جانمایی زیرساخت های راهبردی و هوشمندسازی صنایع در همکاری سه جانبه
به منظور افزایش سهم ارزش افزوده محصولات دانش بنیان در تولید ناخالص داخلی کشور، تامین نیازهای مالی اکوسیستم نوآوری و فراهم کردن زمینه های لازم برای توسعه فناوری های نوظهور مانند اینترنت اشیاء، هوش مصنوعی و افزایش عمق بومی سازی فناوری های کلیدی به ویژه الکترونیک و میکروالکترونیک، تفاهم نامه همکاری سه جانبه بین صندوق نوآوری و شکوفایی، معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش ریاست جمهوری و شرکت خدمات ارتباطی ایرانسل منعقد شد.
به گزارش ای بی اس نیوز، این تفاهم نامه همکاری سه جانبه صبح امروز سه شنبه 2 آبان 1402 با حضور دکتر روح الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور، دکتر محمد صادق خیاطیان رئیس شورای ریاست جمهوری به امضا رسید. نوآوری و شکوفایی. صندوق و دکتر بیژن عباسی آرند مدیرعامل شرکت خدمات ارتباطی ایرانسل.
تفاهم نامه همکاری سه جانبه صندوق نوآوری، معاونت علمی و ایرانسل به منظور پاسخگویی موثر به نیازهای فناورانه اکوسیستم فناوری اطلاعات و ارتباطات، افزایش عمق بومی سازی در توسعه و تولید زیرساخت های حیاتی و گلوگاه های شبکه اصلی، رفع تنگناها محدودیت های تحریمی، امنیت و حفاظت از داده ها و اطلاعات. ایجاد زمینه های استقلال و اقتدار در توسعه شبکه ملی اطلاعات، توسعه فناوری های نوظهور مانند اینترنت اشیا، هوش مصنوعی و توسعه زیرساخت های هوشمند برای تحقق تحول دیجیتال و صنعت نسل چهارم همچنین رونق کسب و کارهای مرتبط در سطح ملی.
یکی از موضوعات این تفاهم نامه تسهیل و حمایت از ایجاد و توسعه اکوسیستم نوآوری و افزایش عمق بومی سازی فناوری های کلیدی صنعتی به ویژه الکترونیک و میکروالکترونیک در زیرساخت های حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات است.
تجاری سازی، ایجاد یا توسعه بازار شرکت های دانش بنیان فعال در حوزه های فوق با اولویت نیاز اعلامی یا موضوع مشارکت در طراحی و تولید یا سرمایه گذاری ایرانسل از دیگر مواردی است که طرفین در مورد آن به توافق رسیده اند. .
همچنین بر اساس این تفاهم نامه مقرر شد شرکت ایرانسل از ظرفیت موجود در قالب اعتبار مالیاتی قانون جهش تولید دانش بنیان برای حمایت از تحقیق و توسعه و تولید محصولات نمونه در مگا پروژه ها و حمایت از تکمیل ارزش استفاده کند. زنجیره، توسعه محصولات جدید و افزایش تولید در مقیاس بزرگ و انبوه محصولات.
به گزارش روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، ایجاد ظرفیت برای صادرات محصولات و دارایی های فکری و توسعه اشتغال دانش بنیان و استفاده از ظرفیت نخبگان در توسعه صنعت مخابرات و ارتباطات کشور به عنوان بخشی از حمایت ها. و ضوابط بنیاد ملی نخبگان نیز در این قرارداد منعقد شده است.
انتهای پیام