سرپرست وزیر جهاد کشاورزی اعلام کرد: آماده اجرای قراردادی تولید گوشت قرمز با توجه به قیمت تمام شده به علاوه سود برای عشایر هستیم.
به گزارش ای بی اس نیوز، سید محمد آقامیری سرپرست وزارت جهاد کشاورزی در جمع مسئولان امور عشایری اظهار کرد: جامعه عشایری بسیار پرتلاش و پرتلاش هستند و با بیشترین خدمات کمترین انتظار را دارند.
وی افزود: عشایر حافظ مرزهای کشور هستند و 25 درصد گوشت قرمز کشور را در اقتصاد تامین می کنند.
آقامیری با بیان اینکه ما در قبال عشایر مسئولیم، گفت: باید حداکثر توان خود را برای بهبود معیشت عشایر به کار بگیریم و از این قشر حمایت کنیم. اولین قدم برای حمایت از عشایر، تنوع بخشی به فعالیت های آنهاست، اما مهمتر از همه، اقتصاد تولیدات عشایری است.
سرپرست وزیر جهاد کشاورزی اعلام کرد: آماده اجرای قراردادی تولید گوشت قرمز با توجه به قیمت تمام شده به علاوه سود برای عشایر هستیم.
وی افزود: توسعه گیاهان دارویی و افزایش بهره وری آنها با کمک عشایر از دیگر اقدامات پیش بینی شده توسط وزارت جهاد کشاورزی و معاونت باغبانی است.
آقامیری در خصوص خدمات رسانی به عشایر گفت: باید در مناطق عشایری پناهگاه های عشایری ایجاد شود و آب شرب بهداشتی در اختیار این قشر قرار گیرد چرا که سلامت جامعه عشایری در اولویت کشاورزی وزارت جهاد است.
وی ادامه داد: خدمات به دام های عشایری اعم از واکسیناسیون، دامپزشکی، سمپاشی محل های پرورش و … باید کاملا رایگان باشد.
توزیع هوشمند نهاده های دامی، سوخت و کالا بین عشایر کشور
عباس پاپی زاده – رئیس سازمان مشاغل عشایری کشور – نیز در این نشست مسئولان مشاغل عشایری گفت: در کشور 252 هزار خانوار عشایری با 28 میلیون و 500 هزار راس دام داریم که 45 درصد دام های کشور را تشکیل می دهند.
وی افزود: عشایر در 35 میلیون هکتار از اراضی کشور زندگی می کنند که معادل 59 درصد فضای جغرافیایی ایران است. عشایر مسئولیت پدافند غیرعامل مرزی را بر عهده دارند.
پاپی زاده گفت: عشایر 35 درصد صنایع دستی و 25 درصد گوشت قرمز کشور را تولید می کنند و عرضه عادلانه 9.9 میلیون راس دام در بازار را بر عهده دارند.
وی با بیان مشکلات حوزه عشایری کشور گفت: با وجود اهمیت فراوان عشایر برای کشور، سهم عشایر در دسترسی به جاده شوسه تنها 24 درصد و دسترسی به آموزش تنها 7 درصد است.
رئیس سازمان مشاغل عشایری کشور افزود: چشم انداز جامعه عشایری جامعه ای متشکل با سهم عادلانه از منابع و امکانات است.
وی بیان کرد: نظارت بر برنامه ها و پروژه ها در جامعه عشایری، بررسی نیاز به هماهنگی بین دستگاه های اجرایی، اجرای طرح ها و پروژه های عمرانی و همچنین حمایت و ساماندهی عشایر در جستجوی اسکان بخشی از وظایف سازمان امور عشایری.
پاپی زاده ادامه می دهد: طرح تولید گوشت قرمز بر اساس پرواربندی، طرح توسعه صنایع دستی و صنایع سنتی، طرح توسعه کشت، جمع آوری و فرآوری گیاهان دارویی و طرح توسعه گردشگری جامعه عشایری است. طرح چهار اولویت در سازمان مشاغل عشایری کشور.
رئیس سازمان مشاغل عشایری کشور در پایان هوش تجاری را از اقدامات ما در سازمان مشاغل عشایری کشور دانست و گفت: از طریق سامانه هوشمند دام، سوخت، کالا و آموزش در اختیار مردم قرار می گیرد. کشور. عشایر از طریق سامانه آنلاین
انتهای پیام