بازار ارزهای دیجیتال همچنان از نوسانات رنج می برد و عوامل اقتصاد کلان نقش مهمی در تعیین جهت آن دارند.
در همین حال، انتشار مجموعه دادههای اقتصادی کلیدی، مانند شاخص قیمت مصرف کننده (CPI) و شاخص قیمت تولید کننده (PPI) برای ایالات متحده، همراه با اظهارات مقامات فدرال رزرو، توجه سرمایه گذاران را به خود جلب کرده است. .
داده های CPI و شاخص قیمت تولیدکننده که به ترتیب برای سه شنبه و چهارشنبه برنامه ریزی شده اند، تصویری از وضعیت تورم ایالات متحده ارائه می دهند. کاهش تورم میتواند حس خوشبینی را در بازار ارزهای دیجیتال افزایش دهد، در حالی که هرگونه افزایش در تورم میتواند نوسانات موجود را تشدید کند.
شروع
علاوه بر داده های اقتصادی، اظهارات مقامات فدرال رزرو نیز بر احساسات بازار تأثیر می گذارد. قرار است طی هفته آینده، مقامات برجسته فدرال رزرو، از جمله جروم پاول، رئیس فدرال رزرو، فیلیپ جفرسون، نایب رئیس فدرال رزرو، و لیزا کوک، رئیس فدرال رزرو، سخنرانی کنند و تمرکز اصلی سرمایه گذاران روی شواهدی در مورد تغییرات نرخ بهره خواهد بود نرخ ها و مدیریت تورم توسط فدرال رزرو.
با توجه به جریان های ورودی اخیر از صندوق های قابل معامله در مبادلات ایالات متحده (ETF)، به نظر می رسد سرمایه گذاران محتاط هستند.
البته با وجود این برداشت ها، هفته گذشته شاهد ورود خالص سرمایه به این صندوق ها بودیم.
در نهایت، این هفته برای بازار ارزهای دیجیتال بسیار مهم است و می تواند مسیر آن را در آینده نزدیک مشخص کند.
سرمایه گذاران از نزدیک بر داده های اقتصادی و اظهارات مقامات فدرال رزرو نظارت خواهند کرد تا تصمیمات سرمایه گذاری آگاهانه تری اتخاذ کنند. نتیجه این رویدادها می تواند بر میزان تقاضا و نوسانات در بازار ارزهای دیجیتال تأثیر بگذارد.
]
منبع خبر: https://ramzarz.news/news/98390/