سایر موضوعات

کیفیت و فروش پایین در دستور کار استاندارد / معرفی 200 محصول حلال

نماینده سازمان ملی استاندارد، استانداردسازی را یکی از شاخص های توسعه پایدار دانست و افزود: گردشگری حلال و برند را با جدیت دنبال می کنیم و تا پایان سال 200 محصول حلال معرفی می شود.

ای بی اس نیوز/گیلان رئیس پژوهشکده استاندارد با اشاره به حضور نخبگان دانشگاهی در سازمان ملی استاندارد افزود: رئیس جمهور سکاندار شورای عالی استاندارد است که نشان از اهمیت پرسش دارد و بنابراین دو محور کیفیت داریم. و فروش کم برنامه

وی با اشاره به وجود بیش از 900 واحد تولیدی در استان گیلان و 659 واحد در حال بهره برداری، خاطرنشان کرد: اداره کل استاندارد استان باید نقش خود را در فعالیت این واحدها ایفا کند.

صباغ الوانی مصداق کم فروشی در سازمان ملی استاندارد را از نظر کیفیت و کمیت مصالح مصرفی مورد بررسی قرار داد و خاطرنشان کرد: کارشناسان استاندارد باید با قانون ساختمان و تدوین نظام استاندارد آشنا باشند. بر اساس این قانون، ما مسئول تدوین سیاست ها، نظارت و هدایت صحیح نظام استاندارد و تضمین کیفیت کالاها و خدماتی هستیم که در داخل کشور تولید می شود و یا وارداتی یا صادر می شود و لذا بر عهده داریم. شوخی نکنیم، چون ما مدعی العموم هستیم و همه سازمان ها و همه وزارتخانه ها باید پاسخگوی سازمان ملی استاندارد باشند.

وی دانشگاه ها را به سه نسل تقسیم کرد و ادامه داد: در دانشگاه های نسل اول فقط آموزش ارائه می شود اما دانشگاه های نسل دوم بعد از آموزش پژوهش را در دستور کار قرار می دهند. پس از آن بود که دانشگاه های نسل سوم از آموزش و پژوهش فراتر رفتند و به فناوری و نوآوری رسیدند.

به گزارش ای بی اس نیوز، در این مراسم مجتبی معصوم نژاد به عنوان سرپرست اداره کل استاندارد استان گیلان معرفی و از زحمات حجت الله طلایی در مدت تصدی این سمت قدردانی شد.

رئیس پژوهشکده استاندارد 45.5 درصد از جمعیت استان گیلان را فعال اقتصادی دانست و گفت: سهم گیلان از تولید ناخالص ملی 2.2 درصد است و در بین استان ها رتبه یازدهم را دارد.

وی با اشاره به حضور نخبگان دانشگاهی در سازمان ملی استاندارد افزود: رئیس جمهور سکاندار شورای عالی استاندارد است که اهمیت موضوع را نشان می دهد و به همین دلیل دو محور کیفیت و کم فروش را داریم. دستور جلسه.

وی گردشگری را یکی از توانمندی های بالقوه گیلان دانست و افزود: سازمان ملی استاندارد باید برای ارتقای کیفیت گردشگری گیلان تلاش کند چرا که گیلان استانی توریستی است و تردد روزانه گردشگران ممکن است بازار خوبی برای گیلان باشد.

صباغ الوانی از فعالیت 42 آزمایشگاه تایید صلاحیت شده در گیلان خبر داد و گفت: علاوه بر برنج، چای، ابریشم، خاویار و غیره، ظرفیت بالای گیلان در فولاد، فرآورده های چوبی و محصولات سلولزی، بذر ما دانه های روغنی، فندق و بادام زمینی، دارویی است. گیاهان و غیره…

انتهای پیام

رئیس پژوهشگاه استاندارد استانداردسازی را افزایش کارایی، بهبود روش های تولید و خدمات و کاهش هزینه ها دانست و افزود: باید استانداردسازی را تقویت کنیم و مراکز ما باید دقیق و کارآمد باشند تا ایمنی، کیفیت و سلامت را تضمین کنند.

صباغ الوانی با تاکید بر اینکه باید به سمت استانداردسازی بر اساس پژوهش و نوآوری و نیاز جامعه حرکت کنیم، گفت: در استانداردسازی نباید تنها استانداردهای بین المللی را ترجمه کنیم، بلکه استانداردسازی باید بر اساس دانش بومی، پژوهش و نوآوری باشد تا کیفیت آن ارتقا یابد. محصولات و خدمات ما بالاتر می رویم.

نائب رئیس سازمان ملی استاندارد جامعه مرفه و بلوغ فکری را جامعه ای دانست که به سمت استاندارد جهت گیری کند و خاطرنشان کرد: جهت استاندارد تعیین کننده توسعه پایدار است.

علی اصغر صباغ الوانی امروز یکم اسفندماه در مراسم معارفه و معارفه مدیرکل استاندارد استان گیلان، سازمان ملی استاندارد را سرلوحه کیفیت و تضمین کالاها و خدماتی دانست که مورد استفاده مردم و مردم قرار می گیرد. گفت: گیلان استانی منحصر به فرد در جغرافیای خود و آب و هوای خاصی است که 0.9 درصد از مساحت کشور را به خود اختصاص داده و بیش از دو و نیم میلیون نفر جمعیت دارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا