جای خالی برای شرکت های سرمایه گذاری جسورانه در بازار ارزهای دیجیتال


قائم مقام مدیر کل گروه یوبیتکس در جریان شرکت در بیست و ششمین نمایشگاه الکامپ به بیان چالش های کار در حوزه اکوسیستم نوآوری و فناوری پرداخت.
به گزارش خبرنگار حوزه اقتصاد خبرگزاری آنا، محمد یعقوبی سرپرست مدیرعامل گروه یوبیتکس همزمان با برگزاری پنل آموزشی در غرفه یوبیتکس گفت: واقعیت این است که بخش خصوصی شهامت سرمایه گذاری بیشتر را ندارد.” در یکی دو سال گذشته، اگرچه یوبیتکس هنوز در حال ساخت این فرآیند است و هنوز به طور جدی به بازاریابی فکر نمی کند، زیرا مشکلات زیرساخت قانونی آن حل نشده است، باید حدود 40 تا 50 میلیارد برای بازاریابی سرمایه گذاری کند. اگر قرار باشد بخش خصوصی بیش از این مبلغ و بیش از این سوال برای بازاریابی و توسعه کسب و کار خود هزینه کند، رفتار بازار را مخاطرهآمیزتر میکند، بنابراین بخش خصوصی کمتر از حد معمولی که میتواند مدیریت کند، جرأت ورود به این فضا را نخواهد داشت. جدی ترین مخاطرات و درگیری با نهادهای اقتصادی کشور است.
یعقوبی گفت: موضوع بعدی بحث اکوسیستم نوآوری و فناوری در کشور است که به طور کلی باید شامل 4 حوزه و 4 مرحله باشد. یک بخش مربوط به کاربرد فناوری است. کاربرد فناوری گوشی و اپلیکیشن های مختلف در دست ماست و همچنین فضاهایی که به عنوان کاربر ثبت نام کرده و از آن ها استفاده می کنیم، چه اپلیکیشن های مالی و چه اپلیکیشن های خدماتی.
کاربران اعتماد دارند و می توانند خدمات مناسب و استاندارد دریافت کنند
وی خاطرنشان کرد: بخشی از این مشکل مستلزم این است که افراد برای حضور در این فضا آموزش ببینند، کاربران اعتماد کنند و بتوانند خدمات شایسته و استانداردی دریافت کنند و آنچه انتخاب می کنند با آنچه که به عنوان محصول دریافت می کنند دارای استاندارد باشد.
قائم مقام مدیرکل گروه یوبیتکس گفت: زیرساخت کاملی در حوزه کاربرد فناورانه نداریم. هنوز اعتماد کامل ایجاد نشده است و هنوز استانداردهای لازم برای پشتیبانی پرداخت و ابزارهای پرداخت در این زمینه را ندارند و قوانین نیز مشخص نیست و اخیراً شروع به شروع مجدد کرده است که در تراکنشها کارمزدهای دیگری را به کاربر تحمیل میکند. در این حوزه حداقلی هنوز کارهای زیادی باید انجام شود.
وی تصریح کرد: بخش دوم در حوزه اکوسیستم فناوری و نوآوری، مدیریت فناوری و نوآوری است. ما هنوز سازمانی نداریم که بتواند این حوزه را به وضوح تعریف کند و نظام تنظیم و پاسخگویی به شکایات را بداند و سازمانی که بتواند حدود و کاستی های نظام آموزشی را مشخص کند و در این زمینه مشکل داریم. همچنین.
نیاز به حضور سرمایهسرمایه گذاری جسورانه در توسعه بازار ارزهای دیجیتال
به گفته یعقوبی؛ موضوع سوم اکوسیستم نوآوری، تولید فناورانه و نوآوری است. VC ها باید با “سرمایه گذاری های جسورانه” بیایند و بحث استارت آپ ها، حمایت ها و حمایت های مالی زیادی مطرح می شود تا مردم جرأت کنند ریسک کنند و در تولید تلاش کنند، زیرساخت ها لازم است تا تولید شکل بگیرد و در این زمینه بسیار ضعیف تر از بخش است، ما سابقه داریم.
قائم مقام مدیرعامل گروه یوبیتکس ادامه داد: چهارمین حوزه فناوری که در آن از کشورهای خاورمیانه عقب هستیم، پیش بینی فناوری است. نیازهای بازار در حوزه اکوسیستم فناوری در 5 سال آینده چیست و شرکت ها در 10 سال آینده به کدام سمت خواهند رفت؟ زمانی که نوبت به پیش بینی فناوری می شود، راه درازی در پیش داریم.
یعقوبی با اشاره به اینکه این حجم از تنوع و این مقدار فضا برای نوآوری اصلا قانون مدار نیست و نگاه چارچوب محوری که نظام کشورهای متمرکز و دولت ها به آن توجه دارد، گفت: این موضوع بی ربط است و نمی تواند باشد. این میزان آزادی کسب و کار توسط سازمان های دولتی قابل مدیریت نیست. به نظر می رسد باید خود نظارتی، خود اصلاحی یا خود بازنگری صورت گیرد و حل این مشکلات به انجمن ها سپرده شود. باید بین سازمان پشتیبانی مشتریان و این شرکتها سازمانهایی تشکیل شود که اعتماد، مبادله و ریسک بین آنها رد و بدل شود و دولت هیچ مسئولیتی و دخالتی در این زمینه نمیپذیرد. باید از کل نظام امنیت اقتصادی و نظام امنیت ملی تبعیت کند و در این صورت مدیریت این فضا و حوزه اکوسیستم و فناوری آسانتر و تبدیل به فضایی درخشانتر میشود.