یکی از روش هایی که در سال های اخیر بارها در مورد آن صحبت شده است، بحث خلوص محصول است. به این ترتیب با رفع تحریم های بانکی، امکان صادرات و واردات کالا با توجه به نیاز داخلی برای طرفین فراهم می شود.
دارابی با اشاره به روش هایی مانند تهاتر کالا، گفت: بدون شک تحریم ها محدودیت هایی را برای تجارت ما ایجاد کرده است، اما قطعا می توان در همین شرایط و با استفاده از روش هایی مانند تهاتر، طرح های جدیدی را در دستور کار قرار داد. . کالاها راه را برای افزایش تجارت هموار کردند.
وی گفت: در سال گذشته با استفاده از روش تعرفه ترجیحی، احتمال افزایش چشمگیر مبادلات تجاری ایران و ازبکستان وجود داشت و تحت تاثیر این شرایط تجار دو کشور توانستند همکاریها را در بخشهای مختلف تقویت کنند. به سایت اتاق ایران گفت.
به گزارش ای بی اس نیوز، اگرچه مذاکرات هسته ای به مرحله پایانی خود رسیده است، اما هنوز مشخص نیست که دو طرف چه زمانی به توافق نهایی می رسند و بنابراین ایران باید از همه ظرفیت های خود برای افزایش آمار تجاری استفاده کند.
عبدالله مهاجر دارابی، رئیس اتاق بازرگانی ساری گفت: ایران می تواند با استفاده از این روش ترخیص کالا در ازبکستان، تجارت مشترک خود با ازبکستان را به میزان قابل توجهی افزایش دهد.
absnews
به گفته رئیس اتاق بازرگانی ساری، هدف تجارت مشترک دو میلیارد دلاری ایران و ازبکستان کاملاً قابل دستیابی است و اگر روابط مثبت سیاسی دو کشور به روابط خوب اقتصادی تبدیل شود، فرصتی برای بهبود وجود خواهد داشت. . عملکرد در این بخش
اگرچه در سالهای اخیر اقتصاد ایران با وجود تحریمها توانسته آمار تجاری خود را حفظ کند، اما به نظر میرسد استفاده از روشهای نوین تجاری به افزایش همکاریها با کشورهای منطقه نیز کمک کند.
وی خاطرنشان کرد: کالاهای ایرانی از طریق ترکمنستان از طریق زمین به ازبکستان سفر می کنند. اگر با مذاکرات لازم مشکلات این مسیر برای حمل و نقل کالا حل شود، قطعا فرصتی برای افزایش تجارت مشترک با ازبکستان وجود خواهد داشت.
در سال های اخیر با نهایی شدن عضویت ایران در اتحادیه اوراسیا و استفاده از تسهیلات تعرفه ای ترجیحی، بخشی از نگرانی های تجار در همکاری با همسایگان شمالی برطرف شده است، اما به نظر می رسد استفاده از این ظرفیت ها در رابطه با کشورهای دیگر
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز