ثبات و رقابت در بازار صنایع سنگین با بهره مندی صنعت فولاد از هوش مصنوعی
صنعت فولاد با بهره مندی از فناوری هوش مصنوعی می تواند تمامی صنایع سنگین را در جهت بهبود ثبات و رقابت بازار و ایجاد رویکردی مبتنی بر اکتشاف و بهره برداری رهبری کند. به طوری که سودآوری این صنعت 45 درصد افزایش می یابد.
به گزارش ای بی اس نیوز، در این هفته و در مرکز همایش صدا و سیما، اولین نشست هم اندیشی انقلاب چهارم صنعت فولاد با رویکرد هوش مصنوعی با حضور مدیران و فعالان صنعت فولاد و اساتید دانشگاه برگزار شد.
تقویت روحیه تحقیق و اکتشاف پیشتازان صنعت فولاد کشور برای همکاری های نوآورانه و تسریع در توسعه راهکارها از طریق هوش مصنوعی، تجمیع تجربیات، برقراری ارتباط مستقیم بین محققین و محققین و ایجاد زمینه فعالیت های جمعی در صنعت فولاد، از جمله این موارد است. دیگران. اهداف اولین سمپوزیوم چهارمین انقلاب صنعتی در صنعت فولاد با رویکرد هوش مصنوعی است که منجر به کسب اطلاعات و دانش اکتشافات جدید در حوزه علم و دانش می شود.
بر اساس مطالعات انجام شده در این زمینه، صنعت فولاد می تواند با بهبود ثبات بازار و رقابت با بهره مندی از فناوری های هوش مصنوعی و ایجاد رویکردی مبتنی بر اکتشاف و نوآوری، پیشتاز صنایع سنگین باشد. به طوری که سودآوری این صنعت 45 درصد افزایش می یابد. صنعت فولاد کشور با بهره گیری از تجربیات بین المللی در تلاش است تا مرزهای فناوری هوش مصنوعی و کاربردهای آن در صنعت فولاد را پشت سر بگذارد. با استفاده از فن آوری های جدید، بسیاری از فرآیندها را می توان از راه دور کنترل کرد و به صنعتی شدن مدرن فولاد کمک کرد.
از سوی دیگر، بخشهای مختلف صنعت فولاد با استفاده از قابلیتهای هوش مصنوعی مورد مطالعه و پردازش قرار میگیرند. استفاده از هوش مصنوعی در صنعت فولاد منجر به کاهش چشمگیر هزینه های تولید در این صنعت و افزایش راندمان تولید خواهد شد.
صنعت فولاد با بهره مندی از فناوری های هوش مصنوعی می تواند در بین تمامی صنایع سنگین در بهبود پایداری و رقابت در بازار و ایجاد رویکردی مبتنی بر اکتشاف و بهره برداری پیشتاز باشد.
در ادامه این همایش کارگاه های تخصصی با حضور کارشناسان و صنعتگران برگزار شد که در آن به مزایای استفاده از هوش مصنوعی در صنعت فولاد پرداخته شد.
انتهای پیام