کد اطلاعات: 2048686
26 ژوئن 1403 ساعت 09:02
80 بازدید
0نقطه نظر
کسی که انتقاد می کند دشمن می شود!
این کارشناس تیراندازی با اشاره به اینکه این رشته رو به افول است، گفت: منتقدان دشمن فدراسیون نیستند و اگر چیزی هم عنوان می کنند از روی دلسوزی است.

به گزارش ” ای بی اس نیوز ورزشی” و به نقل از مهر، حسن ذوالفقاری کارشناس تیراندازی در خصوص عملکرد تیم ملی ایران در جام جهانی مونیخ گفت: متأسفانه امروزه هرکس از عملکرد فدراسیون یا ملی انتقاد می کند. تیم دشمن فدراسیون می شود.» در حالی که هر چه می گوییم از روی دلسوزی است. عملکرد یک تیم در مسابقات یا رکوردهایی که ثبت شده یا رتبه و رتبه کسب شده را اگر بخواهیم همه اینها را بسنجیم مشخص می کند. تیم ملی تیراندازی ایران چند سالی است که افت کرده است.
وی افزود: تیم ملی بیشترین سفرهای خود را در این مدت انجام داد. او اخیرا در همان مسابقات مونیخ که حتی انتخابی المپیک هم نبود شرکت کرد و برای تمرین به مجارستان هم رفت. این بدان معنا نیست که در مراحل آماده سازی و کسب سهمیه برای آنها کمتر کار شده است. چه این عملکرد را یک رکورد بدانیم و چه آن را با سال گذشته و نتایج دوره های قبل مقایسه کنیم. تیم ملی در مونیخ نمایشی غیرمنتظره یا به عبارتی عملکرد ضعیفی داشت.
این تیرانداز پیشکسوت در ادامه خاطرنشان کرد: اگر به رده بندی تیراندازان نگاه کنید متوجه افت شدید آن خواهید شد. جواد فروغی که در المپیک قبلی مدال طلا گرفته بود، نه سهمیه ای کسب کرد و نه جایگاه خوبی در رده بندی. تیراندازان دیگر ما نیز در این مدت همین روند را طی کردند، حتی موفق به تکرار رکوردهای خود نشدند که این اتفاق خوبی نیست. این کاهش شدید باید دلیلی داشته باشد و این موضوع باید بررسی شود. اگر خود ورزشکار مقصر باشد باید مجازات شود. اگر توان فنی مربیان کم است باید چاره ای اندیشید. باید مشکلی وجود داشته باشد که باید رصد شود وگرنه در آینده شاهد نتایج ضعیف تری در این رشته المپیکی خواهیم بود.
ذوالفقاری گفت: رقبای ما بیکار ننشسته اند. وی گفت: در این مسابقات و حتی مسابقات قبلی آنچه مدام شنیده می شد این بود که در یک رشته یک درجه بالاتر رفتیم. وقتی یک امتیاز رشد داشته باشید واقعاً مایه افتخار نیست، رقبای ما 10 امتیاز پیشرفت کرده اند. چند نفر از نمایندگان ما توانستند به فینال این رقابت های مونیخ راه یابند؟ همه این نتایج نگران کننده است و فدراسیون باید به فکر چاره باشد. البته فرصت های المپیک بسیار محدود است و در این شرایط عملا نمی توان کار خاصی کرد.
این کارشناس تیراندازی با اشاره به عملکرد خوب هانیه رستیمان در رویدادهای اخیر گفت: رستمیان طی چند سال گذشته هزینه های زیادی را صرف آماده سازی خود کرده است. زحمات فردی او را نباید به تیم ملی نسبت داد. به رستمیان امید زیادی وجود دارد و قطعا پتانسیل درخشش در المپیک را دارد.
او در پاسخ به این صحبت ها مبنی بر اینکه اعزامی به المپیک ممکن است تغییر کند. وی گفت: توزیع سهمیه در رشته تیراندازی دو نوع است. این سهمیه ای است که از طریق مسابقات انتخابی به دست می آید که متعلق به فدراسیون است و نه رکوردار. دو سهمیه از طریق رنکینگ به ورزشکاران اختصاص داده شده است که هدف آن فدراسیون نیست، بلکه فقط فردی است. چهار سهمیه ای که در حال حاضر به دست می آید برای فرد نیست، اما فرستادن افراد دیگر به این بازی ها نیز اخلاقی نیست.
ذوالفقاری خاطرنشان کرد: این بحث ها از سوی افرادی مطرح می شود که موفق به کسب سهمیه نشدند و اکنون به دنبال ایجاد حاشیه برای تیم هستند. از نظر حقوقی تعویض ورزشکار اشکالی ندارد اما از نظر اخلاقی درست نیست. تیم ملی نیاز به استراحت دارد، بنابراین همه ما باید در این شرایط از آنها حمایت کنیم.