سایر موضوعات

توصیه هایی به کشاورزان برای جلوگیری از سرمازدگی محصولات

نوروزی خاطرنشان کرد: بیمه محصولات کشاورزی یکی از راه های حفاظت از محصولات کشاورزی در برابر خطرات و حوادث طبیعی است و از همه کشاورزان می خواهیم محصولات خود را بیمه کنند.

وی افزود: برای برخی محصولات خاص به ویژه محصولات گلخانه ای نگرانی هایی در خصوص سرمازدگی وجود دارد که البته با توصیه های لازم از سوی کشاورزان برای مقابله با سرمازدگی این نگرانی ها برطرف می شود.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان به کشاورزان توصیه کرد قبل از کاشت محصولات زراعی از کودهای پتاس و فسفاته برای اراضی زراعی استفاده کنند زیرا این کودها باعث افزایش مقاومت گیاهان در برابر عوامل مضری مانند سرما می شود.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان در خصوص احتمال سرمازدگی محصولات زراعی و نحوه احیای گیاهان گفت: کشاورزان در صورت سرمازدگی از کودهای محرک رشد مانند عصاره جلبک دریایی، اسیدهای آمینه و … استفاده کنند. فسفر و پتاسیم و همچنین کود نیتروژن در صورت سرمازدگی و استفاده از آب روان با نظر مشاوران.

تورج نوروزی در گفت وگو با ای بی اس نیوز، با بیان اینکه اکثر محصولات کشت شده در خوزستان از جمله گندم و کلزا در برخی از شهرهای خوزستان دمای زیر صفر را تحمل می کنند، گفت: سافارها نیز مقاوم هستند و سرمازدگی خطر جدی آنها را تهدید نمی کند.

ای بی اس نیوز/خوزستان معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان در خصوص پیشگیری از سرمازدگی محصولات کشاورزی توصیه هایی به کشاورزان ارائه کرد.

وی ادامه داد: کشاورزان خوزستانی برای افزایش مقاومت خاک و گیاهان در برابر سرما و کاهش خطر سرمازدگی از کودهای حاوی اسیدهای آمینه محلول و پتاسیم در مزارع قبل از شروع سرما استفاده کنند.

انتهای پیام

نوروزی ادامه داد: اکنون با توجه به شرایط آب و هوایی کشاورزان مصرف کودهای اوره را متوقف کنند زیرا این کود حساسیت محصول را افزایش می دهد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا