تولید هزار تن ماهی تیلاپیا در سال گذشته

مسئول شیلات ایران در نمایشگاه بین المللی شیلات گفت: سال گذشته هزار تن ماهی تیلاپیا در کشور تولید شد.
گزارش خبرگزاری صداوسیما، حسینی افزود: در راستای عملیاتی شدن سند امنیت غذایی با چهار محور تامین غذا، سلامت غذا، تامین غذا و تاب آوری غذایی، انشاالله بتوانیم با مسیر دریا تحولی در این حوضه ایجاد کنیم. توسعه با تاکید بر آبزی پروری
پرورش و تولید ماهی و آبزیان به ویژه در خشکی برای صادرات و ارزآوری کشور بسیار حائز اهمیت است.
خدایی دبیر اتحادیه صنف تولیدات آبزیان گفت: با ارزش ترین صادرات ما میگوی پرورشی است که پس از آن ماهی های گرمسیری وجود دارد که عمدتاً به عراق صادر می شود و رتبه بعدی آبزیان و حدود 8 هزار تن قنات است. ماهی هایی مانند قزل آلا صادر می شود.
هاشمی مدیر کل شرکت خوراک آبزیان گفت: تولید کننده انواع خوراک آبزیان پرورشی هستیم. مانند ماهی آزاد پرورشی، میگو، ماهی پرورشی در قفس، کپور، تیلاپیا، ماهیان خاویاری، ماهیان زینتی.
بومی سازی فناوری های پرورش ماهی در قفس نیز از قابلیت های شرکت های داخلی است.
فکوری قائم مقام شرکت دانش بانیان گفت: در زمینه ساخت قفس های پرورش ماهی در دریا خدمات ارائه می دهیم و برای اولین بار در بخش خصوصی شناورهای مورد نیاز تمامی کشاورزان فعال در پرورش ماهی در قفس را ساختیم.
شوگروف، مدیرعامل شرکت تولید کننده مدار آب برگشت گفت: سیستم آب برگشتی می تواند دمای آب را کنترل کند و دمای ماهیان خاویاری که تقریباً 6 ماه در ماه است، در دمایی است که می تواند غذا بخورد و غذا بخورد. وزن تمام فصول سال در کشور ما. جدید است
فرآوری ماهی های نهایی و فرآورده های آبزی یکی از ابتکارات بنگاه های داخلی با هدف افزایش مصرف سرانه ماهی و آبزیان است.
محمدی مدیرعامل شرکت تولید کننده غذاهای دریایی گفت: محصولاتی را به خانواده عرضه می کند: میگوها کاملاً تمیز می شوند، ماهی ها فیله شده و حتی چرخ شده است تا بانوی خانواده دچار مشکل نشوند. پخت و پز
این نمایشگاه از امروز به مدت چهار روز یعنی تا 25 آذرماه پذیرای بازدیدکنندگان و علاقه مندان به صنعت ماهیگیری است و بیش از 130 شرکت جدیدترین توانمندی ها و فناوری ها را در زمینه تولید و پرورش ماهی و آبزیان به نمایش گذاشته اند.