طبق آخرین آمار، نزدیک به ۲۷۵ هزار پیشنهاد شغلی در سامانه کاریابی ثبت شده است. همچنین بیش از 140 هزار متقاضی کار و 27 هزار درخواست کار کارفرمایی به سامانه ثبت نام ارسال شد و 93 هزار معرفی نامه از طریق موسسات کاریابی برای کارجویان صادر شد.
به گزارش ای بی اس نیوز، سامانه کاریابی با هدف ایجاد بستر مناسب برای ارتباط بین کارجویان و کارفرمایان توسط وزارت تعاون، کار و حمایت اجتماعی راه اندازی شد تا کارجویان و کارفرمایان نیازمند نیروی کار بتوانند از مزیت ها بهره مند شوند. از سیستم خدمات.
با ایجاد این سامانه، کارفرمایان علاوه بر فراهم آوردن امکان ثبت درخواست کار برای کارجویان، فرصت های شغلی مورد نظر را نیز در سامانه بارگیری و نیروی انسانی به صورت رایگان و کار ماهر مورد نیاز خود فراهم می کنند.
بر اساس آخرین آمار 140 هزار کارجو در سامانه کاریابی ثبت نام کرده اند و 27 هزار کارفرما نیز درخواست داده اند.
این سیستم به لطف شفافیتی که در اطلاعات بازار کار ایجاد می کند، می تواند هزینه های کاریابی را برای کارفرما و کارجو کاهش دهد. از سوی دیگر، این سامانه به دلیل اینکه به دلیل حاکمیت خود به پایگاههای اطلاعاتی متصل است، پروندههای استخدامی، آموزشی و مهارتی کارجو را تأیید میکند و کارفرما کارمندی را انتخاب میکند که اظهاراتش با رزومه وی مطابقت داشته باشد.
کارشناسان بازار کار معتقدند با توجه به آمار بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی، ایجاد سامانه کاریابی در توسعه کاریابی و بهبود وضعیت اشتغال کشور موثر است.
از زمان راه اندازی سامانه کاریابی در تیرماه سال جاری تا آذرماه امسال، موسسات کاریابی و کارفرمایان خوداشتغال بیش از 208000 پیشنهاد شغلی را در سامانه ثبت کرده اند، اما آخرین آمار ثبت نام در سامانه کاریابی نشان می دهد که بیش از 280000 مورد کارگران وارد این سامانه شده اند و نزدیک به 275000 فرصت شغلی ثبت شده است.
امید ملک – مدیرکل دفتر سیاست گذاری و توسعه اشتغال وزارت تعاون، کار و حمایت اجتماعی به تازگی جزئیات جدیدی از ثبت نام متقاضیان و کارفرمایان در سامانه کاریابی را ارائه کرد و گفت: بر اساس آخرین آمار بیش از 280 هزار کارگر وارد سامانه شده اند. 140000 نفر رزومه خود را تکمیل و درخواست خود را در سامانه ثبت کردند. همچنین 27000 کارفرما اطلاعات خود را در سامانه ثبت و برای استخدام کارمند اقدام کردند و حدود 275000 پیشنهاد شغلی نیز در سامانه کاریابی ثبت شد.
به گفته وی، بر اساس این آمار 93 هزار معرفی نامه از طریق موسسات کاریابی برای افراد جویای کار صادر شد و حدود 30 هزار نفر از این طریق وارد بازار کار شدند.
بر اساس گزارشها، در دو ماه گذشته حدود 10 هزار نفر از طریق سامانه کاریابی به سازمان آموزش فنی و حرفهای معرفی شدهاند و هزینه آموزش فنی و حرفهای نیز توسط این وزارتخانه تقبل شده است.
مدیرکل دفتر سیاست گذاری و توسعه اشتغال وزارت کار از امضای تفاهم نامه با سازمان آموزش فنی و حرفه ای و تشریح جزئیات آن خبر داد و گفت: این تفاهم نامه به منظور بهبود وضعیت جویندگان کار منعقد شد. و افرادی که از طریق سامانه کاریابی برای آموزش به این سازمان معرفی شده اند و می توانند به بازار کار دسترسی داشته باشند.
ملک از پرداخت حق التدریس توسط وزارت کار خبر داد و گفت: طی دو ماه گذشته حدود 10 هزار نفر از طریق سامانه کاریابی به سازمان آموزش فنی و حرفه ای معرفی شده اند. در حال حاضر مشوق های کارفرما مانند معافیت های بیمه ای، طرح های کارورزی و بحث کمک هزینه حقوق از طریق این بستر پیش بینی می شود. همچنین تست های شخصیت و مهارت در نظر گرفته شده است تا افراد بتوانند شغل مناسب خود را بیابند و موتور جستجو در سامانه راه اندازی می شود تا به یافتن شغل مورد نظر توسط آژانس های کاریابی کمک کند.
سامانه کاریابی با هدف شفافیت در بازار کار، تسریع دسترسی کارفرمایان به نیروی کار مورد نیاز و کاهش نرخ بیکاری در کشور از تیرماه سال جاری راه اندازی شد که موجب تسهیل و تسریع ارتباط بین کارجویان و کارفرمایان می شود. توانمندسازی بیکاران و تقویت نقش جویندگان کار از مهمترین رویکردها در این سامانه است.
جویندگان کار با مهارت های خاص می توانند ثبت نام کرده و فرصت های شغلی موجود را در سامانه کاریابی مشاهده کنند. کارفرمایانی که به دنبال جذب نیروی ماهر در بخش های مختلف هستند، می توانند با ثبت نام در سامانه، رزومه ها و درخواست های شغلی مختلف را مشاهده کرده و از بین آن ها نیروی مورد نیاز خود را انتخاب کنند.
به گزارش ای بی اس نیوز، کلیه کارفرمایان و جویندگان کار با مراجعه به نشانی https://shoghl.mcls.gov.ir آنها می توانند از مزایا و خدمات سیستم بهره مند شوند.
انتهای پیام