دبیر ستاد توسعه فناوری نانو رویکرد این ستاد در برگزاری رویدادهای دانشجویی برای شناسایی افراد شایسته را مورد بحث قرار داد و گفت: برای یک سری به دنبال نیروی انسانی بودیم اما از بین 1600 اسب بخار تنها دو نفر انتخاب شدند. بنابراین توصیه می شود که دانش آموزان فعالیت های دانش آموزی را جدی بگیرند.
به گزارش ای بی اس نیوز، دکتر عماد احمدوند حضور در یک رویداد دانشجویی را برای ما افتخاری دانست و افزود: حوزه ارتقای نانو جزء برنامه های دانشگاه تهران است. اینجا ستاد نانو است و ما در این حوزه برنامه منظمی داریم که در قالب یک برنامه ملی خود را نشان داده است.
وی ادامه داد: برنامه ده ساله 1402 تا 1413 به تصویب شورای عالی انقلاب اسلامی رسید و بخشی از این برنامه به فعالیت های دانشجویی با هدف تقویت جریان نیروی انسانی اختصاص دارد.
احمدوند با تاکید بر اینکه در سالهای اخیر بر تقویت حوزه دانشجویی تاکید شده است، یادآور شد: چنین رویکردی منجر به تربیت دانشآموزان شایسته با توانمندیهای متعدد در زمینه حل مشکلات و تعامل در محیط کار شده است.
دبیر تیم توسعه نانو افزود: فارغ التحصیلان زیادی در کشور داریم که مقالات زیادی دارند اما مهارت حل مشکلات و تعامل با مدیران را ندارند و با مهارت های نرم بیگانه نیستند.
وی با بیان اینکه این مهارت در دوره های رسمی دانشگاه ارائه نمی شود، تاکید کرد: افرادی که در دوره دانشجویی وارد فعالیت های دانشجویی می شوند نسبت به دوره های رسمی دانشگاه مهارت بیشتری می آموزند. بنابراین توصیه می شود دانش آموزان در این فعالیت ها شرکت کنند.
احمدوند چند دانشجوی دکتری با تعداد مقالات علمی 3 رقمی که اکثر آنها آی اس آی هستند را مثال زد که توان اجرای یک پروژه کوچک را نداشتند و افزود: این نشان می دهد که مسیر خطی را طی کرده اند، اما لازم است. توانایی ها و مهارت ها آنها نرم افزار را یاد نگرفته اند.
وی رویکرد ستاد در برگزاری رویدادهای دانشجویی برای شناسایی افراد مناسب را مورد بحث قرار داد و گفت: برای یک سریال به دنبال نیروی انسانی بودیم که از بین 1600 رزومه تنها دو نفر انتخاب شدند.
احمدوند تاکید کرد: بر این اساس فعالیت های تبلیغاتی ما بر توسعه مهارت های نرم متمرکز است.
انتهای پیام