تلاش برای برنامه ریزی بازار گوشت و میوه در شب عید
یکی از اعضای کمیسیون کشاورزی شورای اسلامی خاطرنشان کرد: جلسات کمیسیون کشاورزی برای نظارت بر بازار میوه و گوشت در آستانه عید برگزار شد و با توجه به تمهیدات انجام شده در بازار میوه و گوشت سفید عید مشکل خاصی وجود ندارد. اما در زمینه گوشت قرمز مردم با مشکل مواجه هستند.
علیرضا عباسی در گفت وگو با ای بی اس نیوز، با اشاره به اقدامات کمیسیون کشاورزی برای نظارت بر بازار مواد غذایی و میوه در آستانه عید گفت: در سال 1398 یک سری وظایف از وزارت بازرگانی جدا و به وزارت بازرگانی واگذار شد. وزارت کشاورزی. در این زمینه یک سری اختلاف نظر وجود داشت اما در نهایت یک سری از حوزه های نظارتی به طور کامل از وزارت بازرگانی به وزارت جهاد کشاورزی منتقل شد و تنظیم بازار محصولات کشاورزی به طور کامل در حوزه وزارت جهاد کشاورزی قرار گرفت. بنابراین در این قسمت مسئولیت وزارت جهاد کشاورزی هم تامین این محصولات و هم نظارت بر عرضه، توزیع و قیمت آن است.
تلاش کمیته کشاورزی جلوگیری از تکرار اتفاقات ناخوشایند سال های گذشته در بازار عید است.
این عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی یکی از وظایف کمیسیون کشاورزی را ورود به این موضوعات دانست که در آستانه نوروز امسال جلسات متعددی را در این زمینه برگزار کرد و گفت: با توجه به اتفاقات پیش آمده. در بازار میوه در شب عید سال گذشته اتفاقاتی که در شب عید سال 1398 در بازار گوشت سفید رخ داد، تمام تلاش کمیته کشاورزی این است که از تکرار چنین اتفاقاتی در سال جاری جلوگیری کند. کمیسیون کشاورزی تاکید می کند که با برنامه ریزی خوب، مشکل خاصی در بازار گوشت مرغ، گوشت قرمز و میوه در آستانه عید وجود نخواهد داشت.
بازار مرغ تحت کنترل است
نماینده مردم کرج در ادامه خاطرنشان کرد: اما به دلیل مشکلات تولید و سایر عوامل، قیمت گوشت برای مردم مناسب نیست و به وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرده ایم که در مواقع لزوم باید احتیاط می کرد. انجام شد تا دام مولد ما گرفته نشود و جوجه ها انصافاً کوتاهی شده است. در جلسات متعددی با دوستانی از وزارت جهاد کشاورزی درباره این مشکلات صحبت کردیم و اکنون کنترلی بر بازار مرغ وجود دارد و با واردات گوشت قرمز سعی در تنظیم بازار دارند.
15 هزار تن میوه برای بازار شب عید در نظر گرفته شده است
وی افزود: میوه های شب عید نیز همین گونه است. سال گذشته اتفاقی در تعاونی روستا افتاد و مردم میوه بی کیفیت را با قیمت بالا خریداری کردند. در سال جاری، دولت سیاست خود را تغییر داد و از بخش خصوصی خواست تا میوه را بخرد و آن را به 10 درصد زیر قیمت بازار بفروشد. هیچ اتفاقی نمی افتد، اما ما اصرار داریم که اگر مراقبت نشود، ممکن است مشکلاتی ایجاد شود. اکنون 15 هزار تن میوه برای بازار شب عید در نظر گرفته شده که قطعا جوابگوی نیاز جامعه نیست.
عباسی در پایان خاطرنشان کرد: جلسات کمیسیون کشاورزی در این زمینه همچنان ادامه دارد و نگرانی های خود را به اطلاع دوستان می رسانیم تا تدابیر لازم اتخاذ شود تا در پایان اسفند ماه دچار مشکل نشویم. رایزنی ها برای در نظر گرفتن 15 هزار تن میوه به عنوان حمایت از تنظیم بازار میوه شب عید در حال انجام است. انشاالله در بازار میوه مشکلی نداشته باشیم. اما ما با گوشت قرمز مشکل داریم و مردم برای تهیه آن مشکل دارند.
انتهای پیام