احمدی یادآور شد: این پروژه آبرسانی از سیراف آغاز شده دارای 6 مخزن و یک خط انتقال است که آماده است و از تعدادی مخزن نصب و گازوئیل که آب را پمپ می کنند نیز استفاده شده است.
وی تکمیل بزرگراه بوشهر-دیر (جاده ساحلی) که کریدور شمال-جنوب را به هم متصل می کند را از دیگر درخواستهای ساکنان این استان از رئیس دولت سیزدهم عنوان کرد.
نماینده مردم کنگان ، دیر ، عسلویه و جم در مجلس شورای اسلامی گفت: کالاهای همراه ملوان بخشی از راه های درآمدزایی ساکنان این استان و به نحوی معیشت مردم است. مربوط به این کار است ”
رئیس مجمع نمایندگان استان بوشهر گفت: در مقطعی برخی از مسئولان برنامه هایی را در خصوص کالاهای همراه ملوان مورد بحث و اجرا قرار دادند و تصمیماتی را که مربوط به مردم این استان بود ، اتخاذ کردند.
نماینده مردم کنگان ، دیر ، جم و عسلویه در مجلس شورای اسلامی افزود: با توجه به وجود صنایع پتروشیمی در جنوب و تصویب منطقه آزاد تجاری بوشهر ؛ راه آهن یکی از محورهای توسعه ای استان است.
رئیس مجمع نمایندگان استان بوشهر تکمیل بزرگراه شیراز-بوشهر و جاده فیروزآباد-جم-عسلویه را از دیگر مطالبات ساکنان این استان از رئیس دولت سیزدهم برشمرد.
وی با اشاره به موضوع گردشگری گفت: امروزه گردشگری در جهان یکی از منابع درآمد کشورها است و دریا یکی از مهمترین ظرفیت ها در این بخش است که در استان بوشهر. “
رئیس مجلس نمایندگان استان بوشهر در مورد تبدیل قایق های چوبی گفت: “تا زمانی که زیرساخت ها ایجاد نشود ، نمی توانیم شرایطی را برای کسانی که وام گرفته اند و خریداری کرده اند ، ایجاد کنیم. کشتی قدیمی خود را با کشتی های غول پیکر آهنی جدید جایگزین کنید.
وی نیروگاه اتمی بوشهر را از دیگر ظرفیت های این استان عنوان کرد و گفت: باید از این ظرفیت برای توسعه استان استفاده کرد.
توسعه و تکمیل زیرساخت ها
وی یادآور شد: در منطقه ما تجارت به شیوه ای متوسط انجام می شود و به طوری که افراد آسیب نبینند ، باید به آنها این فرصت را داد تا با فراهم آوردن امکانات لازم ، خود را با شرایط کنونی وفق دهند.
احمدی گفت: در کنار دریا ظرفیت های تاریخی قوی و میراث فرهنگی در استان وجود دارد که برای جذب گردشگر به این استان باید به آنها توجه کرد.
نماینده مردم کنگان ، دیر ، عسلویه و جم در مجلس شورای اسلامی گفت: با وجود همه این ظرفیت ها ، این استان همچنان یکی از استان های محروم کشور است و حل برخی از این مشکلات یکی از خواسته های مهم مردم است. مردم این استان
راه آهن رویای دیرینه مردم بوشهر است
وی گفت: مهمترین مشکل در حوزه پروژه آبرسانی سیراف جم برق این است که اگرچه تاکنون حدود 100 تا 150 میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده است اما این میزان اعتبار با توجه به حجم کار
احمدی مهمترین موضوع پروژه آبرسانی سیراف جم را حمایت مالی عنوان کرد و در صورت اعطای اعتبار ، شاهد بهره برداری از این پروژه مهم و کارآمد در جنوب استان بوشهر خواهیم بود.
وی تاکید کرد: از نظر ما ، کالاهای همراه ملوان به هیچ وجه قاچاق نمی شوند ، بلکه ضروریاتی هستند که زندگی مردم با این ملزومات مرتبط است و این موضوع بارها در جلسات مطرح شد. ستاد مبارزه با قاچاق کالا و مرز به فراکسیون نمایندگان مردم آن استان “.
احمدی ادامه داد: این پروژه آبرسانی در جنوب استان بوشهر به طور مشترک توسط وزارت نفت و نیرو اجرا می شود ، بنابراین جلسات متعددی با معاونان این وزرا برگزار شده است.
وی راه آهن را یکی از ملزومات توسعه صادرات و واردات و تحویل فرآورده های نفتی و تجاری به شهرهای بزرگ معرفی کرد و گفت: در حال حاضر پتروشیمی ها با کامیون هایی حمل می شوند که ممکن است دارای جاده باشند.
وی گفت: شکایت های بی شماری در مورد عدم استفاده از جوانان در پروژه های نفتی و کاهش سهم درآمدهای صادراتی به استان بوشهر وجود دارد که امیدواریم برطرف شود.
به گفته احمدی ، هر سال تصادفات وحشتناکی در جاده بوشهر-دیر به دلایل غیراستاندارد رخ می دهد ، به همین دلیل امروزه این جاده به عنوان جاده مرگ در این استان شناخته می شود و تکمیل آن یکی از خواسته های مردم است. از منطقه
وی رفع مشکلات بهداشتی ساکنان استان بوشهر و توسعه اماکن بهداشتی را از دیگر مطالبات ساکنان این استان عنوان کرد.
وی گفت: اختصاص اعتبار برای اتمام و تکمیل پروژه های نیمه تمام و شروع پروژه های مهم و موثر در بعد اجتماعی و اقتصادی از مطالبات مهم مردم این استان است.
احمدی ، ایجاد راهکاری برای جلوگیری از آسیب دیدگی نخل ها ، تکمیل پروژه کاشت با هدف تغییر روش آبیاری نخل های خرما ، برنامه ریزی برای خرید و صادرات منظم گوجه فرنگی در خارج از فصل و جلوگیری از ترال به عنوان مهمترین خواسته های ماهیگیران و مطالبات قانونی کشاورزان این استان می باشد.
به گفته احمدی ، اتصال بوشهر به خط راه آهن یکی از خواسته های مردم امروز و گامی برای توسعه این استان است و تحقق این خواسته منوط به تأمین اعتبارات لازم برای تسریع در اجرای این پروژه است. به
وی افزود: همچنین منابع غنی معدنی ، جاذبه های گردشگری ، آبزی پروری ، بزرگترین بندر ماهیگیری ، کشتی سازی ، سازه های دریایی ، نیروگاه های هسته ای ، گاز ، جزایر زیبا ، وجود مناطق تخصصی اقتصادی و انرژی و کاهش صادرات و واردات ، نزدیکی به بازارهای هدف. ” ، فرصت های سرمایه گذاری بی نظیر و سایر پتانسیل ها و نقش م effectiveثر در درآمد ملی ، بوشهر را به یک استان متمایز تبدیل کرده است.
احمدی گفت: استان بوشهر دارای منابع مادی و معنوی زیادی از جمله ساحلی ترین نوار با خلیج فارس ، دسترسی به آبهای آزاد بین المللی ، مجاورت با کشورهای خلیج فارس ، منطقه آزاد ، منابع غنی ، محصولات دریایی ، امکانات مربوط به آبزی پروری به ویژه میگو ، تاسیسات بندری ، نخلستان های بزرگ و تولید فراوان خرما ، ذخایر عظیم و منابع نفت ، گاز و پتروشیمی از شمال به مرکز و جنوب استان ، بزرگترین پایانه نفتی جزیره خارگ ، پالایشگاه گاز فجر جم ، ده ها فاز مجتمع پالایش و پتروشیمی در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس به بهره برداری رسیده و در حال ساخت است.
احمدی زیرساخت ها و امکانات رفاهی ، به ویژه در بخش آب را تکمیل کرد و تعداد آب شیرین کن را تکمیل و افزایش داد ، زیرا بوشهر به استانهای دیگر این بخش وابسته است و رفع این نیاز قدیمی یکی دیگر از خواسته های ساکنان این استان است. به
تکمیل جاده ساحلی بوشهر – دیر
به گفته احمدی تجارت ، یکی از راه های کسب درآمد برای ساکنان خلیج فارس تأمین درآمد برای ملوانان (تهلنجی) است. با توجه به شرایط زندگی ساکنان منطقه ، افزایش تعداد سفرها یکی از مهمترین ادعاهای مردم بوشهر است.
رئیس مجمع نمایندگان استان بوشهر در مجلس شورای اسلامی سهم استان از رهبری برتر و صنعت نفت کشور را بسیار کم دانست و گفت: دولت سیزدهم باید به این بی عدالتی در حق جوانان نخبه استان پایان دهد. بوشهر.
حجت الاسلام موسی احمدی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ای بی اس نیوز ، با اشاره به سفر قریب الوقوع رئیس جمهور به استان بوشهر ، افزود: امیدواریم دولت سیزدهم خاطرات خوبی از این سفر مهم به جا بگذارد و به مردم امید بدهد.
احمدی با اشاره به سرمایه انسانی استان بوشهر افزود: “سرمایه ارزشمندی که با وجود شایستگی زیاد ، در رهبری عالی کشور به درستی مورد استفاده قرار نگرفته است.
وی با اشاره به پروژه آب سیراف جام در جنوب استان بوشهر گفت: این پروژه پس از 12 سال هنوز نیمه کاره است و بهره برداری از آن یکی از خواسته های جمعیت و شهرک های صنعتی است.
وی یادآور شد: عملیات اجرایی پروژه بزرگراه بوشهر-دیر در سالهای اخیر آغاز شده و چندین پیمانکار شروع به کار کرده اند اما به دلیل اعتبار ناکافی کار را نیمه کاره رها کردند سیزدهمین رئیس جمهور و عضو کابینه.
سازمان بار برای دریانوردان (تهلنجی)
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز