شنبه , ۳ خرداد ۱۴۰۴

جایزه برای ماموریت موشک و پهپاد/ پایگاه های دانش تولید گرا شهرت کشور را افزایش داد

رئیس مرکز توسعه راهبردی فناوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری با اشاره به اختتامیه رویداد «بعدی» گفت: این رویداد اولین جایزه‌ای است که به یک بنگاه دانش‌بنیان، مأموریت‌محور تعلق می‌گیرد. . موسسات

به گزارش ای بی اس نیوز، دکتر شقایق حقجوی جوانمرد در نشست خبری امروز که در محل ساختمان معاونت علمی ریاست جمهوری برگزار شد، فناوری را حاصل دانش تولید شده در دانشگاه ها و موسسات تحقیقاتی، علم و بنگاه های فناوری دانش بنیان دانست و گفت: در این راستا ، دفتر امور علمی با برنامه ریزی های خود پیشرفت چشمگیری در توسعه فناوری داشته است.

وی با بیان اینکه تولید موشک و پهپاد باعث اعتبار کشور شد، ادامه داد: توسعه فناوری به قدری مهم است که کشورهایی که مدعی پیشرو بودن در فناوری جهانی هستند، بر موضوع تبدیل علم به فناوری و تبدیل فناوری به فناوری متمرکز شده اند. توسعه فناوری های استراتژیک مانند هوش مصنوعی و ارائه الگوریتم های جدید از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

حقجوی فناوری های استراتژیک را فناوری هایی می داند که در کوتاه ترین زمان ممکن ثروت آفرینی کرده و نیازها را برطرف می کند و ادامه می دهد: این رویکرد منجر به تشکیل ستاد توسعه فناوری در حوزه های آینده شده است.

رئیس مرکز توسعه فناوری راهبردی معاونت علمی معاونت علمی ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: 20 درصد توسعه فناوری در دنیا در دانشگاه ها، 30 درصد در شرکت های دانش بنیان و 50 درصد در شرکت های بزرگ صورت می گیرد و این آمارها نشان می دهد که شرکت های بزرگ موتور محرکه هستند و فناوری در کشورها مورد توجه قرار گرفته است.

برنامه بعدی

حقجوی برنامه NEXT (نوآوری کارآفرینی رهبران توسعه) را از برنامه های معاونت علمی در راستای توسعه فناوری های راهبردی و کلیدی برشمرد و گفت: این برنامه از تابستان سال جاری با انتشار فراخوان آغاز شد. مخاطبان اصلی آن شرکت های دانش بنیان بالغ عرضه کننده محصولات دانش بنیان هستند که فروش آنها از 10 میلیارد تومان فراتر رفته است.

به گفته وی، هر شرکتی که حداقل دو محصول به بازار عرضه کرده باشد می تواند در این رویداد شرکت کند.

رئیس مرکز توسعه فناوری راهبردی معاونت علمی ریاست جمهوری جوهوری، هوش مصنوعی و رباتیک، اتصال، میکروالکترونیک و مهندسی زیستی را از محورهای این رویداد برشمرد و یادآور شد: در همه گیری کرونا، جهان نشان داد که بشریت موفق بوده است. در ایجاد موجودات زنده و این حوزه ای است که بر جهان تأثیر می گذارد.

حقجوی با بیان اینکه در این مراسم 240 اثر ارائه شد، گفت: داوری آثار امروز به پایان می رسد. تهیه طرح ها در شهر علمی و پژوهشی اصفهان انجام شد.

وی افزود: پروژه های ارسالی بر اتصال در حوزه های توسعه شبکه مخابراتی G5، خودروهای متصل، خودروهای هوشمند، حامل های ماهواره ای و بلاک چین و پروژه های ارسالی با تمرکز بر مهندسی زیستی در حوزه های تولید داروهای جدید، کیت های تشخیصی جدید و توسعه بوده است. روش های تشخیص بیماری ها

به گفته وی، پروژه های مبتنی بر هوش مصنوعی به ایجاد سامانه های پزشکی هوشمند، شهر هوشمند و تشکیل گروه های ویژه مربوط می شود.

رئیس مرکز توسعه راهبردی فناوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری تاکید کرد: مراسم اختتامیه این رویداد در روز اول اسفندماه برگزار می‌شود که طی آن برگزیدگان اول تا سوم هر کدام انتخاب می‌شوند. از سه محور و برنده اول مبلغ 5 میلیارد تومان کمک بلاعوض دریافت می کند. و تسهیلات 15 میلیون تومانی در نظر گرفته شد.

وی رویکرد این جایزه را افزودن محصولاتی از حوزه های کلیدی در سبد محصولات شرکت ها دانست و گفت: این اولین جایزه ای است که به شرکت های ماموریت محور اعطا می شود. زیرا طی این رویداد به شرکت هایی با توانمندی در حوزه های کلیدی و استراتژیک ماموریت تولید محصولات دانش بنیان سپرده می شود.

ادامه بده…

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *