جدول زمانی اجرای ضوابط خرید و فروش و نگهداری فلزات گرانبها

سخنگوی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: بر اساس جدول مندرج در سند، گروه (الف) که شامل سکه طلا به ارزهای مختلف، قطع و وصل شده است، مشمول قوانین خرید، فروش و خرید و فروش می شود. نگهداری فلزات گرانبها از 26 مهر 1401. و خرید و فروش سکه طلا باید طبق این قوانین و مقررات انجام شود.
absnews4129/
وی با اشاره به قوانین نگهداری و حمل و نقل گفت: در این بند دو ماده وجود دارد که بر اساس آن مالک و دارنده کالای مورد نظر موظفند اطلاعات موجودی کالا را بر اساس اطلاعات شناسایی و مالکیت کالا در سامانه کامل تجارت ثبت کنند. اطلاعات ثبت شده در سیستم باید همیشه با موجودی انبار مطابقت داشته باشد.
وی گفت: برای حمل دو قاعده وجود دارد که بر اساس آن در صورت انجام حمل و نقل بین شهری، مالک و دارنده کالا باید اطلاعات را در سامانه کامل ثبت کند و حامل کالای تحت پوشش باید اطلاعات را در سامانه ثبت کند. سیستم کامل سیستم معاملاتی
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، حمیدرضا دهقانی نیا با اشاره به قوانین و مقررات حمل و نقل، خرید، فروش و ذخیره سازی فلزات گرانبها گفت: این آیین نامه مشخص مصوب یکصد و سی و چهارمین جلسه اعضای مجمع است. در مقابل تردد کالا و ارز که امضا شد رئیس جمهور وارد شد و در 5 مرداد 1401 به اطلاع رسید.
سخنگوی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز با اشاره به ابلاغ ضوابط ویژه حمل، خرید، فروش و نگهداری فلزات گرانبها گفت: برنامه زمانبندی اجرایی اجرای این ضوابط برای فلزات گرانبها مشخص است. بنابراین سکه طلا از پنجم مهرماه مشمول این مقررات می شود.
دهقانی نیا با اشاره به قوانین فروش سکه گفت: قوانین فروش سکه دارای 3 بند و 2 تبصره است که بر اساس ضوابط، فروشندگان باید اطلاعات فروش را در سامانه کامل معاملات ثبت کنند، فروش به مصرف کننده نهایی تنها با ثبت اطلاعات توسط سامانه معاملات سکه انجام می شود. فروشنده تجاری مجاز است
وی گفت: در ماده زیر آیین نامه فروش آمده است که امکان فروش کالاهای مشمول اجزای زنجیره (شریک) که مشخصات آنها در سامانه تجارت جهانی تایید نشده است، وجود ندارد. یعنی فروشنده سکه یا بانک مرکزی به عنوان فروشنده سکه باید اطلاعات را در سامانه معاملات جهانی ثبت کند و خریدار سکه نیز اطلاعات خود را در سامانه معاملات جهانی ثبت کند، البته این ماده شامل مصرف کننده نهایی نمی شود. (مردم).
وی بیان کرد: یکی از اهداف ما این است که موجودی فعال اقتصادی این منطقه به صورت لحظه ای و همزمان با موجودی هایی باشد که سامانه نمایش می دهد. سخنگوی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز افزود: همچنین خریدهای مشمولی که فروش آنها در سامانه معاملات جهانی به نام خریدار ثبت نشده باشد، همواره تخلف است.
سخنگوی اداره کل مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: در ماده 9 فصل 4 که به شرایط انبارداری می پردازد، تصریح شده است که مالک و امانت دار موظفند در صورت انصراف، اطلاعات را در سامانه جهانی ثبت کنند. کالای مورد نظر (مفقود، ضبط شده، سرقت شده و غیره) و تایید خروج کالا توسط وزارت حریم خصوصی منوط به ارائه مدارک و مدارک توسط مالک و متولی است.
دهقانی نیا گفت: خرید از مصرف کننده نهایی تنها با ثبت اطلاعات توسط خریدار تجاری امکان پذیر است و نیازی به ثبت اطلاعات فروش مصرف کننده نیست، فاکتور یا فاکتور نیز مشمول ماده 6 بخشنامه ماده 4 ماده 18 می باشد. قانوني كه در سال 1374 با اصلاحاتي به تصويب هيأت وزيران رسيد و در اين ماده تاكيد شده است كه خريد و فروش، خريد فردا هر نوع طلا و سكه تخلف است.
دهقانی نیا ضوابط خرید را در سه ماده و سه تبصره اعلام کرد و گفت: خریداران کالاهای گروه اول (قطعات) به جز مصرف کننده نهایی موظفند خرید را در سامانه تجارت جهانی تایید و به عنوان خریدار اقدام کنند. ، فروش ثبت شده در صورت عدم تایید در سیستم، فروش ثبت شده توسط فروشنده باطل خواهد بود و بنابراین فروش ثبت شده توسط فروشنده باید در سیستم تایید شود.
سخنگوی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: در ماده بعدی ضوابط فروش سکه، فروش فردا نیز تخلف از این سند است. بدیهی است بر اساس ماده مذکور، فروش آتی در بورس کالای ایران مشمول این ممنوعیت نمی باشد.
سخنگوی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا گفت: سکه های طلای 5 مهر 1401، شمش طلا و طلای خالص 5 آذرماه، اشیاء طلای 5 آذرماه و طلای استخراج شده از معادن 5 آذرماه قابل حمل است. قوانین. فروش و خدمات فلزات گرانبها گران می شود.
وی افزود: برای این منظور صرافی ها باید در سامانه معاملات جهانی ثبت نام کرده و دارای کارت و هویت باشند و از این پس خرید و فروش، حمل و نقل و نگهداری سکه شامل ضوابطی خواهد بود که ذکر شده و در این سند ابلاغی درج شده است.
absnews