تغییر رویکرد دولت جمهوری اسلامی از دید دست خالی غرب به کشورهای همسایه با منافع مشترک و فعال سازی فرصت های متعدد و مغفول مانده منطقه ای زمینه ساز تنوع سیاست های منطقه ای و بین المللی شده است. پیام مهم به کشورها هژمونی جهانی اعلام می کند که ایران ضمن پیگیری مجدانه حق مسلم خود برای رفع تحریم های ظالمانه، تصمیم خود برای حل مشکلات اقتصادی و مشکلات مورد نیاز خود را به تأخیر نخواهد انداخت و سبدی در حال تحول از راه حل های مختلف را در اختیار خواهد داشت. او راه خواهد رفت.
این را برای صفحه اصلی پیشنهاد دهید
به گزارش ABSNEWS، جبهه انقلاب انقلاب در نامهای به رئیسجمهور پیشنهاد احداث کریدور ریلی جنوب به شمال در حاشیه شرق کشور از مرزهای دریایی سیستان و بلوچستان تا خراسان و شمال کشور را داده است. مرزهای ایران با همسایگانش و شرق دریای خزر برنامه های دولت را شامل شود.
متن این نامه به شرح زیر است:
با احترام
جبهه انقلابی انقلاب
9 آذر 1400
سلام
با احترام؛ سفر اخیر شما به ترکمنستان و شرکت شما در اجلاس سران CEE نویدبخش عصر جدیدی در دیپلماسی منطقه ای و سیاست همکاری اقتصادی با همسایگان اسلامی ایران است. در کنار ارائه پیشنهادهای اقتصادی نوآورانه در این اجلاس مهم، دستاورد ارزشمند انعقاد قرارداد تبادل گاز طبیعی بین دو همسایه مهم شمالی ایران (ترکمنستان و آذربایجان) و تامین بخشی از گاز طبیعی مورد نیاز پنج کشور است. استان های در حال ترانزیت به عنوان هزینه های بدون نیاز به نقل و انتقال پول، یک مدل موفق این استراتژی جدید دیپلماسی اقتصادی این را به دولت نشان داده است.
انتهای پیام/
می توانید این پیام را ویرایش کنید
در ادامه این مسیر منطقی و اصولی، به عنوان یکی از گام های مهم آینده، احداث کریدور ریلی جنوب به شمال در حاشیه شرق کشور از مرزهای دریایی سیستان و بلوچستان به خراسان و به سمت جنوب پیشنهاد می شود. مرزهای شمال ایران با همسایگان و شرق دریای خزر در اولویت برنامه های دولت برای تکمیل زیرساخت های ترانزیتی شمال به جنوب، امکان صادرات انواع فرآورده ها از جمله فرآورده های نفتی به پاکستان، افغانستان و ترکمنستان. استفاده از ظرفیت سازمان اقتصادی اکو و همچنین فرصت های تفاهم نامه 25 ساله ایران و چین برای تامین مالی منطقه ای این ابرپروژه ملی و منطقه ای قابل تامل و تحقق است.
الحکیم
حضرت حجت الاسلام والمسلمین دکتر رئیسی عزیز
رئیس جمهور محترم جمهوری اسلامی ایران