
رئیس مرکز توسعه مدیریت صنعت نفت گفت: تمامی مسائل مربوط به صنعت نفت نیازمند نگاه همه جانبه به مدیریت است. اگر صنعت نفت محتاطانه عمل کند، می تواند کشور را تکان دهد، زیرا این صنعت موتور محرکه بخش های مختلف اقتصادی و صنعتی در کشور است.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری از مرکز توسعه مدیریت صنعت نفت، این تفاهم نامه به امضای محسن حقیقی مقدم مدیرعامل شرکت نفت مرکز توسعه مدیریت صنعت و حسن بختیاری سرپرست شهید بهشتی رسید. مدرسه حکمرانی، در سالن اجتماعات مدرسه حکومتی شهید بهشتی.
محسن حقیقی مقدم با اشاره به اینکه مرکز توسعه مدیریت صنعت نفت به عنوان یک مرکز راهبردی در صنعت نفت شناخته می شود، گفت: تمامی مدیران صنعت نفت باید دارای مدرک صلاحیت در مدیریت این مرکز باشند.
وی با تشریح دقیق روند ارزیابی مدیران صنعت نفت گفت: فرآیند ارزیابی صنعت نفت بسیار جدی است. جدی گرفتن این موضوعات، ارزیابی عملکرد در صنعت نفت را به حرکتی اخیر و نمونه در سطح ملی تبدیل کرده است، به طوری که بسیاری از مراکز ارزیابی و توسعه از تجربیات صنعت نفت بهره مند می شوند.
رئیس مرکز توسعه مدیریت صنعت نفت با تاکید بر تفاوت راهبردی فعالیت های مرکز توسعه قبل و بعد از دولت مردمی، گفت: اتفاق بسیار مبارکی در دولت جدید تشکیل شورای سیاست گذاری مدیریت صنعت نفت بود. مرکز توسعه که ریاست آن را وزیر محترم نفت بر عهده داشت، مدیران عامل چهار شرکت بزرگ و نمایندگان مجلس نیز در این شورا عضویت دارند و بر کلیه فعالیت های فنی، تخصصی و آموزشی مرکز بزرگوار نظارت دارند.
وی افزود: علاوه بر این با فعالیت های تخصصی و علم نوین مدیریت و اصول حکمروایی متعالی، نظام کلی توسعه مدیریت صنعت نفت نیز تصویب شده و هم اکنون برنامه راهبردی فعالیت های مرکز می باشد.
حقیقی مقدم به تشریح و تشریح روند معرفی و ارزیابی پیشتازان صنعت نفت پرداخت و بیست و یک کارگروه را برجسته کرد و گفت: شوراهای تخصصی فنی در سطح عالی تشکیل شده و اکنون ظرفیت عظیمی از کارشناسان بسیار متنوعی وجود دارد که در آن عضویت دارند. از صنعت نفت باشگاه کارشناسان صنعت برای بهبود مدیریت. صنعت استراتژیک و کارآمد کشور است.
حقیقی مقدم با تشریح ساختار علمی تخصصی مرکز توسعه مدیریت صنعت نفت در قالب معاونت ها و واحدهای مختلف گفت: تمامی مسائل مربوط به صنعت نفت نیازمند نگاه دقیق به مدیریت است. اگر صنعت نفت محتاطانه عمل کند، می تواند کشور را تکان دهد، زیرا این صنعت موتور محرکه بخش های مختلف اقتصادی و صنعتی در کشور است.
رئیس مرکز توسعه مدیریت صنعت نفت با تشریح توانمندی های خانه مدیران صنعت نفت بیان کرد: به روز نگه داشتن دانش و تجربه از مهمترین اهداف مدیران خانه است.
حقيقي مقدم در پايان توانمندي هاي آموزشي مركز توسعه مديريت صنعت نفت را مورد تاكيد قرار داد و گفت: ما به طور جدي معتقديم كه بايد مشكلات را شناخت و چون مدرسه مشروع است و ديدگاه اين مكتب مورد قبول نظام اسلامي است. سازگار است. با اصول و نظام انقلاب آماده است. ما در حال همکاری هستیم و هیچ محدودیتی در این زمینه نداریم.
حسن بختیاری همچنین به تشریح دوره های کارشناسی ارشد و دکتری مدرسه عالی حکومت داری شهید بهشتی پرداخت و به تشریح و تشریح توانمندی های این مرکز آموزشی و پژوهشی پرداخت و گفت: با تشکیل دوره های حکمرانی در سطوح مختلف علمی، فرضیه ما این است که مدیر دارای وضعیت خوبی باشد. از تخصص او آگاهی دارد و ما روی دانش از نظر حاکمیتی مورد نیاز مدیران کار می کنیم.
وی افزود: دانش آموزان باید از مشکلات کلی حوزه کاری خود آگاه باشند و در نهایت برای یک مشکل خاص راه حلی بیابند. شناسایی مشکلات و روش های عیب یابی دستگاه ها یکی از مهم ترین ویژگی ها و اهداف دوره های دبیرستان ولایت شهید بهشتی است.
بختیاری همچنین با اشاره به ویژگیهای صلاحیتهای بالای حکمرانی خاطرنشان کرد: آموزش و ایجاد تواناییهای حل مسئله در بین مدیران را دنبال میکنیم و برنامههای آموزشی و آموزشی را برای مدیران آینده در نظر میگیریم.
مدیر مدرسه متوسطه حکومتی شهید بهشتی همچنین افزود: افراد مستعد را برای انجام مسئولیت های بالاتر آماده می کنیم به همین دلیل به دنبال افزایش کارایی و اثربخشی دانش آموزان و فارغ التحصیلان هستیم.
بختیاری با بیان اینکه ظرفیت علمی مدرسه عالی حکومت داری شهید بهشتی متعلق به نظام است و ما موظف به ارائه راه حل برای مشکلات هستیم، گفت: با توجه به ظرفیت های موجود در این مدرسه، شاهد ارائه راهکاری برای حل مشکلات هستیم. وی گفت: یکی از موضوعات اولویت ما به غیر از بحث پولی، بحث سوخت است. و به ما اعلام شده است که در این زمینه باید راهکارهایی را به دولت و نظام ارائه دهیم.