پنجشنبه , ۱ خرداد ۱۴۰۴

تولید نفت در مناطق نفت خیز به 3 میلیون و 280 هزار بشکه می رسد

در بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی صنعت نفت، علی رضا دانشی مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب در نشست خبری با خبرنگاران گفت: در دو سال گذشته 60 درصد از ظرفیت تولید کشور را به کشور بازگردانده ایم. حالت.” پیش از تحریم دولت سیزدهم و بر اساس برنامه، ظرف پنج سال آینده ظرفیت تولید نفت شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب به 3 میلیون و 280 هزار بشکه خواهد رسید.

وی ادامه داد: در سال های اخیر از شرکت های دانش بنیان حمایت شده است به گونه ای که سال گذشته قراردادهای متعددی را با شرکت های دانش بنیان برای تولید تجهیزات و کالاهای مورد نیاز منعقد کردیم.

به گفته این مسئول امروز قراردادهای هزار میلیارد تومانی با این شرکت ها منعقد می شود و حدود 4 قرارداد جدید نیز در مرحله تکمیل است.

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب خاطرنشان کرد: استفاده از هوش مصنوعی برای مدیریت اولین مخزن نفتی و مطالعات زمین شناسی آن برای اولین بار در کشور توسط این شرکت مورد استفاده قرار گرفت.

دانشی با بیان اینکه در دولت سیزدهم حدود یک میلیون بشکه نفت از محل تعمیر چاه ها به ظرفیت تولید نفت کشور اضافه شد، گفت: تاکنون 80 درصد گازهای مرتبط با نفت در جنوب کشور جمع آوری شده است. کشور، و برنامه هایی برای جمع آوری 20 درصد باقی مانده انجام شده است. به عنوان مثال پروژه هایی مانند پالایشگاه پتروشیمی بیدلند و پالایشگاه پتروشیمی مارون در حال حاضر با پیشرفت مادی تا 65 درصد در زمینه جمع آوری گاز در حال اجرا هستند.

وی ادامه داد: 80 درصد تجهیزات شرکت ملی در مناطق نفت خیز جنوب بومی سازی شده است و ظرف سه سال آینده در زمینه ماشین آلات دوار (توربین و توربو کمپرسور) به خودکفایی خواهیم رسید.

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب با تاکید بر اینکه جای نگرانی در مورد فرسایش امکانات این شرکت وجود ندارد، گفت: کارکنان این شرکت توانستند در رشد اقتصادی که کشور در سال گذشته 6 درصد به آن دست یافت، نقش موثری ایفا کنند. سال تحت تحریم

دانشی خاطرنشان کرد: 28 طرح توسعه ای در شرکت ملی نفتکش مناطق جنوب وجود دارد که قرارداد توسعه برخی از این مخازن به دلیل عدم تعهد پیمانکاران به سرمایه گذاری فسخ شد.

به گفته این مقام مسئول، در حال حاضر 13 مخزن برای این پروژه در حال توسعه است. البته در دو سال گذشته دولت سیزدهم از هیچ کمک و حمایتی از این پیمانکاران دریغ نکرده است.

وی در خاتمه یادآور شد: صنعت نفت به عنوان یک صنعت سخت با شرایط سخت جغرافیایی باید به نیروی انسانی خود توجه ویژه ای داشته باشد. ما اکنون با مشکل حداکثری حقوق کارکنان مواجه هستیم که همواره دغدغه اصلی همه مسئولان صنعت نفت است.

خبرنگار: ردا زارعی

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

نماینده ایران، نایب‌رئیس دوم سازمان بهره‌وری آسیایی شد

در اجلاس شورای حکام سازمان بهره‌وری آسیایی (GBM)، رئیس سازمان ملی بهره‌وری ایران به عنوان …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *