کنند و دولت وحدت ملی تشکیل دهند.
نوشته های مرتبط:
- اندیشمندان اسلامی : تقریب بین مذاهب اسلامی مقدمه…
- موضع دولت درباره روسیه و اوکراین بسیار خوب بود/مخالف…
- زاکانی گاف داد/پایان جدال سه ساعته جلیلی، زاکانی و…
- گزارش دومین مناظره انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳/ از…
- گزارش کامل چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری/ پایان…
- اندیشمندان اسلامی: اتحاد مسلمانان جهان راه ایجاد صلح…