مدیرعامل سایپا ضمن تشریح تحقق پروژه های تعریف شده در این گروه صنعتی، تصریح کرد: سایپا سال را با تولید 2200 دستگاه در روز آغاز کرد و امسال به 2450 دستگاه در روز خواهد رسید. وی از کاهش 500 درصدی مراجعات نمایندگی خودروهای شاهین و همچنین خرید بهترین خط تولید موتور 1 تا 2.5 لیتری از چین در آینده نزدیک و عرضه آن به تمامی خودروسازان کشور خبر داد.
به گزارش ای بی اس نیوز، صبح امروز گروه خودروسازی سایپا به مناسبت روز کارگر و گرامیداشت مقام شامخ شهدا میزبان وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی، فرمانده بسیج کار و کارخانجات کشور و جمعی از مدیران عامل بنگاه ها بود. هفته کار و کارگر در سایت مگاموتور خودروساز و البته خانواده شهدا بود.
محمدعلی تیموری مدیر عامل گروه خودروسازی سایپا در این مراسم ضمن اشاره به پروژه های تعریف شده در راستای توسعه صنعت و تولید به تشریح دستاوردهای این گروه خودروسازی در اجرای این پروژه ها پرداخت.
وی گفت: در دولت سیزدهم (دولت مردمی و عدالت خواهی) در سال 1401 بیش از پنج پروژه زیربنایی تعریف شد که اولین پروژه افزایش تولید بود که به کمترین میزان خود در سال های اخیر رسیده بود. تولید روزانه گروه سایپا در سال گذشته به 2050 دستگاه رسید و سال 1402 را با 2200 دستگاه در روز آغاز می کند و امسال به 2450 دستگاه در روز می رسد. تحقق این طرح افزایش تولید مستلزم راه اندازی چندین خط تولید بود که نیاز به نیروی انسانی نیز داشت. سال گذشته بیش از 3200 کارگر و مهندس برای افزایش تولید در گروه سایپا جذب شدند.
تیموری خاطرنشان کرد: در سال 1401 با تلاشی که شکل گرفت، رگولاتوری قطعات و لوازم یدکی در بازار شکل گرفت. در دولت قبل 1800 میلیارد تومان لوازم یدکی در بازار فروخته می شد که در سال گذشته به نزدیک 6000 میلیارد تومان رسید. یعنی مردم و نمایندگان منتظر قسمت نبودند.
مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا یادآور شد: رهبر انقلاب در 22 بهمن 1400 بر ارتقای کیفیت خودروها تاکید کردند. به این ترتیب در سال گذشته 240 پروژه با کیفیت در زمینه قطعه سازی و زنجیره تامین آموزش داده شد. به طوری که امسال هیچ نماینده، مشتری و یاری در جاده ها معطل نمی شود. این نتیجه اجرای پروژه های با کیفیت است. در برخی خودروها مانند شاهین، بازدید از نمایندگی ها 500 درصد کاهش یافته است.
وی ضمن گلایه از ارائه آمار غلط به مجلس از میزان تولید، اعلام می شود سایپا 350 هزار خودرو تولید کرده است، ضمن عذرخواهی از جامعه صنعتی کشور تصریح کرد: گروه خودروسازی سایپا دارای 6 کارخانه خودروسازی است که چهار کارخانه آن پارس خودرو است. ، زامیاد، سایپادیزل و سایپا خود این شرکت در فهرست قرار گرفته است (دو شرکت سایپا بنرو و سیتروئن در لیست نیستند) و آمار ارائه شده است. بنابراین ما نمی توانیم آمار غلط یا آمار غلط ارائه کنیم. میزان عرضه از سایپا در گذشته طی شش سال گذشته بی سابقه بوده است. در نیمه دوم سال گذشته هیچ محصولی از گروه سایپا در قرعه کشی حضور نداشت و با توجه به افزایش تیراژ تولید و عرضه ممکن است از قرعه کشی حذف شده باشد.
ادامه بده…