تغییر جایزه ملی کیفیت با رونمایی از «الگوی جهانی کیفیت اسلامی»

به گفته رئیس سازمان ملی استاندارد، جایزه کیفیت جهان اسلام در هشت بخش آموزش، بهداشت، بخش خصوصی، بخش دولتی و دولتی، تولید، صنایع کوچک، بخش خدمات دانش و فناوری اعطا شد. محصولات در سه سطح تندیس، لوح تقدیر و گواهینامه تقدیم به کیفیت.
به گفته رئیس سازمان ملی، برای تهیه و تدوین این مدل کیفی از استانداردهای بین المللی ISO 9004، دانش تخصصی نخبگان و اساتید کیفی و همچنین جامعه فکری جهان اسلام استفاده شده است.
به گزارش ای بی اس نیوز، مهدی اسلام پناه در مراسم رونمایی از «الگوی جهانی کیفیت اسلامی» گفت: الگوی جایزه جهانی کیفیت اسلامی، ساختاری مدیریتی است که از مبانی علمی، تخصصی و دانشی بهره میبرد و مبتنی بر اصول و مفاهیم اسلامی است. و توجه دارد با توجه به ارزش های انقلاب اسلامی اسناد بالادستی و نظام خودارزیابی ایجاد شده است.
رئیس سازمان ملی استاندارد گفت: برای تهیه و تدوین الگوی کیفی جهان از استانداردهای بین المللی ISO 9004، دانش تخصصی نخبگان و اساتید کیفی و همچنین جامعه فکری جهان اسلام استفاده شده است. ، و گفت: بر این اساس جایزه کیفیت جهانی اسلام در کلاس های مختلف اعطا می شود. در سه سطح تندیس، لوح تقدیر و گواهی ایثارگری به کیفیت دیده می شد.
وی همچنین قول داد که این الگو باعث ارتقای کیفیت واحدهای تولیدی و خدماتی در جهان اسلام شود. وی گفت: این الگو طی جلسات کارگروه تخصصی با حضور اساتید دانشگاهی از دانشگاه های کشور و کارشناسان و متخصصان حوزه کیفی دستگاه های اجرایی و کارشناسان سازمان استاندارد ملی ایران تدوین شد. البته الگوی کیفی جهان اسلام از همان زمان حضور اینجانب در سازمان ملی استاندارد و با مجوز رئیس جمهور آغاز شد که بر اساس سند الگوی اسلامی – ایرانی، اعلامیه مرحله دوم انقلاب و اسناد بالا به سبک کاملاً علمی.
وی با بیان اینکه این مدل با 2500 ساعت کار کارشناسی تدوین و در پنجمین کمیته فنی هفدهمین دوره جایزه ملی کیفیت ایران ارائه و مورد بحث و بررسی قرار گرفت، تصریح کرد: این مدل پس از دریافت نظرات اعضای سازمان کمیته فنی به ششمین کمیته فنی هفدهمین دوره جایزه معرفی شد. جایزه ملی کیفیت تصویب شد و سرانجام در سی و سومین جلسه شورای سیاسی جایزه ملی کیفیت ایران در 11 بهمن 1401 به تصویب رسید و ملاک اعطای جایزه ملی کیفیت ایرانی قرار گرفت.
ادامه بده