به گزارش خبرگزاری ای بی اس نیوز ، سیدعلی اصغر میرابراهیمی رئیس اتحادیه رستوران ها و سلف سرویس های تهران درباره آخرین وضعیت رستوران ها گفت: وضعیت کسب و کار رستوران ها خوب نیست و دلیل اصلی آن گرانی خام فروشی است. موادی که برای رستوران ها مشکل ایجاد کرده است.» آیا کرونا همچنین بر تقاضای رستوران تأثیر می گذارد. اما وضعیت نسبت به گذشته بهتر شده است.
absnews
رئیس اتحادیه رستوران داران و سلف سرویس داران تهران گفت: قیمت غذا در رستوران ها به صورت رقابتی تعیین می شود. یک رستوران ممکن است از مواد با کیفیت بالاتر و دیگری ممکن است از مواد با کیفیت پایین استفاده کند. اما در نهایت فرمولی برای محاسبه وجود دارد که قیمت مواد مصرفی با قبض روزانه به عنوان سند به اضافه سربار با 20 درصد سود در نهایت باید قیمت مواد غذایی را تعیین کند.
وی با اشاره به تغییر شغل بسیاری از رستوران داران گفت: در مقطعی شاهد تعطیلی بسیاری از رستوران ها بودیم که رستوران داران به دلیل شرایط بد اقتصادی تصمیم به تغییر شغل گرفتند. اما خوشبختانه این روند اخیرا متوقف شده است و ما شاهد تعطیلی و لغو مجوز رستوران نبودیم. مالیات های بالا مانند مالیات بر ارزش افزوده یکی از دلایل آن است.
وی افزود: تقاضا نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود 20 تا 30 درصد افزایش یافته است اما مشکل اصلی مواد اولیه است زیرا تقریباً همه مواد غذایی گران شده اند. قیمت روغن، زعفران و گوشت بسیار افزایش یافت و برنج به حدود 80 تا 90 هزار تومان رسید.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز