یکشنبه , ۴ خرداد ۱۴۰۴

تعیین کمیته ارتقای سند ملی امنیت غذایی و تغذیه

سیدابراهیم رئیسی در دومین جلسه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی دولت سیزدهم، امنیت غذایی را یکی از مهمترین مسائل امروز دنیا و موضوعی چندوجهی دانست که باید بر اساس آن پیگیری شود. کار فرهنگی و برنامه های آموزشی

رئیس‌جمهور امنیت غذایی را مستلزم همکاری بخش‌های مختلف دانست و گفت: امنیت غذایی زیربنای امنیت اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی است و اگر امنیت غذایی مختل شود در همه بخش‌ها اثرات نامطلوبی خواهد داشت.

رئیسی از زحمات و تلاش 21 نهاد، دستگاه های اجرایی و شوراهای عالی برای تدوین سند جامع 10 ساله «امنیت غذایی و تغذیه» که در این جلسه به تصویب رسید قدردانی کرد و گفت: سند امنیت غذایی و تغذیه نقشه راه است. همگرایی، هماهنگی و همکاری». نزدیکی دستگاه ها به معنای تسهیل بهره مندی عادلانه مردم از سبد غذایی سالم، مطلوب و کافی، محیط پاک و محصولات استاندارد ایمن و بهداشتی است.

رئیس جمهور گفت: امروزه بسیاری از کشورها برای ارائه غذای سالم به شهروندان تلاش زیادی می کنند که این امر تاثیر زیادی بر سلامت جسمی دارد. آنها نیازهای معنوی و اجتماعی خود را دارند، برنامه های 20 ساله طراحی کرده اند، به همین دلیل تدوین سند ملی امنیت غذایی در کشور ما امری ضروری و قابل تقدیر است که اجرای آن باید با جدیت دنبال شود.

رئیسی با اشاره به ارتباط و ارتباط بخشهای مختلف با موضوع امنیت غذایی، کمیته ای 4 نفره را با حضور نمایندگان وزارتخانه های بهداشت و کشاورزی و جهاد کشاورزی، معاونت علمی ریاست جمهوری و شورای عالی انقلاب فرهنگی برای ارتقای امنیت غذایی منصوب کرد. سند ملی امنیت غذایی و تغذیه

رئیس جمهور همچنین وزارت بهداشت و دبیرخانه شورای عالی سلامت و ایمنی مواد غذایی را موظف به تعیین شاخص های ایمنی مواد غذایی، نظارت بر عملکرد کلیه نهادهای ذیربط و گزارش مستمر از پیشرفت کرد.اجرای سند ملی ایمنی مواد غذایی، ایجاد یک مکانیسم نظارتی مناسب که کدام دستگاه ها امتیاز قابل قبولی دریافت کرده اند و کدامیک وظایف خود را انجام نمی دهند.

«سند ملی امنیت غذایی و تغذیه پایدار» که بر اساس بند 6 سیاست های کلی سلامت، بند 6 سیاست های کلی جمعیت، بند 7 سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی و بند 8 سیاست های ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری تدوین شده است. پیشرو در حوزه محیط زیست و نقشه علمی کامل کشور و تدوین هفت سند مرتبط با سلامت و ایمنی مواد غذایی برای هر یک از حوزه های دسترسی، مصرف و سلامت غذا، ایمنی و کیفیت غذا، مصرف آب سالم تدوین شده است. و تاب آوری (ثبات و پایداری) امنیت غذایی، استراتژی ها، اهداف کلان، اقدامات و اهداف.

این سند که نقش مهمی در تحکیم امنیت ملی و حاکمیت غذایی و ارتقای سلامت و تغذیه جمعیت‌ها به‌ویژه گروه‌های آسیب‌پذیر و کم‌درآمد خواهد داشت، با بررسی وضعیت تغذیه در کشورمان اهدافی را برای دستیابی به امنیت غذایی در سال 1411 مشخص کرده است. کشور در سال 1401. و دبیرخانه شورای عالی سلامت با پیگیری و تسهیل روند تدوین برنامه های اجرایی ذیل سند و پایش شاخص ها و عملکرد دستگاه ها در اجرای سند، گزارش پیشرفت خود را هر ساله به کمیته دائمی کمیته ارائه می کند. 6 ماه.

در این جلسه اعضای مجمع به عنوان نمایندگان تشکل های مختلف عضو شورای عالی سلامت از جمله وزرای آموزش و پرورش، کشاورزی، ورزش، بهداشت، کشور و تعاون، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی رئیس سازمان پدافند غیرعامل، رئیس سازمان صدا و سیما، رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره)، رئیس سازمان محیط زیست و رئیس سازمان برنامه و بودجه نیز به بیان نظرات و دیدگاه های خود در خصوص مقاله ملی پرداختند. در مورد امنیت غذایی و تغذیه پایدار

درباره صادق سیاسی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *