ای بی اس نیوز/گیلان رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان از تولید 2 میلیون و 57 هزار و 212 قطعه جوجه بوقلمون یک روزه از واحدهای مادر بوقلمون در استان گیلان از ابتدای سال تاکنون خبر داد و گفت: در این مدت 88 هزار و 692 جوجه بوقلمون گوشتی جوجه ریزی شد. در واحدهای پرورشی بوقلمون از استان گیلان پرورش داده شد.
صالح محمدی با اعلام این خبر گفت: تولید گوشت بوقلمون در سال جاری و به مدت هشت ماه یک هزار و 510 تن بوده که این رقم در سال گذشته یک هزار و 504 تن بوده است.
وی از پیش بینی تولید 2 هزار تن گوشت بوقلمون در سال جاری خبر داد و گفت: تولید گوشت بوقلمون در استان گیلان در سال گذشته یک هزار و 827 تن بوده است.
محمدی خاطرنشان کرد: بیشتر بوقلمون های گوشتی واحدهای تولیدی استان در کشتارگاه های زنجان و تهران کشتار می شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان با اشاره به جذابیت سرمایه گذاری در پرورش بوقلمون گفت: گوشت بوقلمون به دلیل طبع گرم، آنتی اکسیدان ها و چربی میان بافتی پایین و روند آماری آن از سال 1392 سرشار از پروتئین است. تا امروز در حال افزایش است. تولید و مصرف گوشت بوقلمون را نشان می دهد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان، محمدی بر برگزاری همایش مصرف بوقلمون در سال گذشته توسط سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان تاکید کرد و گفت: این سازمان در نظر دارد گوشت بوقلمون را جایگزین مصرف گوشت قرمز کند. گوشت از طریق کشت مناسب علاوه بر کمک به سلامت خانواده به چرخه اقتصادی این محصول کمک می کند و یکی از توصیه ها مصرف گوشت لذیذ بوقلمون در شب یلدا در خانوارها است.
انتهای پیام