توضیح آلومینیوم المهدی در خصوص اعلام جریمه 3 هزار میلیارد ریالی
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری ای بی اس نیوز ، 17 آذرماه امسال مدیرکل روابط عمومی سازمان تحریم از اخذ جریمه 3 میلیارد و 971 میلیارد ریالی برای شرکت آل – آلومینیوم مهدی خبر داد و گفت: تحریم های دولتی هرمزگان. دفتر پس از قطعی شدن حکم در پرونده شرکت آلومینیوم المهدی. این شرکت به دلیل عدم رعایت ضوابط قیمت گذاری مبلغ 3.971 میلیارد ریال جریمه نقدی از صندوق دولت دریافت کرد.
روابط عمومی شرکت آلومینیوم المهدی توضیحاتی را در این خصوص ارسال کرد که متن آن به شرح زیر است: «شرکت آلومینیوم المهدی در دوره مالکیت قبلی، شرایط عرضه محصولات در بورس را رعایت نکرده است. در سال 1397-1395 بیش از 75 درصد تولید متوقف شد و مشکلات کارگری و فنی زیادی برای این کارخانه ایجاد شد.
به منظور نجات این مجموعه تولیدی، دولت و مجلس به موضوع پرداختند و با حضور اعضای کمیسیون اصل 90 شورای اسلامی در محل کارخانه و بررسی وضعیت، سازمان خصوصی سازی با رعایت مفاد قرارداد انتقال، اقداماتی را برای فسخ قرارداد با مالک فعلی انجام داد و از مالک جدید درخواست کرد. برای نجات این کارخانه از وی خواسته شد در خصوص قرارداد واگذاری جدید با سازمان خصوصی سازی اقدام کند.
در قرارداد سازمان خصوصی سازی با مالک جدید به صراحت آمده است که «کلیه عواقب حقوقی و مادی ناشی از تخلفات حرفه ای مدیران قبلی بر عهده دولت است». بر این اساس آثار و تبعات پرونده تشکیل شده در سال 96-97 به دلیل عدم امکان عرضه مالک قبلی در بورس کالا، طبق قرارداد انتقال مالکیت، متوجه یک یا چند نفر قبلی می شود. صاحبان کسب و کار
شرکتی که پس از سالها مشکل، اعتراض کارگران و کاهش تولید و مواجهه با خطر ورشکستگی و انحلال، با پذیرش ریسک و به لطف مالی، مدیریتی و تکنیکی رهبری جدید، از بحران های گذشته نجات یافت و دست به کار شد. سهم عمده با تامین بخشی از شمش آلومینیوم مورد نیاز کشور، کشور باید در سالی که به فرموده مقام معظم رهبری به عنوان سال رشد تولید و کنترل تورم نامگذاری شده است، احیا شود. برخلاف این انتظار، تصمیم سازمان جنایتکار دولتی مبنی بر تصرف امور بازرگانی، بانکی و گمرکی این کارخانه در 50 روز گذشته، خسارات زیادی به تولید وارد کرده است و متأسفانه شرکت آلومینیوم المهدی در این مدت، امکان ورود مواد اولیه به کارخانه و خروج شمش از کارخانه و تحویل شمش به صنایع پایین دستی داخلی از بین رفت و بروز این مشکلات منجر به افزایش قیمت آلومینیوم در بورس شد.
صنعت تولید آلومینیوم که خود یکی از اهداف اصلی تحریمهای ظالمانه علیه صنایع کشور بود، با اقدامات فوقالذکر و عدم هماهنگی بین دو کشور، هنوز آسیبی به این بزرگی در 50 روز گذشته بر آن تحمیل نشده است. سازمان های دولتی (تحریم ها و خصوصی سازی).
باید در نظر گرفت که با توجه به وضعیت وخیم نقدینگی و مطالبات سنگین و مزمن مالک فعلی اکثریت سهام المهدی (عج) از دولت، عملاً این حجم نقدینگی برای مهدی و خروج از آن وجود نداشت. جریمه حساب های بانکی با هدف تسویه تعهدات ارزی بوده و همچنان مشکل اساسی است چرا که بخشی دیگر از دستگاه های اجرایی این شرکت را ایجاد می کند.
شرکت آلومینیوم المهدی مسیر رسیدگی عادلانه و قانونی به این موضوع را با رعایت حقوق قانونی خود تا رعایت حقوق سهامداران اعم از سهامداران حقوقی و حقیقی اعم از کارگران صادق و کارگران کارخانه و همچنین میلیون ها سهامدار غیرمستقیم دنبال خواهد کرد. سهام و غیره محقق می شود.
absnews