انتهای پیام
به گزارش ای بی اس نیوز، سرهنگ عبدالله چولکی جزئیات کلاهبرداری از طریق خرید و فروش و ارائه چک های 38 هزار میلیارد تومانی و سپس دستگیری سایر اعضای این شبکه در استان مازندران را ضمن توصیه به شهروندان اعلام کرد: هنگام ثبت چک های صادره و دریافتی خریدار و فروشنده در سامانه بانک مرکزی باید قبل از انجام معامله برای احراز هویت و احراز اصالت چک دقت کند.
به گفته سرهنگ چولکی هرگز چکی را که اعتبار و اصالت آن را از بانک درخواست کرده اید به طرف معامله برنگردانید زیرا در زمان مناسب می تواند چک اصل را با چک جعلی جایگزین کند.
وی افزود: در صورت امکان از دریافت چک های صیاد سال های گذشته که نیازی به ثبت در سامانه بانک مرکزی نیست خودداری کنید و دارندگان این گونه چک ها در اسرع وقت نسبت به تعویض آن اقدام کنند.
وی خاطرنشان کرد: بهتر است تمامی معاملات کلان خود را که با دریافت چک انجام می شود در ساعات کاری بانک ها انجام دهید تا امکان استعلام چک های دریافتی و نقد آنها وجود داشته باشد.
معاون جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی فراجا گفت: هنگام مراجعه به بانک چک حاوی اطلاعات بانکی خود را به افراد غریبه نشان ندهید. حتما جایزه را نقدا پرداخت کنید زیرا ممکن است پس از دریافت چک و سپس افزایش مبلغ آن مورد سوء استفاده قرار بگیرید.
بر اساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی پلیس، وی گفت: کارکنان اداره امور مالی بنگاه ها و کارخانجات نیز مراقب باشند از دادن اطلاعات بانکی تلفنی (مقدار موجودی، سری و …) خودداری کنند. تعداد چک های بلاتکلیف و…) به هیچ عنوان نباید به محل کار منتقل شود تا مبادا این اطلاعات به دست کلاهبرداران و جاعلان بیفتد.
معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی فراجا گفت: در ثبت چک های صادره و دریافتی خریدار و فروشنده قبل از صدور چک در سامانه بانک مرکزی دقت کنید و برای احراز هویت و اصالت چک، معامله را انجام دهید.