تلاش برای اعمال الزامات بیش از حد و ناخواسته در شرایطی که آژانس بین المللی انرژی اتمی و اعضای غربی آن در انجام تعهدات قانونی اولیه خود کوتاهی می کنند ، نوعی اجبار مضاعف و استفاده از آژانس بین المللی انرژی اتمی به عنوان ابزاری برای اهداف سیاسی است.
مثلا؛ مقامات رژیم صهیونیستی ، از جمله یوسی کوهن ، رئیس سابق موساد ، بارها و به طور ضمنی مسئولیت خرابکاری در تاسیسات هسته ای ایران را پذیرفته اند ، اما تاکنون آژانس بین المللی انرژی اتمی حتی از محکوم کردن این اقدامات خودداری کرده است.
او به خوبی می داند که توافق صورت گرفته در قالب یک اعلامیه مشترک در تجهیزات نظارتی مجموعه کرج گنجانده نخواهد شد زیرا هنوز در پی خرابکاری این مجموعه در ماه ژوئیه موضوع تحقیقات امنیتی است.
آژانس بین المللی انرژی اتمی ، ایالات متحده و سه کشور اروپایی باید درک کنند که نمی توانند در مقابل اقدامات تروریستی رژیم اسرائیل سکوت کنند و خواستار نظارت مستمر و حضور دوربین های آژانس بین المللی انرژی اتمی در تاسیسات خراب شده توسط تروریسم باشند.
س specificال خاص تهران درباره اقدام تروریستی صهیونیست ها در روز یکشنبه 11 آوریل 2021 این است که چرا این سازمان عمداً از این موضوع غفلت می کند و از وظیفه امنیت خود غافل می شود؟
ادعاهای بی اساس و غیر منطقی رافائل گروسی نه تنها به ساماندهی روابط فنی بین آنها کمک نمی کند ، بلکه نشان می دهد که قصد جدی مقامات آژانس بین المللی انرژی اتمی برای ایجاد مشکلی برای ایران دنبال می شود.
به گزارش روز سه شنبه ای بی اس نیوز ، بیانیه اخیر مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی در مورد عزم جدی وی برای مشارکت در جهت گیری کاملاً سیاسی و غیر فنی نسبت به کشورمان به واقعیت نزدیکتر شده است. رافائل گروسی در این گزارش گفت که تصمیم ایران مبنی بر عدم دسترسی به کارخانه سانتریفیوژ Tsai در کرج ، شرایط بیانیه مشترکی را که در 12 سپتامبر منتشر شد نقض می کند.
هدف از ایجاد آژانس بین المللی انرژی اتمی (IAEA) عمدتا مبارزه با عدم اشاعه ، نظارت بر فعالیت های هسته ای ، حمایت از همکاری های صلح آمیز هسته ای و حمایت و حمایت از اعضا است که به تعهدات متقابل تحت معاهدات امضا شده عمل می کنند.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز