عباس کبری زاده افزود: حوزه سلامت کشور به طور عام و صنعت داروسازی به طور خاص با مشکلات عدیده ای مواجه است که به تدریج آنها را به سمت نابودی می کشاند و انتظار داریم دولت چهاردهم به مشکلات این صنعت توجه کند.
وی تصریح کرد: حمایت از استارتاپ ها و شرکت های دانش بنیان شایسته سرمایه ملی و آینده سازان و ضعیف و در معرض خطر باید منطقی و به دور از سیاست های رانت زا و مفسده در برنامه کاری دولت و حمایت از اعتبارات باشد. برای پروژه های دانش بنیان شرکت هایی که با همان رویکردی که بودند ایجاد شدند، امروز مانند بانک ها به رسالت واقعی خود بازگشته اند.
کبریا زاده افزود: نیاز به مقررات پزشکی و دارویی، قانون تشکیل وزارت بهداشت، سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری و سیاست هاست.
بیایید اقتصاد مقاومتی، قانون جهش در تولید و در نهایت قانون بهبود فضای کسب و کار را اعمال کنیم.
این استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران با تاکید بر اینکه قبل از رسیدگی مسئولانه از هرگونه اقدام قضایی خودداری کنید، گفت: به فکر نقدینگی صنعت سلامت باشید. هر روز شرکت های دارویی، شرکت های تجهیزات، بیمارستان ها و داروخانه ها ناتوان از تامین نقدینگی می شوند.
ما هستیم.
کوبریا زاده افزود: ارز مورد نیاز صنعت علاوه بر اطمینان از دریافت و انتقال ارز و تامین نقدینگی مورد نیاز در بستر غیر اجاره ای باید در بستر عرضه مستمر تخصیص یابد. انتصاب مدیران باید با در نظر گرفتن توانمندی های علمی، تجربی و فردی آنان و با رویکرد کارآمدتر ساختن آنها در جهت پیشرفت کشور و افزایش رفاه جامعه همراه با سلامت فردی و سازمانی.
وی گفت: صنعت سلامت کشور اعم از کارخانه های داروسازی و تجهیزات پزشکی، بیمارستان ها و غیره به شدت رکود داشته است. اتخاذ سیاست های حمایتی و غیر رانتی برای بازسازی و نوسازی این صنعت و اجرای آن در کوتاه مدت و میان مدت ضروری است. بی توجهی به این موضوع برای کشور و مردم و همچنین دسترسی مردم به خدمات بهداشتی ضعیف خطرناک خواهد بود
کیفیت خدمات و کالاهای بهداشتی نیز در خطر از دست دادن کیفیت قرار دارد.
کبریا زاده ادامه داد: سازمان غذا و دارو باید به ساختار و ماموریت سازمانی خود بازگردد و ماموریت خود را از دخالت در عملیات تامین به تامین دارو و کالاهای بهداشتی تغییر دهد. اولویت بندی تامین از مسیرهای قانونی با اولویت تولید و پرهیز از بازکردن کانال ها و میانبرهای غیرقانونی و غیرقانونی در زنجیره تامین دارو.
وی تصریح کرد: سازمان غذا و دارو باید تمامی امور صادراتی و ضمانت های مربوطه را مانند سایر کشورهای دنیا به اتاق های بازرگانی و اتحادیه های ذیربط واگذار کند و تنها مرجع نظارتی قانونی باشد.
کبریا زاده گفت: با تقویت ساختار نیروی انتظامی در نظام پزشکی، ساختار نظارتی سازمان های بیمه گر و غیره، تجویز و عرضه منطقی دارو، حمایت و فرهنگ احتکار بین عرضه کنندگان (تولید و واردات) و تجویز کنندگان (پزشکان) ). ، مشکل تامین کنندگان (داروخانه ها)، اصلاح شد.
وی با بیان اینکه نظام قیمت گذاری دارو و فرآورده های بهداشتی باید بر اساس قانون اصلاح شود، تصریح کرد: محصولاتی که دارای پشتوانه و ارز حمایتی هستند طبق کنترل ها مشمول قیمت گذاری می شوند.
سازمان حمایت باید قیمت گذاری عادلانه و عادلانه را رعایت کند و کالاهایی که از ارز حمایتی و حمایتی استفاده نمی کنند مشمول قیمت گذاری اجباری نباشند و طبق ضوابط و مقرراتی که توسط عرضه کننده به سازمان حمایت از مصرف کننده و کالا ابلاغ می شود قیمت گذاری شوند. خود شرکت ها
رئیس مرکز تحقیقات اقتصاد و سازمان دارو ادامه داد: قرارداد بین مؤسسات بیمه و ارائه دهندگان خدمات و کالاهای سلامت باید منصفانه باشد. از دادستان کل کشور تقاضا دارم در خصوص قراردادهای ناعادلانه بین موسسات بیمه و موسسات پزشکی و دارویی که به کشور آسیب وارد کرده است، ورود کند.
کوبریا زاده گفت: واردات فوری و غیرقانونی داروهای تولید داخل را متوقف کنید. هر پرونده واردات غیرقانونی با حضور اتحادیه مربوطه جلسه نظارت دارد و قوه قضاییه باید با دامپینگ برخورد جدی کند. چگونه می توان یک محصول را قبل از تولید داخل با چندین برابر قیمت آن وارد کرد و زمانی که توسط تولیدکنندگان داخلی تولید شد، قیمت آن به یکباره چند صد درصد کاهش پیدا کرد.
منبع خبر: https://www.saalemnews.com/news/17179/%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AA-%D9%81%D9%88%D8%B1%DB%8C%D8%AA%DB%8C-%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D9%84-%D9%85%D8%AA%D9%88%D9%82%D9%81-%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز