جمعه , ۲ خرداد ۱۴۰۴

توسعه روابط اقتصادی با هند با قرارداد تجهیز پایانه های بندر شهید بهشتی چابهار

توسعه روابط اقتصادی با هند با قرارداد تجهیز پایانه های بندر شهید بهشتی چابهار

وزیر راه و شهرسازی در مراسم امضای قرارداد تجهیز و بهره برداری از پایانه های کانتینری و بار عمومی بندر شهید رجایی چابهار با جمهوری هند گفت: ایران سرزمین فرصت های ترانزیتی و توسعه بندر چابهار با دسترسی است. به راه آهن و جاده می تواند به هند در دستیابی به بازار کمک کند. افغانستان، آسیای مرکزی، ترکیه، آذربایجان و حتی روسیه.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، طی مراسمی با حضور مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی ایران و سارباناندا سونوال وزیر بنادر، کشتیرانی و آبراه های جمهوری هند، این قرارداد منعقد شد. برای تجهیز و بهره برداری از پایانه های کانتینری و بار عمومی بندر شهید بهشتی چابهار توسط شرکت IPGL هند امروز (دوشنبه 24 اردیبهشت) امضا شد.

مهرداد بذرپاش در مراسم امضای قرارداد تجهیز و بهره برداری از پایانه های کانتینری و بار عمومی بندر شهید رجایی چابهار با جمهوری هند افزود: توسعه ترانزیت مورد تاکید رهبر معظم انقلاب، رئیس جمهور و رئیس جمهور است. دولت ایران

وی با اشاره به توافق امروز گفت: ما از این توافق خوشحالیم و به هند اعتماد کامل داریم و این کشور را یکی از بزرگترین اقتصادهای دنیا می دانیم.

بذرپاش گفت: این قرارداد سرآغاز توسعه روابط تجاری ایران و هند خواهد بود.

قرارداد تجهیز و بهره برداری از پایانه های بندر شهید بهشتی چابهار

قرارداد تجهیز و بهره برداری از پایانه های بندر شهید بهشتی چابهار امروز با حضور وزیر راه و شهرسازی جمهوری اسلامی ایران و وزیر بنادر، دریانوردی و آبراه های جمهوری اسلامی ایران توسط شرکت IPGL هند امضا شد. هندوستان

امضای این قرارداد نقطه عطفی در همکاری های تجاری و اقتصادی دوجانبه و منطقه ای دو کشور و همچنین تسهیل همکاری های راهبردی ایران و هند به شمار می رود.

توسعه همکاری در حمل و نقل ترانزیت و چند وجهی بین ایران و هند

بر اساس این گزارش، یکی از اهداف اصلی انعقاد این قرارداد که با مذاکرات کارشناسی و تخصصی کارگروه مشترک محقق شد، تلاش مشترک دو کشور برای اجرای اهداف توافقنامه حمل و نقل بین المللی در شمال کشور است. کریدور جنوب، قرارداد سه جانبه ترانزیتی ایران، هند و افغانستان با محوریت بندر چابهار و توسعه همکاری های چند جانبه در زمینه ترانزیت و حمل و نقل ایران و هند در منطقه آسیای مرکزی به عنوان بخشی از اهداف همکاری راهبردی هند و آسیای مرکزی است. .

تقویت و تسهیل همکاری های ترانزیتی هند و افغانستان از طریق ایران، توسعه محور شرقی و سواحل مکران، توسعه همکاری های منطقه ای ایران، هند و روسیه برای سرمایه گذاری های مشترک در تکمیل زیرساخت های حمل و نقل و ترانزیتی منطقه از دیگر موارد است. اهداف این توافقنامه

در راستای تحقق اهداف فوق، اقدامات مختلفی از طریق انعقاد قرارداد تجهیز و بهره برداری از بندر شهید بهشتی چابهار برنامه ریزی و درک شده است و سازمان بندر و دریانوردی بخشی از پایانه های بار عمومی و کانتینری را تامین خواهد کرد. از شهید. بندر بهشتی چابهار به سمت هند به مدت 10 سال.

تامین ۱۲۰ میلیون دلار تجهیزات استراتژیک بندر چابهار

همچنین در راستای تجهیز و توسعه بندر شهید بهشتی چابهار، طرف هندی اعتباری بالغ بر 120 میلیون دلار برای تامین تجهیزات استراتژیک بندر و بیش از 250 میلیون دلار برای زیرساخت های حمل و نقل چابهار در نظر می گیرد.

بر اساس این توافق، طرفین متعهد می شوند با تسهیل ترانزیت در مسیر کریدور شمال-جنوب به تعهدات خود عمل کنند و خطوط کشتیرانی بین بنادر دو کشور را توسعه دهند و کالاهای ترانزیتی کانتینری را جذب کنند.

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

نماینده ایران، نایب‌رئیس دوم سازمان بهره‌وری آسیایی شد

در اجلاس شورای حکام سازمان بهره‌وری آسیایی (GBM)، رئیس سازمان ملی بهره‌وری ایران به عنوان …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *