سایر موضوعات

تغییر ذائقه باعث شد شرکت های نساجی عقب بمانند/نیاز به تغییر سیاست در زمینه تولید پارچه داشته باشند.

ای بی اس نیوز/مازندران رهبر زنجیره ارزش استان مازندران با تاکید بر اینکه موانع زیادی در تولید و فناوری پارچه وجود دارد، گفت: تغییر سلیقه و مد از سالیانه به فصلی باعث شد تا شرکت های نساجی نتوانند نیازهای روز را تامین کنند. بنابراین، تغییر سیاست در زمینه تولید پارچه از منسوجات، همانند طراحان، ضروری به نظر می رسد.

به گزارش ای بی اس نیوز، سید محمود مهدی زاده امروز در حاشیه جشنواره پوشاک فن بازار نیاوران ساری در گفت وگو با خبرنگار ای بی اس نیوز، با بیان اینکه لباس یکی از ضروریات انسان است، شرع مقدس نیز رزق و روزی را در نظر گرفته است. تن پوش. در زمینه نفقه و همچنین تأمین غذا.

وی با بیان اینکه پوشاک بخش زیادی از بازار را به خود جذب کرده است، افزود: حجم اقتصادی پوشاک در استان مازندران حدود 12 تا 15 میلیارد تومان است که نشان می دهد اگر بخواهیم حجم بازار را در حوزه کارگاهی پوشش دهیم، نیاز داریم. بسیاری از تولید کنندگان .

تغییر ذائقه باعث شد شرکت های نساجی عقب بمانند/نیاز به تغییر سیاست در زمینه تولید پارچه داشته باشند.
مهدی زاده با بیان اینکه 40 تا 50 درصد از حجم پوشاک استان مازندران توسط تولیدکنندگان داخلی تامین می شود، تصریح کرد: مابقی پوشاک از استان های دیگر و یا قاچاق است.

وی افزود: اگر بخواهیم ورود جدی به بازار پوشاک داشته باشیم باید مهارت خیاطان، خیاطان و هنرستان ها از سطح مبتدی با چرخ های ساده به سطح پیشرفته با چرخ های تندرو حرفه ای ارتقا یابد.

این کارشناس اقتصادی با بیان اینکه موانع زیادی بر سر راه تولید و تکنولوژی پارچه وجود دارد، گفت: تغییر سلیقه و مد سال به سال به مد فصلی باعث شده تا شرکت های نساجی با توافق با طراحان، نیازهای روز را با مشکل مواجه کنند. . تغییر سیاست در زمینه تولید نساجی ضروری است.

وی با بیان اینکه به هر حال کالای قاچاق همیشه از مبدأ ارزان به مقصد گران می رود، گفت: نساجی ما پارچه های گرانتر و با کیفیت پایین تری تولید می کند و وقتی تبدیل به پوشاک می شود، کالای تولید شده نمی تواند با محصولات مشابه دیگر رقابت کند. کشورها. ما باید صنعت نساجی را بازنگری کنیم.

رهبر زنجیره ارزش استان مازندران تیراژ پایین شرکت های تولیدی را دلیل عدم رقابت پذیری با سایر شرکت های مشابه در خارج از کشور دانست و افزود: یکی از راهکارهای خوب تولیدکنندگان کوچک داخلی برای رقابت با تولیدکنندگان بزرگ، پیوستن به یکدیگر است. تولید انبوه می کنند تا با کاهش هزینه ها بتوانند محصولات ارزان تری را در اختیار مصرف کنندگان قرار دهند.
مهدی زاده بیان کرد: جهاد دانشگاهی با برپایی جشنواره پوشاک و بازار هواداران در تلاش است تا تولیدکنندگان کوچک از تعدد برندها دوری کنند و بر روی همفکری برند تمرکز کنند و در سایه یک برند معتبر و با تجربه بتوانند تولیدی رقابتی تولید کنند. . با حجم زیاد تولید می شود تا بازار صادراتی نیز تامین شود.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا