توسعه گردشگری دریایی حلال با ایجاد زیرساخت های دریایی
15:25 – 26 اوت 1403
مسعود بلما، دبیر اتحادیه شرکتهای کشتیرانی، گفت: ما در حوزه گردشگری دریایی کاری به معنای واقعی کلمه انجام ندادیم.
وی ادامه داد: توسعه کنونی گردشگری در کشور تنها بر اساس نیازهای فعلی کشور شکل گرفت و این شکلگیری در فصولی به نام ایرانگردی گسترش مییابد.
پل مه افزود: در ایران بیش از 5 هزار و 800 کیلومتر مرز دریایی، نوار ساحلی در شمال و جنوب و سایر رودخانه ها داریم و باید بتوانیم با استفاده از این ظرفیت سطح گردشگری دریایی را گسترش دهیم. علاوه بر این موضوع و با توجه به رابطه و خویشاوندی که ممکن است در منطقه جنوبی خلیج عربی داشته باشیم، باید حمل و نقل دریایی و مسافری را احیا کنیم که متاسفانه مورد غفلت واقع شده است.
دبیر انجمن کشتیرانی افزود: دولت نگاهی به توسعه اقتصاد دریایی نداشت و این موضوع باید در قالب گردشگری دریایی حلال فراهم شود و با تهیه قانون مدون این اقدام فراهم می شود. برنامه و استراتژی استراتژیک.»
بیلمه افزود: متأسفانه وقتی از گردشگری دریایی صحبت می کنیم، این ایده نادیده گرفته می شود که گردشگری دریایی تا حدودی پیش پا افتاده است، اما گردشگری دریایی حلال به هر شکلی فضای منطقه را تحت نظارت خود قرار می دهد.
وی افزود: بهره برداری از انرژی میهمانان خارجی اعم از مسافرانی که به مشهد یا قم می آیند که سالانه حدود 500 هزار نفر هستند و یا گردشگران و گردشگران خارجی که سالانه یک میلیون به شیراز و اصفهان می آیند با ارائه امکاناتی مانند سفر دریایی. کشتی ها می توانند زمینه ای برای گردشگری دریایی فراهم کنند.
بلمی گفت: حضور بخش خصوصی و دولت برای توسعه روابط و تقویت زیرساختهای دریایی ضروری است و برای حضور بهتر بخش خصوصی برای تامین کشتیهای مسافربری از جمله کشتیهای کروز میتواند زمینه ساز ایجاد گردشگری دریایی حلال شود. .
خبرنگار: کبری عزیزم