مهدی رجبی در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی ای بی اس نیوز ؛ گفت: قیمت فعلی قارچ درجه یک یک کیلوگرم 70 تا 80 هزار تومان و درجه دو 60 تا 70 هزار تومان است و حداکثر باید به فروش برسد. 100 هزار تومان.» در خرده فروشی از 100 تا 110 هزار تومان.
به گفته وی، با توجه به افزایش تعداد واحدهای جدید، میزان تولید بین 5 تا 15 هزار تن افزایش می یابد.
رجبی ادامه داد: برآورد می شود تولید قارچ تا پایان سال به 225 هزار تن برسد.
رئیس انجمن پرورش دهندگان قارچ با بیان اینکه صادرات قارچ به روش سنتی انجام می شود، تصریح کرد: با ارائه تسهیلات صادراتی، امکان صادرات روزانه 60 تن قارچ به بازارهای هدف وجود دارد.
وی با اشاره به اصلاح قیمت قارچ گفت: با توجه به نوسانات نرخ ارز و کاهش ارزش پول ملی و همچنین بلاتکلیفی در مورد قیمت نهاده های تولید هنوز به یک نرخ نرسیده ایم. نتیجه گیری در مورد اصلاح قیمت قارچ. اما پیش بینی می شود قیمت را بین 20 تا 50 درصد افزایش دهیم.