دوشنبه , ۵ خرداد ۱۴۰۴

تغییرات قیمت 3 کالا در مرداد ماه

به گزارش ای بی اس نیوز، در میان انواع برنج، گوشت و شکر، بیشترین افزایش قیمت در مرداد ماه مربوط به انواع برنج ایرانی بود، به طوری که قیمت هر کیلوگرم برنج طارم و هاشمی درجه یک 203.6 و 196.6 درصد افزایش یافت. از میانگین 37 هزار و 900 تومان در مرداد ماه سال گذشته به بالای 110 تا 116 هزار تومان رسیده است.

این در حالی است که قیمت هر کیلو گوشت گوساله و گوسفند با 62.1 و 37.3 درصد افزایش در مردادماه سال گذشته به 178 و 196 هزار تومان رسید. قیمت هر کیلوگرم گوشت گوسفند و گوساله در ماه مشابه سال قبل به ترتیب حدود 121 و 130 هزار تومان بود.

مرغ در رتبه دوم

در نتیجه کمترین افزایش قیمت نسبت به سال قبل مربوط به برنج تایلندی بود.

انتهای پیام

قیمت برنج پاکستانی نیز در این ماه با 65.7 درصد افزایش نسبت به ماه مشابه سال قبل از حدود 24 هزار و 500 تومان به حدود 40 هزار و 600 تومان در مرداد ماه امسال رسید. اما قیمت برنج تایلندی با 15.9 درصد افزایش به نزدیک به 18 هزار تومان رسید.

قیمت مصوب مصرفی مرغ در ابتدای آذرماه سال گذشته 31 هزار تومان تعیین شده بود، اما امسال با حذف ارز دولتی و جایگزینی یارانه نقدی، قیمت 60 هزار تومان مصوب شد.

تغییر قیمت برنج خارجی

آمارهای سالانه وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) نشان می دهد که قیمت برنج، شکر و گوشت در مردادماه نسبت به ماه مشابه سال قبل بین 16 تا 204 درصد افزایش داشته و بیشترین افزایش قیمت مربوط به آن است. به دو نوع برنج: ایرانی بود.

این در حالی است که شکر در رتبه بعدی افزایش قیمت قرار دارد که قیمت آن نسبت به ماه مشابه سال قبل 91 درصد افزایش داشته است. به این ترتیب قیمت هر کیلوگرم شکر سفید از حدود 13 هزار تومان در مرداد ماه سال گذشته به حدود 24 میلیون و 900 تومان در ماه مشابه سال جاری رسید.

شکر چقدر گران شده است؟

قیمت هر کیلوگرم گوشت مرغ تازه در مردادماه با 105.2 درصد افزایش به بیش از 55 هزار و 400 تومان رسید. قیمت این محصول در ماه مشابه سال گذشته حدود 27 هزار تومان بوده است.

در سال 1400 بحث کاهش ممنوعیت فصلی واردات برنج بین ارگان ها و واردکنندگان مطرح شد و مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی با اشاره به خشکسالی 50 سال گذشته و آسیب جدی آن به انواع محصولات کشاورزی. . محصولات زراعی از جمله برنج آن را از حدود 18 به 19 کاهش داد. درصد تولید برنج داخلی گزارش شد و همین مشکل دلیل افزایش قیمت برنج داخلی بود. در نهایت دوره ممنوعیت فصلی که از ابتدای مرداد ماه هر سال شروع می شود و تا آذر ادامه دارد، سال گذشته این ممنوعیت زودتر از سال های گذشته یعنی از اول آذرماه رفع شد. امسال ممنوعیت برنج فصلی اجرا نشده است.

قیمت گوشت قرمز چقدر است؟

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *