13:44 – 05 اوت 1403
مهدی رجبی در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی ای بی اس نیوز ؛ اظهار کرد: طبق آمار در فصول سرد سال روزانه 120 تن قارچ در تهران تولید و 50 تا 60 تن توزیع می شد اما در حال حاضر میزان تولید کاهش یافته و عرضه با کاهش 17 تا 18 درصدی به حدود 100 تن و عرضه از 40 به 43 تن کاهش یافته است.
به گفته وی، برآورد می شود تولید قارچ با رشد 10 تا 15 درصدی نسبت به سال قبل به 210 تا 215 هزار تن برسد.
رجبی با بیان اینکه صادرات قارچ متوقف شده است، تصریح کرد: با شروع فصل گرما صادرات متوقف شد و از پایان شهریورماه از سر گرفته می شود.
رئیس انجمن پرورش دهندگان قارچ ادامه داد: به دلیل مشکلات حمل و نقل و تعرفه، قارچ به صورت رسمی صادر نمی شود و به صورت کیسه ای انجام می شود.
وی گفت: صادرات قارچ عمدتاً به عراق، امارات متحده عربی و تا حدودی به کویت و کشورهای CIS انجام می شود.
خبرنگار: آزاده محبی