تولید مرغ در حجم، راه حلی برای رونق صادرات است
مهدی یوسف خانی در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی ای بی اس نیوز ؛ گفت: قیمت فعلی مرغ زنده کیلویی 58 هزار تومان و مرغ گرم حداکثر 85 هزار تومان است.
قیمت ران مرغ بدون پشت کیلویی 85 هزار تومان، سینه مرغ 150 هزار تومان و فیله مرغ 180 هزار تومان اعلام شد.
یوسف خانی بر ثبات صادرات مرغ تاکید کرد و افزود: در سال های اخیر به دلیل کمبود تولید، بازار صادرات را از دست داده ایم، اما اگر روند افزایش جوجه ریزی ادامه یابد و تولید جوجه در سایز بزرگ در دستور کار قرار گیرد، این موضوع ادامه دارد. افزایش ارز و دستیابی به تعادل بازار.
رئیس اتحادیه طیور و ماهی یکی از راهکارهای رونق صادرات را تولید جوجه های سایز کامل دانست و گفت: اگرچه وزن مرغ زنده 2400 گرمی است اما این به دلیل عدم پرورش مرغ است. وزارت جهاد و دامپزشکی: تقاضای مرغ در بازار سنگین است
وی ادامه داد: زمانی که تامین نهاده ها در 2 تا 3 سال گذشته با مشکل مواجه شد و از طرفی جوجه یک روزه کافی برای تولید جوجه سایز کامل نداشتیم، این موضوع اجرایی نشد.
یوسف خانی گفت: اگر وزارت جهاد به سطح جوجه کشی و تامین نهاده ها به روش فعلی ادامه دهد، مشکلی برای تولید جوجه های سایز کامل نخواهیم داشت و از طرفی مزیت هایی نیز وجود دارد که تولید در اندازه تمام شده است. . اندازه مرغ نسبت به مرغ واقعی باید از طریق تبلیغات تبلیغ شود زیرا کیفیت مرغ سایز کامل 2.400 و حتی در برخی کشورها 2 کیلوگرم و حداکثر وزن کشتار 1.5 تا 1.800 می باشد.
خبرنگار: آزاده محبی